Samen duurzaam

RVS Bidon en schoolbeker

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

drinken.jpg

Bestel RVS Bidon en schoolbeker

Assortiment Greenjump

GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel, online sinds juni 2009. Bij GreenJump.nl vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van duurzame en veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk omdat u alles in één winkel kunt aanschaffen.

Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl. Zo is er al een rompertje van biologisch katoen voor € 4,95 en verkoopt GreenJump.nl veel buitenlandse merken die verder niet te koop zijn in Nederland. GreenJump.nl verkoopt onder andere kleding, speelgoed, verzorgingsproducten, beddengoed, matrasjes, rvs drinkbekers, kinderservies en allerlei andere producten die u nodig heeft voor uw kind. Een babyspeciaalzaak maar dan 100% groen en gifvrij.

0
0
0
s2smodern

wasknijpers Duurzame houten stormwaspinnen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

stormknijpers.jpg

  • duurzaam en stormbestendig
  • metaalvrij, massief beuken

Vaak zijn het simpele dingen, die versteld doen staan. Net als deze nagenoeg onverwoestbare wasknijpers, die alleen op grond van hun vernuftige vorm wasgoed aan de lijn vasthouden, zelfs bij noordelijke windsterktes. 50 stuks voor vele stukken wasgoed. Licht, massief beukenhout. Zonder metaal. Geproduceerd in Duitsland. l 11 cm. Ø 1,5 cm. Voordelige grote verpakking.

 

Bij Waschbär heeft ethisch en milieuvriendelijk handelen de topprioriteit. De gehele assortiment – van meer dan 4.000 ecologische producten – wordt volgens strikte milieubepalingen geselecteerd
met allerlei ecologische producten waaronder duurzame kleding, ecologische schoenen en natuurlijke cosmetica. Het assortiment in de webwinkel is net zo groot! Dat maakt Waschbär het grootste postorderbedrijf van milieuproducten in Nederland.

Bestel 50 stuks voor€ 6.95

Naar Waschbär

Assortiment waschbear

Mooie wasknijper, gekocht omdat plastic wasknijpers steeds slechter worden. Let op dat je gewone waslijnen moet hebben. Een wasrek met dikkere spijlen werkt niet want het zijn geen flexibele knijpers.

waspinnen.jpg

0
0
0
s2smodern

Composteerbare bamboe-wattenstaafjes met biologisch katoen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Composteerbare bamboe-wattenstaafjes met biologisch katoen

Spaart hulpbronnen en het milieu

“Alle beetjes helpen” zegt het spreekwoord. Daarom hebben we een compromisloos goed alternatief voor wattenstaafjes van plasticgezocht - en gevonden. Deze duurzame variant is van bamboe en biologisch katoen, en daardoor biologisch afbreekbaar! Met hun zachte puntjes kunt u ideaal de oorschelp verzorgen, schminken en nog veel meer. Daarna gemakkelijk en milieuvriendelijk bij de bio-compost of normale compost als afval. 100 stuks in decoratief gerecycled doosje. Bamboe, katoen, biologisch Veganistisch en fair geproduceerd. B 9,5 × H 7,8 × D 2,5 cm.

De Hamburgse firma Hydrophil (vertaald: waterlievend) is zoals de naam al zegt in het jaar 2013 uit liefde voor het element water ontstaan. Doel van de drie oprichters van het bedrijf: iets tegen de waterschaarste ondernemen. De drie bedrijfsoprichters kwamen in het kader van hun geëngageerde samenwerking met "Viva con Agua de Sankt Pauli e.V.” in aanraking. De vereniging zet zich in voor de toegang tot schoon drinkwater voor alle mensen. Ze ontwikkelden producten die fair verhandeld, duurzaam, veganistisch en vooral zonder onnodige waterbelasting worden gemaakt, zoals tandenborstels van bamboe of biologisch afbreekbare wattestaafjes. Ondertussen heeft Hydrophil zich ook op artikelen met betrekking tot hygiëne en lichaamsverzorging gericht. En tot op heden ondersteunt het bedrijf "Viva con Agua de Sankt Pauli e.V."* met 10% van de winst die door de verkoop van duurzame producten wordt behaald.

Bestel wattenstaafjes

Assortiment Waschbear

0
0
0
s2smodern

Zondag 40.000 deelnemers aan de #klimaatmars donderdag 14 maart #klimaatspijbelen 13.00 uur op de Dam Amsterdam

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

#klimaatspijbelen 14 maart 13.00 uur op de Dam Amsterdam

Omdat wij niet tevreden zijn met de uitkomst van ons vorige gesprek met Rutte en Wiebes, gaan we nogmaals staken! Dit keer op 14 maart, op De Dam in Amsterdam. Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen om de opkomst nog hoger te maken!

0
0
0
s2smodern

Interrail milieuvriendelijk dwars door Europa met de trein

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De Interrail Pas biedt heel veel vrijheid en voordeel als je wilt reizen door Europa. Met deze pas kun je zo vaak je wilt treinen door Europa. Veel veerponten kun je ook gratis meepakken de pas biedt reizigers allerlei leuke kortingen. Reizen met de trein is duurzaam en aventuurlijk.

0
0
0
s2smodern

KlimaatActies in Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wekelijks op donderdag: staking voor het klimaat ‐ Beginnend in Amsterdam en Nijmegen
YouthForClimate heeft hun volgende actie in Den Haag uitgesteld, in de tussentijd drammen wij gewoon lekker verder in andere steden. Bekijk de events voor verdere details:

Amsterdam
Facebookpagina Amsterdam 

 Facebookpagina Nijmegen 

Facebookpagina Groningen

Zeist

Iedere vrijdag tussen 9 en 10 uur 's ochtends voor het gemeentehuis

Wekelijks op vrijdag: FridaysForFuture schoolstakingen door het hele land.

Geïnspireerd door Greta zijn er wereldwijd schoolstakingen ontsprongen, ook in Nederland! Sluit je bv. aan bij Lilly in Zeist. Bekijk de actiekaart voor alle stakingen. 
Deventer - Zeist

15 maart 2019: #FridaysforFuture The BIG #SchoolStrike

Kom en doe mee met Lilly op 15 maart en sluit je aan bij de staking voor het klimaat en de toekomst. 
Bekijk het facebook-event

Twitter overzicht

21 maart 2019: Greenpeace Plastic Monster Rave
Frontaal voor het hoofdkantoor van Unilever host Greenpeace donderdagavond 21 maart de plastic monster rave in Rotterdam. Rave mee voor een wereld zonder wegwerpplastic. Kijk voor meer informatie op de website

5 april 2019: Aanklacht Shell.
Milieudefensie klaagt Shell aan met een bijbehorende actie in Den Haag.
Bezoek de website - Bekijk het Facebook-event

25 april 2019:Nationale Studenten Staking voor 't Klimaat

Op 25 april organiseren wij, geïnspireerd door de
internationale scholierenstakingen, een nationale studentenstaking tegen klimaatverandering in Amsterdam.

Met of zonder klimaatakkoord, als we niet radicaal veranderen creëren we een wereld waarin de samenleving zoals we die kennen niet kan aanblijven en het voortbestaan van de mensheid wordt bedreigd. Terwijl wij braaf in de collegebanken zitten, profiteren bedrijven en de politiek nog volop van de laatste fossiele brandstoffen, en mogen wij straks in hun puinhopen leven. Wij pikken dit niet. Wij eisen een toekomst. Daarom roepen wij alle studenten van Nederland op om op 25 april de collegebanken uit te lopen en te staken!! Geen toekomst, geen diploma’s 🔥

In aanloop naar de nationale studentenstaking organiseren we wekelijks lokale stakingen. In Groningen (Students for Climate Groningen), Amsterdam, Nijmegen (Students for Climate Nijmegen) en Den Haag gaan studenten al wekelijks de straat op, ook worden er studentenstakingen georganiseerd in Maastricht (Students for Climate Maastricht) en Rotterdam.

 

15-21 april 2019: Extinction Rebellion Nederland
Extinction Rebellion organiseerd in de week van 15 april wereldwijd acties.
Bekijk de acties en evenementen op Facebook

11 mei 2019: Earth Strike Mayday Protest
Het tweede Earth Strike protest voor de algemene staking vindt plaats op de zaterdag twee weken na de Dag van de Aarde. Meer informatie volgt.

1 augustus 2019: Earth Strike Final Warning Protest
Het laatste protest voor de algemene staking vindt plaats op de Earth Overshoot Day van 2018. Meer informatie volgt.

27 september 2019: Earth Strike Wereldwijde Algemene Staking
Op deze dag leggen we wereldwijd collectief het werk neer. Earth Strike zal op deze dag ook activiteiten organiseren. Meer informatie volgt.

Lees meer over de geplande acties, en acties die al voorbij zijn, op de pagina Acties.

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!