Eten uit eigen tuin of van eigen balkon: De Aardbeienmuur

Een aardbeienmuur vraagt weinig ruimte en levert veel op:

Deze Fragaria x ananassa 'Bakker's Kingsize' is een klimaardbei met snelgroeiende ranken. Van de zomer tot de vorst, kunt u genieten van het heerlijke fruit van deze 'Kingsize' aardbeien. De Fragaria x ananassa 'Bakker's Kingsize' is zoet, sappig en staat ook nog eens prachtig tegen uw muur of pergola. In een bloempot op uw terras staat de kingsize aardbeienplant ook prachtig.

Lees verder

 

0
0
0
s2smodern

voor iedereen een mooie tuin! Ook zonder groene vingers.

Gardini.nl - Een mooie tuin voor iedereen.

Gardini.nl is de online winkel voor complete tuinen en alles wat in de tuin te vinden is. Gardini.nl verkoopt complete tuinen op maat van de wensen van de klanten.
Gardini.nl is online sinds december 2017, maar de medewerkers zijn op de achtergrond al twee jaar bezig met Gardini. Gardini is een jong bedrijf met een missie. Zij zijn namelijk van mening dat iedereen een mooie tuin moet kunnen hebben, zelfs wanneer u geen groene vingers heeft!

Naar Gardini

Assortiment

0
0
0
s2smodern

Warentuin.nl – Tot 35% korting op kerstballen

 

Naar de kerstballen aanbieding

0
0
0
s2smodern

Wilma’s Lawn & Garden levert in heel Europa gespecialiseerde plantenvoedingen en substraten van het merk Atami en Wilma’s Lawn & Garden.

Categorie zaden

Wilma's Lawn & Garden levert in heel Europa gespecialiseerde plantenvoedingen en substraten van het merk Atami en Wilma's Lawn & Garden. In Nederland levert Wilma's Lawn & Garden ook kwalitatief tuingereedschap, tuincadeautjes, zaden en allerlei kweekbenodigdheden zoals kweeksystemen. Aan de hand van een eigen productie, service en zekerheid wil Wilma's Lawn & Garden continu op de markt innoveren. Daarnaast wil Wilma's Lawn & Garden de Nederlandse tuinbranche bedienen met goedkopere prijzen en snelle levering van specialistische producten. Tevens verzendt Wilmaslawandgarden al haar producten gratis v.a. een minimale orderwaarde van €25,-.

Wilma's Lawn & Garden is in Nederland een webshop met tuin gerelateerde artikelen voor zowel de beginnende als de ervaren tuinder en is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Wilma's Lawn & Garden laat je moestuin en Urban Garden stralen!

Naar Wilma's Lawn & Garden

Assortiment

0
0
0
s2smodern

Welkom in onze biologische tuinwereld!

bio-tuin-wereld

0
0
0
s2smodern

Heerlijk; het is weer lente en nu de tuin in!

border-gemengde-kleurenEindelijk is het zover het is lente , de bomen in de knop en de eerste zonnestralen verdrijven de kou, je wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. De groene vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Wasbär heeft een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Zij vinden het belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met hun gezellige en handige tuinartikelen.
Lees verder
Wil je een zee van bloemen in je tuin? De kant-en-klare pakketten met tuinplanten, bloembollen of bloemzaden van Bakker-Hillegom zorgen voor een bloemenzee in de border of in een ruime bloempot op het terras. De verschillende tuinplanten, bloembollen en bloemzaden in de borderpakketten zijn zorgvuldig geselecteerd op kleur, bloeitijd, groeihoogte en favoriete standplaats. Een beplantingsplan maken is niet meer nodig, kies eenvoudig voor een favoriete border en bestel alle planten in één borderpakket.
Lees verder

Hierboven de zaadmat Engelse border gemengde kleuren. Je kunt deze mat 22x 250cm voor 9euro95 bestellen bij Bakker-hillegom

Lees verder

Het hele Waschbär assortiment

 

Het hele Bakker assortiment

Meer Tuin

0
0
0
s2smodern

Sla kweken in blik

Het kweken van sla is niet moeilijk. Sla houdt van vruchtbare grond. De plantjes hebben veel bladeren in verhouding tot een redelijk zwak wortelgestel en daarom moet de grond lekker los en vochtig zijn, maar zeker niet te nat. In het voor- en najaar is het belangrijk dat de sla zonnig staat, in de zomer kan een beetje schaduw geen kwaad.
De meeste slasoorten kun je van maart tot augustus direct buiten zaaien. Wat je zaait moet ook geoogst worden. Een slaplant die te lang blijft staan, schiet door. De plant gaat bloeien en de blaadjes sterven af. Daarom is het beter om steeds kleine beetjes tegelijk te zaaien, zodat je de oogst bij kunt houden.
Je kunt ook binnen voorzaaien, bijvoorbeeld omdat je veel slakken en vogels in de tuin hebt of omdat het buiten nog te koud is. Binnen voorzaaien kan ook omdat het buiten té warm is. Als de temperatuur hoger is dan 25 °C dan gaat het slazaad in rust en weigert het te kiemen. Dit kun je voorkomen door binnen voor te zaaien op een koele plek. Zodra de groene puntjes zichtbaar zijn, mogen de plantjes naar buiten.
Water geven
Laat een slaplantje nooit uitdrogen, want dan worden de bladeren taai en de bladranden bruin. Geef dus bij droogte voldoende water, liefst in de ochtend, zodat de plantjes goed kunnen opdrogen. Kropsla gaat vrij snel rotten wanneer de bladeren te lang nat blijven. In het najaar kan dit een probleem zijn bij met name ijsbergsla.

Naar Bakker Slazaden

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd