Schokkende waarschuwing van klimaatwetenschappers!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De beste klimaatwetenschappers ter wereld waarschuwen dat we maar 12 jaar meer hebben om een klimaatcatastrofe te voorkomen -- 12 jaar!

Wereldleiders komen binnenkort bijeen om te beslissen hoe ze zullen reageren. De EU stelt een dringend plan voor om de CO2-uitstoot te doen verdwijnen -- maar Trump en zijn bondgenoten doen alles wat ze kunnen om het plan te verpletteren.

Dat kunnen we niet laten gebeuren -- dit gaat over zelfmoord plegen versus overleven!! De top vindt plaats over enkele dagen. Samen kunnen we er onze massale, wereldwijde oproep voor 100% schone energie presenteren, om onze toekomst en alles waar we van houden te redden. Teken de oproep en breng iedereen op de hoogte!

De waarschuwing van de wetenschappers is angstaanjagend. Als we nu geen actie ondernemen, stevent de wereld af op stijgende zeeniveaus, hevigere orkanen, bosbranden, overstromingen en de verwoesting van essentiële ecosystemen zoals koraalriffen.

We weten precies wat ons te doen staat -- zorgen dat de hele wereld tegen 2050 klimaatneutraal is en als de bliksem overschakelen op 100% schone energie.

Het is aan ons om Europa’s klimaatplan voor een klimaatneutrale wereld te steunen en te zorgen dat andere landen zich aansluiten. Avaaz-medewerkers zullen aanwezig zijn op de top en onze stemmen rechtstreeks overhandigen aan de leiders ter plaatse -- teken nu en deel dit overal:

Klik hier om onze leiders wakker te schudden over het klimaat

We merken het allemaal -- bosbranden, overstromingen, hittegolven. De opwarming van de aarde is geen toekomstvoorspelling -- ze is volop bezig. En het zal nog veel erger worden, tenzij we politici kunnen overtuigen dat dit dé prioriteit voor het volk is -- NU METEEN! Laten we onze stem verheffen.
0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!