Lokatie:

woonwerkerf 't Heem
jan mosmanslaan 17
's-Hertogenbosch, 5237BB

Heemfair, buitengewoon duurzaam en creatief

zondag, 23 september 2018 11:00 am

Duurzaam

’t Heem, mens- en milieuvriendelijke woon- en werkerf in Maaspoort - Den Bosch, houdt haar jaarlijkse Heemfair op 23 september. Tussen 11.00 en 18.00 uur is er een veelzijdige en verrassende markt in de binnentuin, gelegen tussen de Ernst Schumacherstraat en Jan Mosmanslaan.

Je kunt deelnemen aan diverse workshops, een bijzondere lezing en demonstraties die binnenkort in een programma weergegeven zijn. Er is live muziek, leuke activiteiten voor groot en klein. Exposities, open ateliers en werkruimten.

Op de markt vindt je o.a. secondhand spulletjes, unieke kleding, allerlei speelplezier, kruiden, volop creativiteit en kunstzinnigheid, imkerij producten, diverse tuinderijen en meer. Daarbij is het gezellig vertoeven in de thee- en taartjes tuin met de allerheerlijkste baksels.

Komen jullie met ons mee genieten? 
We houden je verder op de hoogte. 
Het volledige programma volgt binnenkort.

ArtostiekFloris BomenEsther Landa Essentiecoaching / Ruimte AnahattaStudio bajoTuinjoop T-huisVan der Kraan ProductionsAtelier Kleigoed van Bernadette StokwielderBirgitta Panhans Praktijk voor integrale behandeling en begeleidingLiving woods, Buurtbieb in de Maaspoort Senna spiegels, Tuinderij de Guit, Imkerij Stad en Streek, Wollewei, LutiAnahatta CateringStudiofassotteHelma Verviers, Gonnie Mulder, De SterregaardCornalijn en vele anderen...

Routekaart

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd