OPROEP MARCH FOR FUTURE

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Van 20 - 27 september zullen 5 scholieren (14 - 18 jaar) een mars lopen van Wageningen naar Den Haag, waar ze zich op 27 september zullen aansluiten bij de landelijke staking en demonstratie voor het klimaat. Deze scholieren eisen een einde aan het tijdperk van kolen olie en gas en een leefbare en rechtvaardige wereld voor iedereen.
De mars bestaat uit een aantal etappes (ca. 20 kilometer per dag). Onderweg zullen we iedereen oproepen om naar de klimaatstaking op 27 september te komen en zullen we zoveel mogelijk in gesprek gaan over de klimaatcrisis. Ook zullen we proberen zoveel mogelijk acties te organiseren, info-avonden te geven en media-aandacht te genereren tijdens de mars.
Voor onze slaapplekken en maaltijden rekenen we op lokale sympathisanten, jullie dus! De route gaat van Wageningen naar Den Haag en wij zijn nog op zoek naar lokale sympathisanten en ondersteuners in Lienden, Wijk Bij Duurstede, Woerden, Zoetermeer en Gouda. Dus woon jij in een van deze plaatsen, ken je mensen die daar wonen en ons zouden kunnen helpen of ben je betrokken bij een lokaal groen/sociaal initiatief? Stuur dan een facebook berichtje of email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Binnenkort zal er meer informatie volgen over ons vertrek en de mars via Fridays for Future Nederland & Klimaatstaking
0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!