Tomaten-plantzakken 2 delig €14.95

tomatenplantzakken

Herbruikbare plantentas voor balkon en tuin. Prima voor tomatenplanten, maar ook voor kruiden. Met ogen aan de onderkant en bij de onderste rand tegen stagnerend water. 3 zijdelingse lussen om plantensteunen in te steken. Robuuste draaggrepen voor een comfortabel en veilig transport. 2 Tassen voor elk ca. 40 l plantenaarde. Ø 45cm, h 25 cm. Stokken en aarde niet bij de levering inbegrepen.

Bestel bij ecowinkel Waschbär

Naar Waschbär

Waschbär assortiment

Meer Waschbär aanbiedingen

0
0
0
s2smodern

Bloembollen en bloemenzaden

bloementuin

Bloembollen en bloemenzaden

0
0
0
s2smodern

Duurzame milieuvriendelijke tuinartikelen

 

Puur natuur in de tuin – duurzame tuinartikelen van Waschbär

  

Duurzame tuinartikelen

Als de lente zich straks weer aankondigt met frisse groene blaadjes aan de bomen en de eerste zonnestralen, wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. Je vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Waschbär heeft een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Wij vinden het natuurlijk bijzonder belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met hun gezellige, handige en duurzame tuinartikelen. 

Naar Waschbär duurzame tuinartikelen

Natuurlijke tuinbemesting

0
0
0
s2smodern

De biologische tuin

sl-garten-gartenzubehoer-mulchen

Puur natuur in de tuin – duurzame tuinartikelen van Waschbär
Als de lente zich aankondigt met frisse groene blaadjes aan de bomen en de eerste zonnestralen de kou verdrijven, wil je maar al te graag in de tuin aan de slag. De groene vingers jeuken om te beginnen met graven en zaaien om daarna de tuin goed te onderhouden. Wij hebben een groot assortiment tuinbenodigdheden voor de biologische tuin, ook voor de allerkleinste tuintjes. Wij vinden het natuurlijk bijzonder belangrijk dat er op een duurzame en respectvolle manier in de tuin gewerkt wordt en dat kan heel goed met de gezellige en handige tuinartikelen.

Naar Waschbär tuinartikelen

Zie ook:

waschbär: ecologische kerstartikelen

Waschbär: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten

Het complete Waschbärassortiment

 

0
0
0
s2smodern

Tuinvoordeel | voor tuin en terras, specialist op het gebied van plantenbakken en bloempotten

Tuinvoordeel.eu is dé webshop voor tuin en terras. Tuinvoordeel.eu is specialist op het gebied van plantenbakken en bloempotten. Het uitgebreide assortiment van Tuinvoordeel.eu bevat onder meer producten van de bekende merken Vondom, Bloom! en Beadz. Ook voor tuinverlichting, tuingereedschap, hangmatten en parasols bent u bij Tuinvoordeel.eu aan het juiste adres.

Assortiment

Naar Tuinvoordeel

0
0
0
s2smodern

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!