Tegen aardappelziekte Revus Garden 72 ml. Luxan

Luxan Revus® Garden is bestemd om aardappelen te beschermen tegen aardappelziekte. Het middel bevat de werkzame stof mandipropamid en moet preventief worden toegepast. Revus Garden remt de kieming van de schimmelsporen en stopt de groei van de schimmel in het blad. De werkzame stof wordt snel opgenomen in de waslaag en vandaar verder verdeeld in het bladweefsel.Voldoende voor: 1200 m²Werkzame stof: mandipropamidDosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2Aardappelen, ter voorkoming van aantasting door de aardappelziekte (Phytophthora infestans). Indien nodig vanaf de opkomst van het gewas regelmatig toepassen om de 7-10 dagen afhankelijk van het ras, de gewasontwikkeling, de weersomstandigheden en de ziektedruk. Dosering: 6 ml in 10 l water per 100 m2 . Het product mag maximaal 6 keer per jaar worden toegepast. Indien meer behandelingen nodig zijn, dienen de behandelingen met een ander toegelaten middel te worden voortgezet.

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.

€ 20.99

naar TuincentrumKoeman

Meststoffen
Product
 

Klimplanten mest 1 kg Ecostyle

Een 100% natuurlijke meststof met nuttige micro-organismen speciaal voor de Clematis, Blauwe Regen en andere soorten klimplanten. Voor een rijke bloei met intense kleuren. Klimplantenmest - Ecostyle ter bevordering van de bloemvorming en bloemkwaliteit met Rhizamax. Bemesting 2x per jaar. 100% organische meststof.

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.

€ 5.99

naar TuincentrumKoeman

Meststoffen
Product
 

Zonnebloem Greengift

Greengift Zonnebloem. Dit doosje bevat een potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad. Leuk om een ieder een gepast cadeau te kunnen geven.Let op: Dit product betreft 1 doosje!Afmeting doosje: 7 x 5,5 x 5,5 cm.Ook beschikbaar in showdoos met inhoud 40 stuks.

Bekijk dit product op www.tuincentrumkoeman.nl.

€ 2.99

naar TuincentrumKoeman

Greengifts Juni,juli,augustus,september
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd