Oogstschort: handig en goed voor de rug

oogstschortNooit meer bukken bij het tuinieren! Dit schort heeft een geïntegreerde tas en dient tegelijk als houder voor afval of oogstgoed. Slim opgelost: voor het legen gewoon boven bij de taille en onder bij de verzameltas de drukknopen losmaken en leegschudden! Dat spaart tijd en is goed voor uw rug! Het lichte schort in één maat is waterafstotend. l zonder bandjes ca. 110 cm, b onder ca 48 cm, slab ca. 32x32 cm. PE. En voor de prijs kun je het niet laten

Bestel oogstschort

meer Waschbaer: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten

0
0
0
s2smodern

het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen.

het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is ontstaan uit een samenwerking van 10 tuincentra, waardoor er veel kennis is over de producten die worden aangeboden. Bovendien betekent dit dat de klanten ook offline de producten kunnen bekijken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Warentuin.nl niet alleen het grootste, maar ook het beste online tuincentrum is!

Assortiment

Naar Warentuin

0
0
0
s2smodern

de Wilde de tuinrozen specialist

Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij de Wilde is al ruim 85 jaar de tuinrozen specialist en is marktleider in de Benelux. Rozen worden getest,opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productie methodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor zijn klanten natuurlijk verzekerd van de beste kwaliteit rozen.

Het aanbod in de online winkel is uniek in Noordwest Europa. De combinatie van groot assortiment kwaliteitsrozen en andere productgroepen zoals pioenrozen, klimplanten , bollen en knollen, zaden, lavendel en buxus, gekweekt door topkwekers, komt nog niet voor. Hiernaast treffen klanten een wisselend pakket van tuinartikelen, die het verblijf in de tuinen of op de balkons nog aangenamer maken. Dit alles van een hoog kwalitatief niveau en tegen scherpe prijzen.

Assortiment

Naar de Wilde de tuinrozen specialist

0
0
0
s2smodern

Het bloembollenseizoen is begonnen: Creëer een kleurrijke zomertuin met zomerbloeiende bloembollen

Mooie bloembollen kopen doet u eenvoudig online bij bloembollenkopen.nl. Als de eerste groene neusjes van de voorjaarsbloeiende bloembollen weer boven de grond verschijnen, beginnen bij ons de lentekriebels. Na lange, donkere winterdagen geven vroege voorjaarsbloeiers zoals sneeuwklokjes, narcissen, cyclamen, tulpen en anemonen een prachtig lentebeeld waar iedereen blij van wordt.

Creëer een kleurrijke zomertuin met zomerbloeiende bloembollen

bloembollen kopen Maar! Bloembollen geven de tuin niet alleen kleur tijdens het voorjaar. Met zomerbloeiende bollen kunt u een schitterende kleurrijke zomertuin creëren. Zomerbloeiende bloembollen zijn eenvoudig te combineren met vaste tuinplanten en heesters. Ze zijn goedkoop en onderhoudsvriendelijk. In onze website kunt u kiezen uit een groot assortiment zomerbollen, o.a. freesia, ranonkels, dahlia's en gladiolen.

Met meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, is BloembollenKopen.nl de best gesorteerde online plantgoed leverancier.

Assortiment

Speciale indexpagina zomerbollen

Naar BloembollenKopen.nl

0
0
0
s2smodern

Moestuin: alles voor het zelf kweken van groenten vruchten en kruiden.

Moestuin.nl

Moestuin.nl is een webwinkel opgericht in 2011 gespecialiseerd in moestuinieren. Op Moestuin.nl vind je 150 soorten biologische zaden. Tevens vind je er nog eens 400 artikelen om deze zaadjes te laten ontkiemen, de plantjes te laten groeien, verzorgen en uiteindelijk te oogsten! 

Moestuin.nl
In het assortiment van Moestuin.nl vind je alleen maar milieuvriendelijke producten voor in jouw moestuin. Moestuin.nl verkoopt geen producten die een schadelijk effect op het milieu kunnen hebben. De zaden van Moestuin.nl zijn biologisch en voorzien van het EKO en/of Demeter keurmerk.
Via de Zaaikalender op Moestuin.nl kun je gemakkelijk kijken welke zaden je wanneer kunt gaan zaaien, in de kas of in de tuin!
De webwinkel is een onderdeel van Eco Pro. Eco Pro wil met haar webwinkels een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten die zelfvoorzienend en duurzaam willen leven.

Voordelen van de Moestuin.nl op een rij:
- Weet wat je eet: Kweek je eigen biologische groenten, zonder gebruik van chemicaliën.
- Leer: verbaas je over hoe de natuur werkt en leer alles over de seizoenen.
- Geniet: zelf gekweekte groenten smaken veel beter dan die van de winkel.
- Ontspan: vergeet de drukte even door in de buitenlucht bezig te zijn met je moestuin.
- Bespaar: door je eigen groenten te kweken bespaar je fors op de dagelijkse boodschappen.
- Groei: kweek je groenten op het balkon, patio of terras. Een grote tuin is niet nodig.

Assortiment

Naar Moestuin.nl

0
0
0
s2smodern

ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen.

Intergard.eu is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. Dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

Dit initiatief wordt aanbevolen door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, dr. Jacqueline Cramer.

Assortiment

Naar Intergard

Aanbiedingen Intergard

 

0
0
0
s2smodern

#moestuin Tomatenplantzakken


tomatenplantzakken Opnieuw te gebruiken plant-tassen voor balkon en tuin. Met ogen aan de onderkant en aan de onderste rand tegen stagnerend water. Met 3 sleuven aan de zijkant voor het plaatsen van spalierstokken. Met robuuste grepen voor een geschikt en veilig transport. 2 tassen voor elk ca. 40 l plantenaarde. Ø 45 cm, h 25 cm. Wordt zonder stokken geleverd.
Bestel Tomaten-plantzakken

Assortiment Wasbär

Naar Wasbär

moestuin Knutsel je eigen zaaipotjes zelf in elkaar - van oud papier.

Biologisch zaaigoed 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!