15 Maart Global Strike For Future

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

15 Maart Global Strike For Future

15 maart, wereldwijde staking voor toekomst! Een oproep aan iedereen! Jongeren, ouders, grootouders,..

In 2015 hebben onze regeringen zich in Parijs verbonden om onze toekomst te beschermen door onze opwarming onder de 2 graden Celsius te houden, op een sociale en klimaatrechtvaardige manier. Drie jaren zijn voorbij gegaan en onze toekomst ziet er nog bleker uit dan ooit! Door de hebzuchtige inschatting dat een opwarming van 3 graden oké is! Klimaatwetenschappers hebben bewijzen dat zelfs die 2 graden opwarming zal leiden tot massale honger, droogte, overstromingen, tornado’s, oorlogen en uitsterving.

En dat allemaal omdat de volwassenen van vandaag niet geven om morgen. Ze stelen onze toekomst van voor onze ogen! De volwassenen zijn niet volwassen genoeg om te zeggen hoe her eraan toe is, zelfs dat laten ze aan ons jongeren!

En waarom zouden we studeren voor een toekomst die er binnenkort niet meer zal zijn, en als niemand doet om die toekomst te redden? En wat is het nut van feiten te leren als de belangrijkste feiten duidelijk niets betekenen voor onze maatschappij? Wat is het nut van studeren als de regering niet luistert naar de gestudeerden?

Vandaag gebruiken we 100 miljoen vaten met olie elke dag. Er zijn geen wetten om dat te veranderen. Er zijn geen regels om die olie in de grond te houden.
We kunnen de wereld niet redden door de regels te volgen want de regels moeten veranderen.

Greta Thunberg heeft ons geïnspireerd, door elke vrijdag voor haar Zweeds parlement te staken.
Sinds augustus 2018, hebben duizenden studenten in meer dan 30 landen van over de hele wereld gestaakt voor 300 parlementen en gemeentehuizen.

En nu op 15 maart gaan we allemaal een diepe staking creëren met zijn allen! Om te tonen dat de klimaatcrisis een echte crisis is! Vervoeg ons!

We staken om onze regeringen te zeggen hun huiswerk te malen en ons bewijs te geven.
We willen bewijs van een veilige pad serieus onder de 2 graden!

Als volwassenen ons dit bewijs niet kunnen leveren, laat ze dan eerlijk zijn, deze mislukking toegeven en onze staking vervoegen!

Alle eerlijke volwassenen zonder bewijs, zullen onze staking vervoegen op 15 maart.
Zeg aan je volwassenen om onze staking te steunen, zeg ze om mee te komen, zeg ze dat je hen nodig hebt om een kans te hebben te overleven in de toekomst!
Al 40 jaar lang zijn alle politieke kleuren de oorlog tegen klimaatverandering aan het verliezen! Nu is er alleen nog tijd om de grootteorde van de ramp te verminderen!

We hebben bewijs nodig! Global Climate Strike For Future! Een oproep aan de jongeren van de wereld!

0
0
0
s2sdefault

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!