7 - 14 oktober Amsterdam Rebel Without Borders - Opstand voor het Leven

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rebel Without Borders - Opstand voor het LevenVanaf maandag 7 oktober ‘s morgens vroeg starten we met duizenden rebellen een dagenlange OPSTAND in het centrum van Amsterdam. De Nederlandse overheid doet niet genoeg tegen de klimaat- en ecologische crises. Extinction Rebellion wil dat de overheid de klimaatcrisis erkent en van daaruit meer doet om haar eigen burgers en al het leven op aarde te beschermen. Doe mee, organiseer mee en kom in opstand voor het leven. In Amsterdam gaan we op een vreedzame, creatieve en veilige manier op twee locaties een grootschalige, dagenlange blokkade organiseren. Om zo de druk op de landelijke politiek te verhogen aan al onze 4 eisen tegemoet te komen. Wie wij zijn en waarom we dit doen vind je hier: https://extinctionrebellion.nl/

Neem vanaf 7 oktober vrij van je werk, school en alle andere verplichtingen. Rebelleer met ons mee, iedereen is welkom!

Extinction Rebellion is een geweldloze, sociaal politieke beweging met mensen zoals jij en ik. Deze opstand is een internationale rebellie. In meer dan vijftig landen in honderden steden zullen rebellen overal disruptieve acties voeren om het economisch verkeer te ontregelen met acties van burgerlijke ongehoorzaamheid. De grenzen van onze planeet die klimaatverandering en dreigend verlies van biodiversiteit niet meer aankan worden binnen twaalf jaar bereikt. Daarom is het noodzakelijk voor velen van ons om tijdens Rebel without Borders desnoods gearresteerd te worden om onze eisen kracht bij te zetten.

Voor de organisatie zijn heel veel mensen nodig. Schrijf je hier https://actionnetwork.org/forms/rebel-without-borders-amsterdam-geef-input in als jij mee wil helpen en tijd vrij wil maken. We verwachten een interessant programma en zoeken mensen voor de logistiek, artistieke organisatie, het (social) mediateam, juridische ondersteuning, slaapplekken, tekstschrijvers, documentairemakers, programmering, mentale ondersteuning, crowdfunding, materialen voor een podium, ja alles wat je maar kan bedenken is nodig.

--- English ---


On 7 October we will REBEL AGAINST EXTINCTION in the capital of the Netherlands: Amsterdam.

The government is not doing enough to prevent the climate and ecological crises, and to protect “its citizens/Life on earth”. It has broken the social contract, and that is why we are taking to the streets BY THE THOUSANDS from the 7th of October onwards. Worldwide, ordinary citizens, like you and me, will perform NON-VIOLENT CIVIL DISOBEDIENCE ACTIONS to enforce fair and sustainable government policies.

Rebel with us, everyone is welcome!

More information on the rebellion of 7th of october will follow.
Visit our website for more info on Extinction Rebellion: www. ExtinctionRebellion.nl

If you want to contribute in any way shape or form you can sign up here: https://actionnetwork.org/forms/rebel-without-border-amsterdam-call-for-input-2

0
0
0
s2sdefault

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!