border-gemengde-kleurenEindelijk is het zover het is lente , de bomen in de knop en de eerste zonnestralen verdrijven de kou, je wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. De groene vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Wasbär heeft een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Zij vinden het belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met hun gezellige en handige tuinartikelen.
Lees verder
Wil je een zee van bloemen in je tuin? De kant-en-klare pakketten met tuinplanten, bloembollen of bloemzaden van Bakker-Hillegom zorgen voor een bloemenzee in de border of in een ruime bloempot op het terras. De verschillende tuinplanten, bloembollen en bloemzaden in de borderpakketten zijn zorgvuldig geselecteerd op kleur, bloeitijd, groeihoogte en favoriete standplaats. Een beplantingsplan maken is niet meer nodig, kies eenvoudig voor een favoriete border en bestel alle planten in één borderpakket.
Lees verder

Hierboven de zaadmat Engelse border gemengde kleuren. Je kunt deze mat 22x 250cm voor 9euro95 bestellen bij Bakker-hillegom

Lees verder

Het hele Waschbär assortiment

 

Het hele Bakker assortiment

Meer Tuin

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!