Tuinartikelen outlet! Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Warentuin heeft voor jou een aantal geweldige aanbiedingen. Zij staan bekend om hun brede collectie met allerlei verschillende tuinartikelen, waaronder producten van topmerken zoals Weber, Hartman, Bayer en Philips. Bekijk snel de acties en sluit de beste deals!

Dezelfde producten voor een nóg lagere prijs


Dankzij een unieke samenwerking met acht onafhankelijke tuincentra kan Warentuin alle webshopproducten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Op heel veel A-merken bieden ze bovendien aan voor een laagsteprijsgarantie. En weet je wat nou zo leuk is? De Mega Outlet producten hebben een nóg lagere prijs!

Bij veel andere webshops gaat het bij outlet producten vaak om producten uit een oudere collectie die minder goed bleken te verkopen. Dit geldt niet voor die van Warentuin! hun outlet producten zijn enkel sterk afgeprijsd, omdat ze plaats moeten maken voor nieuwe producten. Door regelmatig nieuwe producten toe te voegen en op die manier te variëren houden we het assortiment namelijk interessant. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou!

Over onze outlet prijzen


Omdat de webshop eens per nacht indexeert en het cachegeheugen niet op elke webbrowser tegelijk update, kan het gebeuren dat de prijs van een bepaald outlet product verkeerd wordt weergegeven. De juiste outlet prijs staat daarom ook altijd vermeld in de productnaam. Komt de verkoopprijs niet overeen met prijs in de productnaam, dan weet je dus dat de verkoopprijs niet klopt. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

 

Warentuin outlet

 

0
0
0
s2sdefault

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd