Plantenasiel Zwolle gelooft dat iedere plant een waardevol leven verdient.

Plantenasiel Zwolle zet zich in om planten zonder (inlevende) verzorger alsnog een goed leven te geven. Planten worden bij ons opgelapt, gestekt, vertroeteld en verzorgd, tot ze klaar zijn voor een nieuwe eigenaar. Dan bieden we de plant ter adoptie aan op deze facebookpagina. Dit adopteren kost geen geld. Wel kost het de adoptie-ouders tijd en aandacht voor de plant. Al dan niet met onze hulp, want sommige planten moet je eerst leren kennen.

Er zijn planten die ons asiel binnenkomen nadat iemand er jaren goed voor heeft gezorgd, maar nu bijvoorbeeld geen plek meer heeft. Die kunnen dan vaak zo weer door naar een nieuwe verzorger. Andere planten staan eerst maandenlang verwaarloosd in een hoekje op zolder, of worden door ons bij het grofvuil langs de straat gevonden. Die hebben dan meestal een lange weg van intensieve zorg en liefde in ons plantenasiel voor de boeg, tot ze weer aan een nieuwe verzorger toe zijn. Dit proces kan je via onze facebookpagina volgen. Iedere plant heeft een eigen foto-album waar je de voortgang kan volgen van binnenkomst tot aan de nieuwe eigenaar.

Wij als plantenliefhebbers zijn dit initiatief vanuit huis begonnen, omdat we te veel planten als wegwerpobject behandeld zien worden. Dit terwijl planten leven - net als jij en ik - en dus ook evenveel recht hebben op een goed leven als jij en ik. We besloten ons hiervoor in te zetten en niet zonder gevolg. Ons huis is veranderd in een groene oase en onze hobby is een heuse dagtaak geworden, die wij overigens met veel plezier uitoefenen.

Zie ook:

Een plantenasiel voor dakloze kamerplanten is een plantenhuis waar afgedankte kamerplanten weer een nieuw leven krijgen.

 

0
0
0
s2smodern

Een plantenasiel voor dakloze kamerplanten is een plantenhuis waar afgedankte kamerplanten weer een nieuw leven krijgen.

plantbeuEen kamerplantenasiel is voor planten die mensen niet meer kunnen of willen verzorgen. Een plantenasiel voor dakloze kamerplanten is een plantenhuis waar afgedankte kamerplanten weer een nieuw leven krijgen. De planten krijgen vaak een plaatsje op facebook, waardoor er nieuwe verzorgers voor ze wordt gevonden. Woont u in de buurt van Rotterdam of Eindhoven, en wilt u uw plant wegdoen? Wacht daar dan nog heel even mee! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje (sms of whatsapp) naar 06 11 34 68 06 (regio Rotterdam) of 06 466 25 770 (regio Eindhoven), en we nemende de zorg voor uw plant graag over. U kunt ook altijd uw plant direct aanbieden via onze facebookpagina: plantbeu op facebook

Voor iedereen die graag van zijn (halfdode) plant af wil: geef 'm aan plantbeu, en wij zorgen ervoor dat hij weer helemaal tot leven komt en een nieuw goed huis krijgt.Voor iedereen die graag van zijn (halfdode) plant af wil: geef 'm aan plantbeu, en wij zorgen ervoor dat hij weer helemaal tot leven komt en een nieuw goed huis krijgt. Er is ook een plantenopvang in Friesland. Rachelle Klaassen heeft een plantenasiel in Amsterdam. Vivian Boumans opende er een in Rotterdam en  Daan van de Konijnenburg en Mirthe Langelaan Zwolle actief.

Zie ook:

Plantenasiel Zwolle gelooft dat iedere plant een waardevol leven verdient.

0
0
0
s2smodern

sloophouten kasten, eettafels, dressoirs, stoere en unieke kindermeubelen

 Sloophouten meubels

 

In het assortiment van B-ORIGINAL vindt u een grote diversiteit aan scrapwood meubels van het merk Otentic. Van sloophouten kasten, eettafels, dressoirs tot stoere en unieke kindermeubelen en bijzondere woonaccessoires. Zo is er voor elke ruimte in huis een origineel meubel! Alle sloophouten meubelen zijn handgemaakt door vakkundige ambachtslieden in India. Het hoogwaardige gerecyclede teakhout dat wordt gebruikt komt veelal uit oude gebouwen, van vissersboten of van bijvoorbeeld mooie oude deuren. Omdat er voor de scrapwood collectie geen bomen worden gekapt maar gerecycled hout wordt gebruikt, is deze collectie zeer duurzaam.

Assortiment

b-original Sale

naar B-original

0
0
0
s2smodern

Vrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken

Schoudertassen en shoppers van vrachtwagenzeilVrachtwagenzeil is een prachtig materiaal om tassen van te maken. Dit materiaal, ook wel bekend als tarpaulin, beschikt namelijk over vele ideale eigenschappen voor schoudertassen en shoppers, maar bijvoorbeeld ook etuis, toilettassen en laptop- c.q. tablethoezen. Vrachtwagenzeil is zeer sterk, duurzaam en – niet onbelangrijk in het Nederlandse klimaat – waterdicht. Het slijt nauwelijks en is gemakkelijk schoon te maken.

En wat meer is: vrachtwagenzeil is er in veel verschillende kleuren. Daardoor is een enorme variatie in uitvoeringen mogelijk. Hierdoor heb je vrijwel altijd een unieke tas! In het aanbod proberen ze altijd diverse kleuren, afbeeldingen en dessins op voorraad te hebben.

Actueel overzicht van beschikbare vrachtwagenzeil tassen.

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd