Cartagena Salmonpaleviolet

Hangmat Single Cartagena SalmonPaleViolet De nieuwe een-persoons hangmat van Luilak Single Cartagena SalmonPaleViolet. Uniek ontworpen en geproduceerd. Doormiddel van een Facebookactie is dit 1 van de 4 ontworpen hangmatten die daadwerkelijk geproduceerd zijn. Met een paar stemmen verschil stond de Cartagena SalmonPaleViolet op nummer een. Een echte favoriet van onze klanten dus. De stevige hangmat is uitermate geschikt voor in de tuin, maar hang hem ook zeker eens binnen op. De hangmat Single Cartagena SalmonPaleViolet is een van de vier uitvoeringen in de Cartagena serie van Luilak. Samenstelling De Hangmat Single Cartagena SalmonPaleViolet heeft een maximale draagkracht van 120 kg. Door de afmetingen van 300  x 135 cm is het geschikt om heerlijk ruim in te luieren. Ga er vooral diagonaal in liggen om het doek open te houden. De mooie een persoons hangmat is gemaakt bij onze fabriek in Colombia. Het doek is gemaakt van 100% biologisch katoen. Door de versterkte weefranden van de hangmat is de hangmat scheurbestendig. Door diagonaal in de hangmat de liggen ondersteun je je rug op de beste manier en is de hangmat erg comfortabel. De hangmat is beschikbaar in vier varianten. De Cartagena CoralGrey , de Catagena MintDim ,de Cartagena RedWhiteBlue en de hangmat SalmonPaleViolet. Tips en verzorging Om de hangmat single Cartagena SalmonPaleViolet in topconditie te behouden raden wij aan om de hangmat in de winter droog op te bergen. De hangmat kun je ook inspraken met een textiel spray om zo de kleuren zo lang mogelijk te behouden. Zo kun je er nog jarenlang plezier van hebben. Voor de juiste bevestiging van de hangmat single Cartagena SalmonPaleViolet, raden wij de bevestigingsset MAKKIE aan. Dit is een complete all-round set die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Wil je meer weten, voelen of testen? Kom dan gezellig langs in onze winkel! Ook telefonisch staan wij u graag te woord.

€ 49.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Cartagena Coralgrey

Hangmat Single Cartagena CoralGrey De Cartagena serie van Luilak is een hippe, royale eenpersoonshangmat verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties. Met een sterk appel op het voorjaar, op het niets. Relaxen in het optima forma. Eerlijk geproduceerd in Colombia, voor jarenlang plezier, tegen een zachte prijs. De Cartagena Coral Grey heeft een frisse koraal kleur en past goed in elke tuin. Het patroon heeft de kleuren koraal, lichtblauw, lichtgrijs en wit. Deze hangmat vraagt om in gelegen te worden, en lekker uit te rusten. Ben jij hier aan toe? Dan is de Cartagena CoralGrey de hangmat voor jou! Samenstelling De hangmat Single Cartagena CoralGrey heeft de afmetingen van 300  x 135 cm en een maximale draagkracht van 120 kilo. De hangmat is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. De hangmat Single Cartagena CoralGrey wordt gemaakt bij onze vertrouwde fabriek in Colombia en is van 100% biologisch katoen. De hangmat is bere-sterk en scheurbestendig. Het gebruik van voldoende touwen zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en creëert daarmee een comfortabel gevoel als je erin ligt. De hangmat is beschikbaar in vier varianten. De Cartagena CoralGrey, de Cartagena MintDim, de Cartagena RedWhiteBlue en de Cartagena SalmonPaleViolet. Tips en verzorging Een veelgemaakte vergissing is dat men recht in een hangmat moet liggen. Dat is echter niet zo. Je moet eigenlijk horizontaal in de hangmat liggen om de meest comfortabele lig positie te bereiken. Wanneer je in een hangmat zonder spreidstokken recht gaat liggen slaat het doek volledig om je heen en zie je dus niets meer. Handig als je jezelf even wilt afsluiten van de wereld maar echt comfortabel is het niet. De hangmat kan gewassen worden op maximaal 30 graden met een fijn was programma. Stop de hangmat niet in de droger maar, laat de hangmat aan de lucht drogen. We raden aan om de hangmat in de binnen, droog te bewaren wanneer deze niet in gebruik is.

€ 49.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Cartagena Redwhiteblue

Hangmat Single Cartagena RedWhiteBlue De Cartagena serie van Luilak is een mooie serie die verkrijgbaar is in 4 verschillende kleurencombinaties. De  Single Cartagena RedWhiteBlue is een echte hollandse hangmat (die natuurlijk uit Colombia komt). Rood, wit en blauw voor de liefhebber. Uit de facebookactie waarin gestemd kon worden op een tiental ontwerpen kwam ook de Cartagena RedWhiteBLua als 1 van de 4 winnaars uit de bus. Hier is ie dan speciaal voor onze klanten. Uniek ontworpen en geproduceerd door Luilak. Gekozen door onze vaste klanten. Samenstelling De hangmat Single Cartagena RedWhiteBlue heeft de afmetingen van 300  x 135 cm en een maximale draagkracht van 120 kilo. De hangmat is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. De hangmat Single Cartagena RedWhiteBlue wordt gemaakt bij onze vertrouwde fabriek in Colombia en is van 100% biologisch katoen. De hangmat is bere-sterk en scheurbestendig. Het gebruik van voldoende touwen zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en creëert daarmee een comfortabel gevoel als je erin ligt. De hangmat is beschikbaar in vier varianten. De Cartagena CoralGrey, de Cartagena MintDim, de Cartagena RedWhiteBlue en de Cartagena SalmonPaleViolet. Tips en verzorging We raden aan om de hangmat in de winter binnen te bewaren en droog op te bergen. Een zomers buitje kan de hangmat hebben, maar laat het tijdens storm niet buiten hangen. Wil je dat de hangmat zo lang mogelijk mooi blijft. We raden aan om de hangmat te behandelen met een geschikte textielspray zodat de kleuren zo lang mogelijk mooi blijven. Verder ga heerlijk liggen en ontspan in de hangmat. Want daar is hij immers voor gemaakt. Heb je meer informatie nodig, wil je voelen of testen? Kom dan gezellig langs in de winkel. We helpen u graag. Ook telefonisch staan wij u graag te woord.

€ 49.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Magnifico Met Makkie

Magnifico met Makkie De Magnifico met Makkie. De set voor de handige en klussende vader. Met deze handige set heb je binnen enkele minuten een prachtige hangmat hangen waar je maar wilt. Ook voor de minder handige klusvaders is deze set ideaal, want door de Makkie kan zelfs iemand met 2 linker handen hem bevestigen waar die wil. Dus wil jij lekker samen met je vader ontspannen en relaxen in de prachtige Magnifico waar de hele familie inpast? Dan is dit de set voor jullie! Vergeet niet je vader te helpen Samenstelling De Familie hangmat Magnifico is gemaakt van 100% katoen. De hangmat kan tot wel 200 kilo dragen. Genoeg voor de hele familie. Met deze set komt onze eigen superhandige Makkie bevestigingsset. Met dit ophangsysteem kun je je hangmat overal ophangen zonder enige moeite. Tips en verzorging Veel mensen gaan automatisch “recht” in hun hangmat liggen. Wanneer je in een hangmat zonder spreidstokken recht gaat liggen slaat het doek volledig om je heen en zie je dus niets meer. Niet echt ideaal of comfortabel tenzij je even heerlijk wilt slapen en niet gestoord wilt worden natuurlijk! Je moet eigenlijk schuin (van hoek tot hoek) in de hangmat gaan liggen om de meest comfortabele positie te bereiken. Door diagonaal in je hangmat Magnifico te gaan liggen blijft de rug recht en dit is het geheim om urenlang comfortabel te liggen luieren in je hangmat als een echte Zuid-Amerikaan. Op deze manier wordt de hangmat open gespreid door het lichaam en liggen benen, rug en hoofd op dezelfde hoogte. Zo lig je veilig en stabiel dus zonder angst er uit te vallen! Hangmat Magnifico Luilak. Voor elke verkochte hangmat en hangstoel van ons eigen merk maakt Luilak 1 euro aan kindertehuis  La Vecina in Colombia over. Op die manier draagt je dus indirect bij aan het welzijn van deze kinderen!

€ 143.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Ibiza Basic Met Bevestigingsset

Ibiza Basic met bevestigingsset De Ibiza Basic met bevestigingsset is een schitterende hangstoel van ons eigen merk, Luilak! De hangstoel Ibiza Basic is geschikt voor 1 persoon om heerlijk in te luieren. Deze prachtige hangstoel vind je in de Fine Art Ibiza collectie. Het Ibiza patroon is speciaal door en voor Luilak ontworpen. Deze collectie is alleen bij Luilak te koop. Zo weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt voor jouw moeder. Samenstelling Deze hangstoel is jacquard geweven en geeft je een echt relaxmoment! Dankzij de versterkte weefranden is de stof zeer scheurvast. De hangstoel lounger ibiza is gemaakt van katoen, waardoor het vocht goed kan opnemen. De totale lengte is 155 cm bij 110 cm. Het zitvlak is 140 cm bij 105 cm. Ruim genoeg om alleen, languit in de relaxen of om gezellig samen te ontspannen. De houten spreidstok heeft een lengte van 110 cm. De minimale ophanghoogte van de Ibiza Lounger is 200 cm. De draagkracht is 120 kilo. Hangstoel bevestigingsset APPELTJE EITJE De Hangstoel bevestigingsset APPELTJE EITJE is een makkelijke set om je hangstoel, lounger of kraaiennest op te hangen. Je kunt het met deze set gemakkelijk bevestigen binnen of buitenshuis. Buiten bijvoorbeeld aan een boom, schutting, paal of muur, maar ook binnen in de woonkamer of zelfs je slaapkamer. Er zijn voldoende mogelijkheden. De naam zegt het al je hangstoel ophangen is  een”Appeltje Eitje”. Snel je hangstoel ophangen en dan kan het luieren beginnen. De Hangstoel bevestigingsset 'Appeltje Eitje' word geleverd in een uniek Luilak doosje. Dit mooie doosje is speciaal ontworpen voor de bevestigingssets van Luilak.

€ 109.80

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Ibiza Lounger Met Bevestigingsset

Ibiza Lounger met bevestigingsset De Ibiza Lounger met bevestigingsset is een schitterende hangstoel van ons eigen merk, Luilak! De hangstoel lounger Ibiza is extra groot, zodat je niet alleen makkelijk kunt zitten maar ook kunt liggen. Deze prachtige hangstoel vind je in de Fine Art Ibiza collectie. Het Ibiza patroon is speciaal door en voor Luilak ontworpen. Deze collectie is alleen bij Luilak te koop. Zo weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt voor jouw moeder. Samenstelling Deze hangstoel is jacquard geweven en geeft je een echt relaxmoment! Dankzij de versterkte weefranden is de stof zeer scheurvast. De hangstoel lounger ibiza is gemaakt van katoen, waardoor het vocht goed kan opnemen. De totale lengte is 140 cm bij 210 cm. Het zitvlak is 210 cm bij 130 cm. Ruim genoeg om alleen, languit in de relaxen of om gezellig samen te ontspannen. De houten spreidstok heeft een lengte van 140 cm. De minimale ophanghoogte van de Ibiza Lounger is 200 cm. De draagkracht is 160 kilo. Hangstoel bevestigingsset APPELTJE EITJE De Hangstoel bevestigingsset APPELTJE EITJE is een makkelijke set om je hangstoel, lounger of kraaiennest op te hangen. Je kunt het met deze set gemakkelijk bevestigen binnen of buitenshuis. Buiten bijvoorbeeld aan een boom, schutting, paal of muur, maar ook binnen in de woonkamer of zelfs je slaapkamer. Er zijn voldoende mogelijkheden. De naam zegt het al je hangstoel ophangen is  een”Appeltje Eitje”. Snel je hangstoel ophangen en dan kan het luieren beginnen. De Hangstoel bevestigingsset 'Appeltje Eitje' word geleverd in een uniek Luilak doosje. Dit mooie doosje is speciaal ontworpen voor de bevestigingssets van Luilak.

€ 149.80

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Nautico Cool Grey 120 Kg

Nautico Cool Grey Standaard Hangmat Nautico Cool Grey is een standaard geschikt voor 1 persoons hangmatten met een totale lengte tot 300 centimeter. De standaard is zeer gemakkelijk in en uit elkaar te halen, door het speciale kliksysteem. Je neemt de standaard dus gemakkelijk mee op vakantie. Zet de standaard in een paar tellen op en start met luieren op de camping. Ook genieten in de tuin kan prima met de Nautico standaard. Je kunt hem zelfs binnen plaatsen of op het balkon. Zet hem snel neer om een ultiem Luilak gevoel te beleven. Samenstelling De Hangmat Standaard Nautico Cool Grey is gemaakt van staal. Het staal is beschermd door middel van een speciale poedercoating waardoor je jaren plezier kan hebben van deze standaard. De draagkracht is 120 kilogram. Je kan dus prima alleen luieren in je hangmat bij gebruik van deze standaard. Het totale gewicht van de metalen buizen is ongeveer 16 kilo. Je kunt hem gemakkelijk opbergen mocht je hem niet meer gebruiken. Tips en verzorging Het staal is geschikt voor alle weer omstandigheden en kan dus prima buiten blijven staan. We raden wel aan om het in de winter droog, binnen op te bergen. Zorg dat je weet hoe groot je hangmat is. Dit kan je van oog tot oog opmeten. Op die manier weet je zeker dat de standaard en hangmat met elkaar matchen. Weet je niet zeker of jouw hangmat geschikt is voor deze standaard? Neem dan contact op, we kijken graag met je mee. Je kunt contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of je kunt een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak helpt je zo spoedig mogelijk. De standaard hangmat Neptuno 120 kg is gemakkelijk zonder probleem in elkaar te zetten!

€ 119.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Badjas Morado

Badjas Morado Luieren in de prachtige Badjas Morado van Luilak! Mee naar de sauna, op vakantie of lekker op zondagochtend op de bank? De Badjas Morado is heerlijk zacht. Vrolijk gekleurd, zodat het altijd een plezier is om de badjas te gebruiken. Stel je voor op zondagochtend heerlijk weekend vieren met je badjas aan. In de hangmat. Met een kop koffie. Luieren, ontspannen, genieten. De badjas heeft prachtige kleuren. Samenstelling De Badjas Morado van Luilak is gemaakt van zware velours, 500 grams hoogwaardige katoen. Zo weet je zeker dat je een badjas draagt van een goede kwaliteit. De badjas is kleurecht en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Ze zeggen wel eens dat luiheid een vorm van intelligentie is. Met zo min mogelijk energie het meeste gedaan krijgen, zo efficiënt mogelijk zijn, lange termijn investeringen doen, het hoort er allemaal bij. De echte luieraar is dus slim, en weet dat kwaliteit aanschaffen zich op de lange termijn uitbetaald. Tips en verzorging De badjas kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. De Luilak badjas is ook verkrijgbaar in de variant Flores. Van dezelfde zachte kwaliteit, maar met andere kleuren. Kom je de badjas liever passen of wil je het toch eerst voelen? Kom langs in onze winkel te Zwolle. Aan de popovstraat 86. Alle werkdagen geopend tussen 8:30 en 17:00 uur. Zeker weten dat er iemand aanwezig is die je kan helpen? Neem dan contact op via 038 42 50 420. De Badjas Morado is warm en comfortabel.

€ 79.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Badjas Flores

Badjas Flores Luieren in de prachtige Badjas Flores van Luilak! Mee naar de sauna, op vakantie of lekker op zondagochtend op de bank? De Badjas Flores is heerlijk zacht. Vrolijk gekleurd, zodat het altijd een plezier is om de badjas te gebruiken. Stel je voor op zondagochtend heerlijk weekend vieren met je badjas aan. In de hangmat. Met een kop koffie. Luieren, ontspannen, genieten. De badjas is in twee varianten beschikbaar bij Luilak. Samenstelling Badjas Flores van Luilak is gemaakt van zware velours, 500 gram hoogwaardige katoen. Zo weet je zeker dat je een badjas draagt van een goede kwaliteit. De badjas is kleurecht en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Ze zeggen wel eens dat luiheid een vorm van intelligentie is. Met zo min mogelijk energie het meeste gedaan krijgen, zo efficiënt mogelijk zijn, lange termijn investeringen doen, het hoort er allemaal bij. De echte luieraar is dus slim, en weet dat kwaliteit aanschaffen zich op de lange termijn uitbetaald. Heerlijk relaxen kun je met deze badjas. Tips en verzorging De badjas kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. De Luilak badjas is ook verkrijgbaar in de variant Morado. Van dezelfde zachte kwaliteit, maar met andere kleuren. Kom je de badjas liever passen of wil je het toch eerst voelen? Kom langs in onze winkel te Zwolle. Aan de Popovstraat 86. Alle werkdagen geopend tussen 8:30 en 17:00 uur. Zeker weten dat er iemand aanwezig is die je kan helpen? Neem dan contact op via 038 42 50 420. De Badjas Flores is comfortabel en lekker warm. Wist je dat Luilak voor elk verkocht product van eigen merk €1,- overmaakt naar het kindertehuis La Vecina in Colombia. Zo steun je indirect bij aan het welzijn van veel kinderen.

€ 79.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Standaard Helios Royal

Standaard Helios Royal De Standaard Helios Royal is een elegante standaard mét dak voor je hangstoel. De Helios Royal is speciaal ontwikkeld voor de Globo Royal hangstoel. Luieren in je hangstoel met een dakje boven je hoofd. Zo kun je ook bij slecht weer heerlijk buiten zitten zonder dat je nat word. Je kunt natuurlijk ook het dakje gebruiken tegen de zon. Zo kun je heerlijk buiten zitten in de schaduw.  Je kunt de standaard ook binnen neerzetten zo kun je ook binnen heerlijk relaxen in de standaard. Zet hem snel neer en hang je hangstoel er aan op. Zo kun je een ultiem Luilak moment tegemoet gaan. Samenstelling Dankzij de verschillende lagen biedt de Helios Royal maximale stabiliteit en comfort. Het hout dat gebruikt is bij het produceren van de Helios Royal is hout dat is vervaardigd uit duurzame Europese bossen. De standaard kan belast worden tot maximaal 200 kilo en is geschikt om twee personen te dragen. Het gewicht van de standaard is 53,5 kilo. De hangstoel standaard kan de gehele zomer buiten blijven staan omdat de standaard gemaakt is van weatherproof materiaal. De afmetingen van de Helios Royal zijn 240 x 225 x 180 centimeter. Je kunt heerlijk relaxen dankzij deze hangstoel standaard. Tips en verzorging Wij raden aan om de hangstoel standaard Helios Royal in de winter droog binnen te halen. Dit is om te zorgen dat de hangstoel standaard zijn kwaliteit behoud. Zo kun je er nog jarenlang plezier aan beleven. De standaard kan de hele zomer buiten blijven staan omdat hij weerbestendig is. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak helpt je graag verder met al je vragen en/of opmerkingen. De standaard Helios Royal is geschikt voor de Globo Royal hangstoelen. En als je in de schaduw of droog wilt zitten kan dat prima met het dakje!

€ 990.00

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Hangstoel Basic Currambera

Hangstoel Basic Currambera De Hangstoel Basic Currambera is een comfortabele hangstoel met spreidstok. Voor een vriendelijk prijsje. Nergens goedkoper. De hangstoel is gemaakt van puur katoen. Deze stof is zeer huidvriendelijk, comfortabel, stevig en duurzaam. De lange vezels van het katoen zorgen ervoor dat de felle kleuren zeer goed tot hun recht komen. Je kunt de Hangstoel overal ophangen. Bijvoorbeeld buiten in de tuin aan een boom of balk. Je kunt hem zelfs binnen hangen in de woonkamer of op je slaapkamer. Hang hem snel op en dan kan het luieren beginnen. Samenstelling Om gebruik te kunnen maken van een hangstoel hoef je niet in het bezit te zijn van een tuin of balkon. Door een hangstoelstandaard aan te schaffen, kun je je hangstoel op iedere gewenste plek ophangen. Dus ook in huis, op de camping of op de boot. De hangstoel heeft een maximale draagkracht van 160 kg. De spreidstok is gemaakt van speciaal geteelde bamboe. Doordat de bamboe speciaal is geteeld heeft de bamboe een stabiele structuur en een aangenaam glad oppervlakte. Er zit een geïntegreerde draaikolom in de hangstoel dit geeft nog meer comfort en veiligheid. Tips en verzorging De Currambera hangstoel van La Siesta is gemaakt van honderd procent katoen en is wasbaar op een fijnewasprogramma op maximaal dertig graden. Het is dus geen ramp wanneer je een glas wijn omgooit of wanneer er geknoeid wordt met een ijsje. Doordat de Currambera is uitgevoerd met een veiligheidsdraaihaak kun je alle kanten opdraaien in deze relaxte hangstoel! Om de hangstoel op te hangen raden wij de bevestigingsset FLUITJE VAN 'N CENT aan. Met deze set kun je gemakkelijk en snel de hangstoel ophangen. Mocht je graag een keer langs willen komen in onze winkel? Dan kan dit natuurlijk altijd. Graag meer informatie willen ontvangen? Dan kun je contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of mailen naar info@luilak.nl dan helpen wij je zo snel mogelijk. Hangstoel Basic Currambera.

€ 79.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Hangmat Caribeña Met Neptuno Standaard

Hangmat Caribeña met Neptuno standaard De Hangmat Caribeña met Neptuno standaard. Haal een Caribische sfeer in huis door het aanschaffen van een eenpersoons hangmat Caribena. Dit is een vrolijke hangmat set die je gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Binnen of buiten maakt voor deze hangmat set niet uit. Buiten op het balkon, terras of in de tuin. Binnen in de woonkamer of zelfs op je slaapkamer. Het kan allemaal. Zo kun je er heerlijk in liggen relaxen en opladen voor een nieuwe uitdaging. Samenstelling De Single hangmat Caribena wordt uit hoogwaardig katoen gemaakt in Colombia. Dankzij het grote aantal ophangsnoeren zorgt het voor een optimale gewichtsverdeling en daardoor voor een comfortabel lig comfort. Doordat de weefranden extra stevig zijn wordt hierdoor de hangmat ook scheurbestendig. De Single Caribena heeft een lig oppervlakte van 140 x 200 centimeter. De hangmat heeft een maximale draagkracht van 120 kilo. De Neptuno standaard bestaat uit stalen buizen met een speciale poeder coating, dit poeder zorgt ervoor dat de stalen buizen weerbestendig zijn en hierdoor langer meegaan. Je kunt de Neptuno Standaard zonder professionele klusser in elkaar zetten. Dankzij de PlugTube - Systeem kun je zeer eenvoudig de buizen in elkaar steken tot ze klikken, gereedschap kun je gewoon in de schuur laten liggen! Tips en verzorging Over veiligheid van de Single Caribena hangmat hoef je je geen zorgen te maken, het is namelijk TÜV - gekeurd. Dit keurmerk krijg je van de keurinstantie TÜV - Rheinland zij inspecteren of het product voldoet aan de hoge eisen die er worden gesteld. Indien het voldoet krijgt het product de TÜV - Keurmerk. Wij raden aan om de hangmat set in de winter droog binnen te halen. Dit tegen bescherming van de hangmat en de standaard. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon of via de email. Het team van Luilak helpt je graag verder. Hangmat Caribena met Neptuno standaard.

€ 169.80

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Starset Hangmatset

Starset Hangmatset De Starset Hangmatset is het complete pakket voor als je snel en heerlijk wilt luieren! Deze bestaat uit de houten Apollo staander en de Tonga hangmat van het merk Amazonas. De Tonga hangmat is een hangmat met spreidstokken en erg vrolijke kleuren. De hangmat is verkrijgbaar in de prachtige en vrolijke kleuren Candy en Kolibri. Zowel de standaard als de hangmat hebben een speciale behandeling ervaren waardoor ze weerbestendig zijn. Je kunt de hangmat binnen of buiten neerzetten. Buiten op het balkon of in de tuin. Binnen in de woonkamer of zelfs op je slaapkamer. Er zijn voldoende mogelijkheden. Samenstelling Het hout van de standaard is vervaardigd uit duurzame Europese bossen. Het hout is hiernaast ook behandeld met een impregneer-bad. Deze behandeling zorgt ervoor dat de standaard elke bui kan hebben. De Tonga hangmat is vervaardigd van EllTex (Extra long lastig Textile). EllTex is een speciale mix van polyester en katoen die ervoor zorgt dat jou hangmat bestand is tegen felle zon en regenbuien, zo verkleurt hij nauwelijks en blijft hij altijd stevig ondanks de regen. Kortom, zorgeloos genieten! De hangmat heeft een maximale draagkracht van 120 kilo en is geschikt voor een persoon. Tips en verzorging De hangmat kan gewassen worden op maximaal 30 graden. De hangmat kan niet in de droger worden geplaatst, maar moet aan de lucht worden gedroogd. Dit is beter voor de hangmat. Wij raden aan om de hangmat en standaard in de winter droog binnen te halen. Dit is om ervoor te zorgen dat de hangmat en de standaard zijn kwaliteit behoud. Zo heb je er nog jarenlang plezier van. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak helpt je graag verder met al je vragen en/of opmerkingen. Starset hangmatset.

€ 225.00

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Standaard Hangmat Canoa 160 Kg

De Standaard hangmat Canoa De Standaard hangmat Canoa is een standaard die geschikt is om schroefloos je geliefde hangmat te kunnen ophangen zonder enig gebruik van grote schroeven. Je kunt de Standaard hangmat Canoa voor binnen als buiten gebruiken dit kan doordat de Standaard hangmat Canoa is gemaakt van weerbestendig hout. Zo kan de standaard de hele zomer buiten blijven staan. Heerlijk relaxen in de standaard hangmat Canoa. Een echte toevoeging voor je interieur. Je kunt er heerlijk in liggen met twee personen zo kun je samen heerlijk genieten. Samenstelling De Standaard hangmat Canoa wordt gemaakt van spar die afkomstig is uit Scandinavië, spar groeit relatief langzaam. Het hout ontwikkelt zo een hoge dichtheid waardoor hij bijzonder belastbaar kan worden. De Scandinavische spar voldoet daarmee uitstekend aan de eisen van een hangmat standaard. Het FSC®-keurmerk gegarandeerd dat het hout vanaf het planten van de boom via diverse verwerkingsprocessen tot aan het eindproduct steeds aan de strenge eisen van het Forest Stewardship Council voldoet. De standaard heeft een maximale draagkracht van 160 kilo en dus geschikt voor twee personen. Stap in je hangmat en ga een ultiem Luilak gevoel tegemoet. Tips en verzorging Wij raden aan om de standaard hangmat Canoa droog binnen te halen in de winter. Dit om er voor te zorgen dat de standaard zijn kwaliteit niet verliest. Zo heb je er nog jarenlang plezier van. Je kunt de standaard makkelijk uit elkaar halen en hem dan opbergen. Graag de hangmat ergens anders aan bevestigen dan raden wij de Luilak bevestigingsset MAKKIE aan. Dit is een allround bevestigingsset die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon 038- 42 50 420 of je kunt een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak staat voor je klaar en helpt je graag bij al je vragen en/of opmerkingen. Deze standaard hangmat Canoa is geschikt voor alle twee persoons hangmatten.

€ 349.00

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Kinderhangmat Iri

Kinderhangmat Iri De kinderhangmat Iri is een prachtige hangmat voor je kleintjes. Door de vrolijke regenboog kleuren is het uitermate is het een genot voor je kindje om in de hangmat te ontspannen en spelen. Hang de kinderhangmat Iri op in de slaapkamer van je zoon of dochter, de speelkamer, buiten of waar dan ook. Schommelen in een hangmat heeft een positief effect op de ontwikkeling van je kleintje. Door te schommelen worden de hersens gestimuleerd om balans te houden en zal je zoon of dochter zijn of haar concentratie vermogen trainen. De hangmat is natuurlijk ook een ideale plek om in te luieren met de tablet of spelcomputer. Samenstelling De kinderhangmat Iri is gemaakt van 100% katoen. Zacht voor de huid, adement en vocht opnemend.De kleuren komen goed tot zijn recht door de textielvezels in het katoen. Hierdoor gaat de kleur extra lang mee. De randen van de hangmat zijn dubbel geweven waardoor de kinderhangmat extra scheurbesteding is. Wel zo praktisch met het gebruik door kinderen. Spring erin, spring eruit, schommel, speel en ravot. De hangmat kan het aan en is dus zeer kindvriendelijk. Tips en verzorging De hangmat kan gewassen worden met 30 graden op een fijn was programma. De hangmat kan je laten drogen aan de lucht, het is niet aan te raden om het in de droger te drogen. We raden aan om de hangmat in de winter naar binnen te halen en droog op te bergen of natuurlijk binnen op te hangen. De draagkracht is 80 kilo, de kleinste kinderen kunnen er dus ook gemakkelijk samen in spelen. Om de hangmat op te hangen adviseren we om de hangmat bevestigingsset Makkie bij te bestellen. Met deze set kun je de hangmat zowel binnen als buiten ophangen. Het is een allround set dus geschikt voor zowel bomen als muren, palen, plafond, schutting etc.

€ 39.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Hangmat Fine Art Ibiza Single

Hangmat Fine Art Ibiza single Hangmat Fine Art Ibiza single is een schitterende eenpersoons hangmat. Deze hangmat is onderdeel van onze Fine Art Ibiza lijn. Waarin je onder andere een 2 persoons en familie hangmat vind. Dit prachtige Ibiza patroon is ook verkrijgbaar in een hangstoel en de grotere broer, de lounger. Deze hangmat is jacquard geweven in Ibiza stijl. De hangmat Fine Art Ibiza is een super zachte hangmat die een sieraad voor jouw tuin of interieur is. Natuurlijk neem je deze hangmat eenvoudig mee naar de camping, op vakantie, het balkon of... Binnen in de woonkamer of zelfs in je slaapkamer. Het is een echte aanrader. De kleuren lenen zich er perfect voor! Samenstelling Deze hangmat is gemaakt van Katoen. De maximale draagkracht van deze hangmat is 120 kilo en dus geschikt voor één persoon. De hangmat kan de hele zomer buiten blijven hangen. Luilak is de enige die de jacquard geweven Hangmat Fine Art Ibiza single in huis heeft. De hangmat Fine Art Ibiza heeft een voortreffelijk design. Bekijk de foto's en oordeel zelf! De hangmat komt uit Colombia. Geweven op het nieuwste weefgetouw en met aandacht en uiterste precisie afgewerkt. Handwerk, in combinatie met een prachtige moderne look. De hangmat Fine Art Ibiza is een prachtig ontwerp gemaakt door de jonge kunstenaar Nicoline Buys, afkomstig van de Cibap academie in Zwolle, waar Luilak mee samenwerkt. Niet zomaar een hangmat, maar wellicht het beste meubelstuk voor binnen en voor buiten. En exclusief bij Luilak natuurlijk! Tips en verzorging Wij raden aan om de hangmat in de winter droog op te bergen. De hangmat kan worden verpakt in plastic om hem zo te beschermen tegen ongedierte. Zo kun je er nog jarenlang plezier van hebben. Graag de hangmat willen ophangen dan kan dit met een van onze Luilak bevestigingssets. Wij raden de bevestigingsset MAKKIE aan. Dit is een allround bevestigingsset die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je altijd langskomen in onze winkel. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon of mail. Hangmat Fine Art Ibiza Single.

€ 79.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Hangstoel Basic Ibiza

Hangstoel Basic Ibiza De hangstoel basic Ibiza geeft je tijdens het luieren extra veel comfort. Een lust voor het oog is deze hangstoel dankzij het prachtig design en dat zie je. Het design gaat veel verder dan het standaard, veel voorkomende streepjes design. Deze hangstoel is onderdeel van de Fine Art Ibiza lijn, daar zijn ook hangmatten van in diverse maten en natuurlijk de grotere broer van de hangstoel, de lounger. Luilak is de enige aanbieden van de Fine Art Ibiza collectie. Hierdoor weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt. Je kunt heerlijk genieten in deze hangstoel. Samenstelling De hangstoel basic Ibiza is jacquard geweven, gemaakt van katoen. Jacquard geweven staat garant voor een hoge kwaliteit van weven. De versterkte weefranden van deze hangstoel zorgen ervoor dat hij zeer sterk is. De hangstoel kan 130 kg dragen. Het grote aantal koorden zocht voor een optimale gewichtsverdeling en daardoor automatisch voor een langere levensduur en meer comfort. De spreidstok, die gemaakt is van hardhout, zorgt ervoor dat de hangstoel zeer stabiel is. Hij is extra stevig en weerbestendig. Wij van Luilak hebben deze hangstoel speciaal ontworpen voor jou. Een heerlijke hangstoel waarin je zeer fijn kunt relaxen. Tips en verzorging Kijk ook op de pagina ophangsystemen, voor accessoires en bevestigen van de hangstoel. Koop deze hangstoel en beleef een Luilak moment! Bij deze hangstoel adviseren we de bijpassende hangstoel bevestigingsset FLUITJE VAN 'N CENT Luilak produceert deze hangmatten in Colombia. Vlak bij de fabriek waar deze hangmatten geproduceerd worden staat een kindertehuis/school La Vecina. Luilak steunt sinds jaar en dag deze Stichting. Neem gerust een kijkje op de website van La Vecina om te kijken wat ze allemaal doen. Wellicht ten overvloede melden wij dat uitsluitend volwassenen werken aan onze collectie. Koop de hangstoel basic Ibiza en geniet morgen van je nieuwe hangstoel!

€ 89.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Hangstoel Lounger Ibiza

Hangstoel Lounger Ibiza De hangstoel lounger Ibiza is een schitterende hangstoel van ons eigen merk, Luilak! De hangstoel lounger Ibiza is extra groot, zodat je niet alleen makkelijk kunt zitten maar ook kunt liggen. Deze prachtige hangstoel vind je in de Fine Art Ibiza collectie. Dit prachtige patroon is speciaal door en voor Luilak ontworpen. Deze collectie is alleen bij Luilak te koop. Zo weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt. Beleef nu je Luilak moment in de Ibiza hangstoel! Kijk ook eens naar de andere producten in onze Fine Art Ibiza Collectie om een mooie combinatie te maken in je interieur. Samenstelling Deze hangstoel is jacquard geweven en geeft je een echt relaxmoment! Dankzij de versterkte weefranden is de stof zeer scheurvast. De hangstoel lounger ibiza is gemaakt van katoen, waardoor het vocht goed kan opnemen. De totale lengte is 140 cm bij 210 cm. Het zitvlak is 210 cm bij 130 cm. Ruim genoeg om alleen, languit in de relaxen of om gezellig samen te ontspannen. De houten spreidstok heeft een lengte van 140 cm. De minimale ophanghoogte van de Ibiza Lounger is 200 cm. De draagkracht is 160 kilo. Tips en verzorging Bij deze hangstoel raden wij de volgende producten aan: hangstoel bevestigingsset 2 VINGERS IN DE NEUS, een simpel systeem om je hangstoel met 2 vingers in de neus aan een boom op te hangen of kies voor de hangstoel bevestigingsset FLUITJE VAN 'N CENT, de veer vangt schokken op en zet ze om in schommelen voor extra veel comfort! Luilak steunt al sinds jaar en dag La Vecina. La Vecina is een kindertehuis in Colombia dat kansarme kinderen daar helpt met onderwijs én opvang. Zodat ze echt een toekomst hebben. Bij ieder verkocht product doneert Luilak €1 aan La Vecina. Draag ook je steentje bij! Koop nu de hangstoel lounger ibiza. In de hangstoel lounger ibiza kun je heerlijk liggen en lekker weg tukken.

€ 129.90

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Luilak Vergadertafel Wit Beige

Luilak vergadertafel Wit Beige De Luilak Vergadertafel Wit Beige is de broer van de vergadertafel Bruin/ Wit. De Luilak Vergadertafel Wit Beige is liefst 22 cm groter dan zijn broertje. De Luilak Vergadertafel Wit / Beige is een uniek exemplaar die alleen verkrijgbaar is bij Luilak, dankzij de 5 epoxy lagen maakt het de vergadertafel uniek. Er is maar 1 vergadertafel Wit /Beige beschikbaar bij Luilak wij garanderen dan ook dat u zich onderscheidt van alle kantoren met deze tafel. De tafel is niet alleen mooi en uniek het zorgt er ook voor dat de vergaderkamer vrolijk oogt! Doordat de Luilak Vergadertafel Wit / Beige geheel met de hand is gemaakt hoeft er niet getwijfeld te worden aan de kwaliteit. Samenstelling De specificaties van de Luilak Vergadertafel Wit Beige: De kleuren van de vergadertafel zijn wit en beige. De tafel bestaat uit 5 lagen epoxy. Het blad is van eikenhout, een aluminium Frame. De tafel heeft de Afmeting van lengte 144 centimeter, breedte 144 centimeter en de hoogte is 79 centimeter. De Luilak Vergadertafel Wit Beige is ook te gebruiken als eettafel! Belangstelling? Kom langs in onze winkel in Zwolle voor bezichtiging, wij helpen je graag verder! Tips en verzorging Wij raden aan om direct contact met hete dingen op de tafel te voorkomen. Dit is beter voor de epoxy laag. Zo kun je er nog jarenlang plezier van hebben. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak helpt je graag verder met al je vragen en/of opmerkingen. De Luilak vergadertafel Wit Beige is stevig modern en strak.

€ 599.00

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Luilak Vergadertafel Bruin Wit

Luilak Vergadertafel Bruin Wit Luilak Vergadertafel Bruin Wit Deze moderne en strak afgewerkte Luilak Vergadertafel Bruin Wit brengt vreugde mee in het kantoor leven. Met liefst 5 epoxy lagen brengt de Luilak vergadertafel een specifiek uitstraling mee, de bruin wit geverfde Luilak vergadertafel met epoxy laag is verkrijgbaar in slechts 1 exemplaar. Wanneer u kiest voor de Luilak Vergadertafel Bruin Wit garanderen wij u dat u zich onderscheidt van alle kantoren met een vrolijk vergadertafel als deze. Doordat de Luilak vergadertafel met de hand is gemaakt hoeft u niet te twijfelen over zijn kwaliteit u haalt niet alleen een exclusief tafel binnen het kantoor leven maar ook een kunstwerk! Samenstelling Specificaties van de Luilak Vergadertafel Bruin/Wit: 5 lagen epoxy, eikenhouten blad, Aluminium Frame, Afmeting van de vergadertafel zijn lengte 122 centimeter, breedte 122 centimeter en de hoogte 78 centimeter. De Tafel is ook te gebruiken als eettafel! Meer weten over de Luilak Vergadertafel Bruin / Wit ? Neem contact met ons op of kom langs voor bezichtiging! Tips en verzorging Wij raden aan om geen warme dingen direct contact te laten maken met de tafel. Dit is tegen bescherming van de tafel en zo blijft hij in topconditie. Zo heb je er nog jarenlang plezier van. Voor verdere vragen kun je altijd langskomen in onze winkel te Zwolle. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon 038-42 50 420 of een mail sturen naar info@luilak.nl. Het team van Luilak helpt je graag verder met al je vragen en/of opmerkingen. De Luilak Vergadertafel Bruin Wit is een stijlvolle en moderne vergadertafel.

€ 499.00

naar Luilak

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!