Prijs

Kaarten kunt u kopen via Theater Rotterdam https://www.theaterrotterdam.nl/agenda/6842/Stichting_Jan_Vos/Koning_van_het_Grasland en Schouwburg Kunstmin https://www.kunstmin.nl/?s=koning+van+het+grasland.

Lokatie:

boerderijlandzicht
Broekseweg 2a
Strijen, 3291 LA

Theater bij de boer - Koning van het Grasland

woensdag, 20 juni 2018 - zondag, 24 juni 2018

biologische boeren

Vol trots kunnen we u vertellen dat onze boerderij, Landzicht Biologisch Groentenabonnement, van 20 tot en met 24 juni als decor dient voor een bijzonder toneelstuk van Toneelgroep Jan Vos

De voorstelling Koning van het Grasland gaat over de gecompliceerde verhouding tussen mens en natuur. We zien de strijd van de boer, die zich als eenzame ondernemer staande probeert te houden op de wereldmarkt. En die van de grutto, die zich uit alle macht probeert aan te passen aan een snel veranderende biotoop. Hoe ver mag de mens ingrijpen in de natuur? En wie is de baas op het boerenland?

In de hoofdrollen: Joop Wittermans, Trudi Klever, Helmert Woudenberg en Marcel Faber.

Het stuk wordt gespeeld in een mobiel theater in het open veld, met uitzicht op het landschap. Een bijzondere ervaring, zeker als de natuur ook belangrijk voor u is. Kom kijken!

Ga voor meer informatie naar de website van Toneelgroep Jan Vos https://toneelgroepjanvos.nl/koningvanhetgrasland/.
Kaarten kunt u kopen via Theater Rotterdam https://www.theaterrotterdam.nl/agenda/6842/Stichting_Jan_Vos/Koning_van_het_Grasland en Schouwburg Kunstmin https://www.kunstmin.nl/?s=koning+van+het+grasland.

Op 20 tot en met 23 juni om 18.30 uur en op 24 juni om 13.30 uur is het mogelijk voorafgaand aan de voorstelling (respectievelijk 20.30 en 15.00 uur) een diner of lunch te gebruiken.

De reservering voor een diner of lunch kunt u regelen bij de aankoop van de kaarten voor de voorstelling. 

De catering is in handen van Toneelgroep Jan Vos.

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!