Het bloembollenseizoen is begonnen: Creëer een kleurrijke zomertuin met zomerbloeiende bloembollen

Mooie bloembollen kopen doet u eenvoudig online bij bloembollenkopen.nl. Als de eerste groene neusjes van de voorjaarsbloeiende bloembollen weer boven de grond verschijnen, beginnen bij ons de lentekriebels. Na lange, donkere winterdagen geven vroege voorjaarsbloeiers zoals sneeuwklokjes, narcissen, cyclamen, tulpen en anemonen een prachtig lentebeeld waar iedereen blij van wordt.

Creëer een kleurrijke zomertuin met zomerbloeiende bloembollen

bloembollen kopen Maar! Bloembollen geven de tuin niet alleen kleur tijdens het voorjaar. Met zomerbloeiende bollen kunt u een schitterende kleurrijke zomertuin creëren. Zomerbloeiende bloembollen zijn eenvoudig te combineren met vaste tuinplanten en heesters. Ze zijn goedkoop en onderhoudsvriendelijk. In onze website kunt u kiezen uit een groot assortiment zomerbollen, o.a. freesia, ranonkels, dahlia's en gladiolen.

Met meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, is BloembollenKopen.nl de best gesorteerde online plantgoed leverancier.

Assortiment

Speciale indexpagina zomerbollen

Naar BloembollenKopen.nl

0
0
0
s2smodern

Moestuin: alles voor het zelf kweken van groenten vruchten en kruiden.

Moestuin.nl

Moestuin.nl is een webwinkel opgericht in 2011 gespecialiseerd in moestuinieren. Op Moestuin.nl vind je 150 soorten biologische zaden. Tevens vind je er nog eens 400 artikelen om deze zaadjes te laten ontkiemen, de plantjes te laten groeien, verzorgen en uiteindelijk te oogsten! 

Moestuin.nl
In het assortiment van Moestuin.nl vind je alleen maar milieuvriendelijke producten voor in jouw moestuin. Moestuin.nl verkoopt geen producten die een schadelijk effect op het milieu kunnen hebben. De zaden van Moestuin.nl zijn biologisch en voorzien van het EKO en/of Demeter keurmerk.
Via de Zaaikalender op Moestuin.nl kun je gemakkelijk kijken welke zaden je wanneer kunt gaan zaaien, in de kas of in de tuin!
De webwinkel is een onderdeel van Eco Pro. Eco Pro wil met haar webwinkels een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten die zelfvoorzienend en duurzaam willen leven.

Voordelen van de Moestuin.nl op een rij:
- Weet wat je eet: Kweek je eigen biologische groenten, zonder gebruik van chemicaliën.
- Leer: verbaas je over hoe de natuur werkt en leer alles over de seizoenen.
- Geniet: zelf gekweekte groenten smaken veel beter dan die van de winkel.
- Ontspan: vergeet de drukte even door in de buitenlucht bezig te zijn met je moestuin.
- Bespaar: door je eigen groenten te kweken bespaar je fors op de dagelijkse boodschappen.
- Groei: kweek je groenten op het balkon, patio of terras. Een grote tuin is niet nodig.

Assortiment

Naar Moestuin.nl

0
0
0
s2smodern

ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen.

Intergard.eu is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. Dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

Dit initiatief wordt aanbevolen door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, dr. Jacqueline Cramer.

Assortiment

Naar Intergard

Aanbiedingen Intergard

 

0
0
0
s2smodern

#moestuin Tomatenplantzakken


tomatenplantzakken Opnieuw te gebruiken plant-tassen voor balkon en tuin. Met ogen aan de onderkant en aan de onderste rand tegen stagnerend water. Met 3 sleuven aan de zijkant voor het plaatsen van spalierstokken. Met robuuste grepen voor een geschikt en veilig transport. 2 tassen voor elk ca. 40 l plantenaarde. Ø 45 cm, h 25 cm. Wordt zonder stokken geleverd.
Bestel Tomaten-plantzakken

Assortiment Wasbär

Naar Wasbär

moestuin Knutsel je eigen zaaipotjes zelf in elkaar - van oud papier.

Biologisch zaaigoed 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

#moestuin Knutsel je eigen zaaipotjes zelf in elkaar - van oud papier.


paperpotterKnutsel uw eigen zaaipotje zelf in elkaar - van oud papier. Eenvoudig een strook papier rond de potvorm wikkelen en in de vorm persen – en klaar is het potje (Øxh 4 x 4 cm). De jonge plantjes worden incl. potje verplant, dat ontziet de tere wortels - het papier vergaat. FSC-eikenhout, hxØ ca. 14 x 7 cm.

Prijs €14.95

Bestel paperpotter

Assortiment Waschbär

Naar Waschbär

Biologische moestuinzaden

0
0
0
s2smodern

Een tuin vol leven: Egelhuis, Eekhoorn Voederhuis,Kikker en Paddenhuis,Vleermuizenkast, Eekhoorn Woonhuis, Insectenhuis

Natuurmonumenten Eekhoorn Voederhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. De eekhoorn is een graag geziene gast op de voedertafels. Behendig hangen ze aan de voedersilo’s, springen meters ver om op de voedertafel te belanden en hebben geen enkele moeite met het optillen van een deksel om bij het begeerde voedsel te komen. Geniet van acrobatische capriolen die eekhoorns uithalen om bij het voer te kunnen.

€ 17.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Kikker en Paddenhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Ideaal onderkomen voor bruine en groene kikkers en padden. Tevens geschikt voor salamanders. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. 

€ 11.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Vleermuizenkast

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Zeer geschikt voor dwerg- en ruige dwerg vleermuizen. Deze vleermuizenkast biedt ruimte aan maar liefst 10 tot 15 vleermuizen. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 23.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Steeds meer leefgebieden voor eekhoorns verdwijnen. Door het plaatsen van een Eekhoorn woonhuis helpt u deze dieren een handje.

€ 59.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Egelhuis

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Dit egelhuis is voorzien van een uitschuifbare toegangstunnel en biedt de egel daarmee extra veiligheid. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 69.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Insectenhuis Sol

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Gevuld met bamboe en rond hout is dit insectenhuis ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Ook voor spinnen vormt dit insectenhuis een prima onderkomen. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 29.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product

Natuurmonumenten Insectenhuis Sinne

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Gevuld met bamboe en rond hout is dit insectenhuis ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Ook voor spinnen vormt dit insectenhuis een prima onderkomen. Het nestkastje in het midden is zeer geschikt voor hommels. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

€ 47.95

naar Vivara

Aanbiedingen Nieuw!
Product
0
0
0
s2smodern

Natuurmonumenten Vleermuizenkast geschikt voor maar liefst 10 tot 15 dwerg- en ruige vleermuizen.

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Zeer geschikt voor dwerg- en ruige vleermuizen. Deze vleermuizenkast biedt ruimte aan maar liefst 10 tot 15 vleermuizen. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis.

Bestel

€ 23.95

Meer aanbiedingen van Vivara 

 

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!