Sloophouten kinderstoel naturel

*Nieuw in ons assortiment is de 'Natural Wood' collectie* Deze naturel kinderstoeltjes zijn gemaakt van gerecycled sloophout zoals teakhout, mangowood, sishamwood en junglewood. Speciaal voor deze lijn worden sloophouten planken verzameld zonder verf erop. Per stoeltje wordt er een samenstelling gemaakt van verschillende houtsoorten. Hierdoor is ieder stoeltje uniek.

€ 49.50

naar B ORIGINAL

Kids Kinderstoelen
Product
 

Sloophouten boekenkast naturel

*Nieuw in ons assortiment is de 'Natural Wood' collectie* Deze naturel boekenkasten zijn gemaakt van gerecycled sloophout zoals teakhout, mangowood, sishamwood en junglewood. Speciaal voor deze lijn worden sloophouten planken verzameld zonder verf erop. Per kast wordt er een samenstelling gemaakt van verschillende houtsoorten. Hierdoor is iedere kast uniek.

€ 605.00

naar B ORIGINAL

Meubels Kasten
Product
 

Sloophouten fotolijst A6

Sloophouten fotolijst, gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze fotolijst, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling.
Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren.
Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 14.25

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Fotolijsten
Product
 

Thee Opbergdoos langwerpig

Handgemaakt van gerecycled sloophout zoals teakhout, mangohout, en junglewood afkomstig uit Indiase huizen met de originele verf er nog op. Mooi om als theedoos op tafel te zetten of te gebruiken als originele opbergdoos voor bijvoorbeeld sieraden.

€ 29.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Diverse
Product
 

Thee Opbergdoos rechthoekig

Handgemaakt van gerecycled sloophout zoals teakhout, mangohout, en junglewood afkomstig uit Indiase huizen met de originele blauwe verf er nog op. Het raster aan de binnenkant van de thee- opbergdoos is uitneembaar.

€ 29.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Diverse
Product
 

Vintage dienblad memobord

Kleurrijke vintage dienbladen uit India, met verschillende unieke afbeeldingen. Leuk om als memobord of schilderij te gebruiken!

€ 15.75

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Dienbladen
Product
 

Sari harten set van 3

De sari hartjes zijn handgemaakt van saritouw (reepjes sari in elkaar gerold tot touw) door een groep vrouwen in een dorpje in de provincie Rajasthan. De set bestaat uit 3 verschillende maten harten. Elke hart is uniek van kleur.

€ 22.75

naar B ORIGINAL

Root Catalog Home
Product
 

Sloophouten kapstok 4 haaks

Deze sloophouten kapstok heeft 4 gietijzeren haken en is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze (veelal) teakhouten kapstok, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en bijvoorbeeld mooie oude deuren. Ieder product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 31.50

naar B ORIGINAL

Opbergen Kapstokken
Product
 

Sloophouten kapstok 5 haaks

Deze sloophouten kapstok heeft 5 gietijzeren haken en is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze (veelal) teakhouten kapstok, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en bijvoorbeeld mooie oude deuren. Ieder product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 38.50

naar B ORIGINAL

Opbergen Kapstokken
Product
 

Vintage Markttafel blauw

Originele stoere markttafels met een houten bovenblad en inklapbare ijzeren poten. De originele oude blauwe verf op de tafels is door de jaren heen mooi verweerd. Te gebruiken als eettafel, bureau en/of sidetable.

€ 295.00

naar B ORIGINAL

Meubels Tafels
Product
 

Sloophouten bank 140cm

Handgemaakte (eettafel) bank van gerecycled sloophout uit India. De originele verf zit nog op de houten planken waardoor het een robuuste en authentieke uitstraling heeft. Alle sloophouten producten worden gemaakt van gerecycled sloophout uit bijvoorbeeld oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Iedere bank is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto. De poten van de bank zijn demontabel.

€ 265.00

naar B ORIGINAL

Meubels Banken
Product
 

Vintage schrijfplankje

Originele blauwe houten schrijfplankjes uit India. Leuk om te gebruiken als dienblad. Ieder plankje is net even anders.

€ 32.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Dienbladen
Product
 

Sloophouten Euro teken *LAATSTE EXEMPLAAR*

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met originele verf er nog op. Aan de achterkant is een oogje bevestigd om het Euro teken aan op te hangen.

€ 5.75

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

Vintage theetafeltje

Originele (roze) houten theebladen uit India. Hier worden de lage tafeltjes/theebladen, gebruikt om op de grond aan te eten of thee aan te drinken. Ieder theetafeltje is uniek.

€ 38.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Dienbladen
Product
 

Sloophouten fotoplank

Sloophouten fotoplank, handgemaakt van gerecycled sloophout uit India. Hang hem aan de muur om je fotolijsten en schilderijtjes op te zetten. Iedere plank is uniek met originele verf er nog op.

€ 21.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Diverse
Product
 

Quilt Flower

Nieuw in het assortiment de Quilt Flower, een met de hand doorgestikte quilts. De quilts zijn aan twee zijde te gebruiken, een effen zijde en een zijde met vrolijke kleuren in een botanische bloemenprint. De quilt is op vele manieren te gebruiken, mooi als strandlaken, picknickkleed of als eye-catcher op de bank. Kan (apart) gewassen worden op 30 graden, op een fijnwasprogramma.

Verkrijgbaar in de kleuren turquoise, wit, zand en grasgroen.

€ 82.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Diverse
Product
 

Sloophouten hanger schildpad

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met de originele verf er nog op. Het koord is van kamelenleer en handgesneden. Elke hanger is uniek van kleur en kan afwijken van de foto.

€ 10.50

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

Vintage seinlamp

Originele oude seinlamp van spoorwegen uit India. De groene en rode plaatjes, die voor het glas geschoven kunnen worden, zitten er nog in.
Mooi om als decoratie neer te zetten of een originele lamp van te maken.

*Deze lampen zijn in zeer beperkte oplage beschikbaar*

€ 62.50

naar B ORIGINAL

Woonaccessoires Diverse
Product
 

Dressoir kast met stoere shutterdeuren

Dit sloophouten dressoir met stoere shutterdeuren is gemaakt van geloogd sloophout. Dit sloophout heeft, in tegenstelling tot andere kasten/meubels in ons assortiment geen oude verflagen meer op het hout. De kast heeft dus een houtlook, alleen de shutterdeuren hebben hun (originele) verfkleur nog. Deze dressoirs hebben twee shutter schuifdeuren en de shutters zijn telkens anders van kleur bijvoorbeeld, vergrijsd groen, wit, grijs en fris blauw.
Bij dit prachtige meubel worden 4 stoere wielen los meegeleverd.

Achtergrond van de shutterdeuren van deze kasten:
Met 20.000 treinen per dag is India een van de grootste spoorwegbedrijven in de wereld. In de passagierstreinen maak je het raam dicht met een shutter. De deuren in deze dressoirs worden van deze oude shutters gemaakt.

Wij leveren dit product gratis bij u thuis in samenwerking met een gespecialiseerd transport bedrijf.  

€ 645.00

naar B ORIGINAL

Meubels Kasten
Product
 

IJzeren legerkisten

Robuuste ijzeren legerkisten met mooie authentieke details, stuk voor stuk uniek.
We hebben deze ijzeren legerkisten nu in beperkte oplage in ons assortiment.

Leuk als stoere opberger!

€ 54.50

naar B ORIGINAL

Kids Accessoires
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!