Een kruidentuintje in een kratje

kruidentop

 

Kruidenzaden, kruidenplanten en minikruidentuintjes bij Bakker

Naar Bakker 

 

0
0
0
s2smodern

De zwarte lelie! De ‘Queen of the Night’, zeer uniek!

zwarte-lelie

Deze bijzondere en unieke Aziatische lelie 'Queen of the Night' (Lilium) is bijna zwart! De fel gekleurde oranjerode stuifmeeldragers maken de bloem  nog mooier. De lelie ruikt uitzonderlijk lekker. De Aziatische lelie is prachtig te combineren met anderekleuren in de border. Zowel in een grote pot op uw balkon als in de vaas.

Bestel deze bijzondere lelie 

Het hele bloembollenassortiment

0
0
0
s2smodern

Het is weer bloembollenplanttijd. Nu planten betekend dat u in het voorjaar weer volop kunt genieten!

bloembollenpakketten

Het aanbod bloembollenpakketten bij Bakker-Hillegom

0
0
0
s2smodern

Voorverkoop bloembollen bij Bakker-Hillegom

voorverkoop bloembollen

Met kleurige bloembollen begint pas echt het voorjaar of de zomer! Bollen kunnen eenvoudig in borders of in mooie potten op uw terras of balkon geplant worden. Ze zijn van hoge kwaliteit en dus geeft Bakker een 100% bloeigarantie. Bloembollen bloeien van het begin van de lente tot in de herfst en zijn bijzonder makkelijk in onderhoud. Kies de mooiste soorten voor in uw tuin of vaas en plaats vandaag nog een bestelling!

Naar de bloembollen voorverkoop

Naar Bakker-Hillegom

Assortiment bloembollen Bakker-Hillegom

0
0
0
s2smodern

Rozen zijn voor de koninginnen onder de bloemen.

roses 1209 nl-nl 20160302132549

In elke tuin, is er wel een plekje voor rozen te vinden. Ze groeien gemakkelijk en zijn er in vele kleuren, geuren, vormen en maten. Een traktatie voor de zintuigen! Een klimroos tegen een muur of pergola, stamrozen langs een pad, een perk met rozenstruiken; het is een fraai gezicht! Ook in potten op het terras en balkon zal de roos het uitstekend doen. Als de heerlijk geurende en grootbloemige als snijbloemen in een vaas gezet worden, zult u gegarandeerd veel complimenten krijgen. Bakker levert hoge kwaliteit en geeft 5 jaar garantie.

 Assortiment rozen bij Bakker-Hillegom

Naad de rubriek rozen bij Bakker-Hillegom

0
0
0
s2smodern

Mini-groentetuintjes: Zin in heerlijke verse kruiden en groenten maar geen plek voor een moestuin

mini-groentetuintjes

Met deze mini kruidentuintjes en groentetuintjes kun je eenvoudig in huis eigen verse groenten en kruiden kweken! Enkel een vensterbank op een lichte plek is alles wat nodig is! Is het lastig om telkens door de knieën te gaan? Een mini kruidentuintje en groentetuintje is gewoon op tafelhoogte te plaatsen en geef de kruiden en groenten een plek dicht bij de keuken. Wat is er nou lekkerder en leuker dan eigen kruiden en groenten kweken? Kies uit het assortiment en ga  aan de slag!

0
0
0
s2smodern

Uien, knoflook en sjalotten zijn voor liefhebbers van de mediterrane keuken onmisbaar!

onionfamily 1274 nl-nl 20160310135734

Uien, knoflook en sjalotten zijn voor liefhebbers van de mediterrane keuken onmisbaar! Uien zijn er in grote verscheidenheid te verkrijgen. Er zijn zaaduien en plantuien. Als de uirassen met goede bewaareigenschappen geselecteerd worden, is het mogelijk om vrijwel het hele jaar door te kunnen eten van uien uit eigen tuin. Ook knoflook en sjalotten kunnen prima geteeld worden, zodat er aan een maaltijd een mediterraan karakter gegeven kan worden.

Uien en knoflookassortiment Bakker-Hillegom

Naar de rubriek uien en knoflook van Bakker-Hillegom

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd