Bloembollen en bloemenzaden

bloementuin

Bloembollen en bloemenzaden

0
0
0
s2smodern

Duurzame milieuvriendelijke tuinartikelen

 

Puur natuur in de tuin – duurzame tuinartikelen van Waschbär

  

Duurzame tuinartikelen

Als de lente zich straks weer aankondigt met frisse groene blaadjes aan de bomen en de eerste zonnestralen, wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. Je vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Waschbär heeft een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Wij vinden het natuurlijk bijzonder belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met hun gezellige, handige en duurzame tuinartikelen. 

Naar Waschbär duurzame tuinartikelen

Natuurlijke tuinbemesting

0
0
0
s2smodern

De biologische tuin

sl-garten-gartenzubehoer-mulchen

Puur natuur in de tuin – duurzame tuinartikelen van Waschbär
Als de lente zich aankondigt met frisse groene blaadjes aan de bomen en de eerste zonnestralen de kou verdrijven, wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. De groene vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Wij hebben een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Wij vinden het natuurlijk bijzonder belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met de gezellige en handige tuinartikelen.

Naar Waschbär tuinartikelen

Zie ook:

waschbär: ecologische kerstartikelen

Waschbär: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten

Het complete Waschbärassortiment

 

0
0
0
s2smodern

Tuinvoordeel | voor tuin en terras, specialist op het gebied van plantenbakken en bloempotten

Tuinvoordeel.eu is dé webshop voor tuin en terras. Tuinvoordeel.eu is specialist op het gebied van plantenbakken en bloempotten. Het uitgebreide assortiment van Tuinvoordeel.eu bevat onder meer producten van de bekende merken Vondom, Bloom! en Beadz. Ook voor tuinverlichting, tuingereedschap, hangmatten en parasols bent u bij Tuinvoordeel.eu aan het juiste adres.

Assortiment

Naar Tuinvoordeel

0
0
0
s2smodern

Oogstschort: handig en goed voor de rug

oogstschortNooit meer bukken bij het tuinieren! Dit schort heeft een geïntegreerde tas en dient tegelijk als houder voor afval of oogstgoed. Slim opgelost: voor het legen gewoon boven bij de taille en onder bij de verzameltas de drukknopen losmaken en leegschudden! Dat spaart tijd en is goed voor uw rug! Het lichte schort in één maat is waterafstotend. l zonder bandjes ca. 110 cm, b onder ca 48 cm, slab ca. 32x32 cm. PE. En voor de prijs kun je het niet laten

Bestel oogstschort

meer Waschbaer: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten

0
0
0
s2smodern

het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen.

het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is ontstaan uit een samenwerking van 10 tuincentra, waardoor er veel kennis is over de producten die worden aangeboden. Bovendien betekent dit dat de klanten ook offline de producten kunnen bekijken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Warentuin.nl niet alleen het grootste, maar ook het beste online tuincentrum is!

Assortiment

Naar Warentuin

0
0
0
s2smodern

de Wilde de tuinrozen specialist

Rozenkwekerij De Wilde

Rozenkwekerij de Wilde is al ruim 85 jaar de tuinrozen specialist en is marktleider in de Benelux. Rozen worden getest,opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productie methodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor zijn klanten natuurlijk verzekerd van de beste kwaliteit rozen.

Het aanbod in de online winkel is uniek in Noordwest Europa. De combinatie van groot assortiment kwaliteitsrozen en andere productgroepen zoals pioenrozen, klimplanten , bollen en knollen, zaden, lavendel en buxus, gekweekt door topkwekers, komt nog niet voor. Hiernaast treffen klanten een wisselend pakket van tuinartikelen, die het verblijf in de tuinen of op de balkons nog aangenamer maken. Dit alles van een hoog kwalitatief niveau en tegen scherpe prijzen.

Assortiment

Naar de Wilde de tuinrozen specialist

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!