Stiga Combi 36E Elektromaaier 100 200 m² Maaien Mulchen

De Stiga Combi 36E elektromaaier met een maaibreedte van 34 cmis geschikt voor gazons tot 200 m². Deze grasmaaier heeft een elektrische motormet een vermogen van 1400 watt. Dankzij zijn lichte gewicht duw je de Combi 36E gemakkelijk voor je uit. De hendel heeftverschillende greephoogtes die voor extra gemak zorgen. De duwboom is inklapbaar waardoor je de maaier zeer eenvoudig kunt opbergen. De centrale maaihoogte van de Stiga Combi 36E elektromaaierheeft 6 niveaus, variërend van 25 tot 75 mm. Verder heeft deze maaier een grasopvangbak met eeninhoud van 35 liter en een combiplug voor het opvangen van gras en mulchen.Dankzij de mulchingfunctie wordt het gras in de bak versnipperd en kun je ditgebruiken als bijvoorbeeld meststof voor je gazon. Deze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.  Daarnaast maken wij in de winkel de machine geheel startklaar voor je. De machine wordt, afhankelijk van het type, in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof. Deze service kost je helemaal niets.

€ 159.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

WOLF Garten A 320 E 32 cm Elektromaaier Rood 100 200 m² Maaien

Met de WOLF-Garten A 320 E kun je kleinere gazons tot 150 vierkante meter maaien. Deze elektrische gazonmaaier heeft een 230 volt-motor met een vermogen van 1200 watt en maakt 3500 toeren per minuut. Met een drietraps hendel bij de voor- en achterwielen kun je de maaihoogte van de WOLF-Garten A 320 E 32 cm instellen tussen de 2 en 6 centimeter. Deze elektromaaier heeft een opvangbak van 26 liter. De duwboom is verstelbaar en in te klappen waardoor je deze lichte machine zeer compact kunt opbergen.Deze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.  Daarnaast maken wij in de winkel de machine geheel startklaar voor je. De machine wordt, afhankelijk van het type, in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof. Deze service kost je helemaal niets.

€ 99.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Stiga 48V 5AH Power Pack accu

De Stiga SBT 5048 AE lithium-ion accu heeft een voltage van 48V en een capaciteit van 5Ah . Deze losse accu past op alle Stiga tuinmachines.

€ 199.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

STIHL HSE 71 60 CM Elektrische heggenschaar 60 cm

De STIHL HSE 71 elektrische heggenschaar is een zeer krachtige machine met een trillingsarme 600 watt-motor. Met een zwaardlengte van 60 cm is hij zeer geschikt voor het snoeien van dikkere takken. Deze machine heeft een enorme kracht bij het knippen, is voorzien van een ergonomisch design en heeft een eenvoudige bediening. Dankzij de draaibare handgreep met 5 standen kun je flexibel en comfortabel knippen. Deze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.

€ 199.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Hortitops Aubergine Solanum melongena Halflange Violette Groentezaden 2 gram

Hortitops Aubergine Solanum melongena - Halflange Violette is een peervormige, donkerviolette vrucht. Deze aubergine is ook wel het bekend onder de naam ‘eiervrucht’. Het vlees van de Hortitops Aubergine Solanum melongena - Halflange Violette is bovendien heerlijk in verschillende gerechten. Je kunt het vlees van deze vrucht stoven, koken en roerbakken.Zaai de Hortitops Aubergine Solanum melongena - Halflange Violette in januari in een zaaibakje in de huiskamer of in een verwarmde kas. De ideale kiemtemperatuur is ongeveer 20°C. Vanaf maart kan de aubergine ook onder glas in de vollegrond gezaait worden. Als de plantjes 5 cm groot zijn, moeten ze worden verspeend (wijder uitplanten of in aparte potjes zetten). Als alle kans op nachtvorst geweken is (zeker tot half mei), kun je de Hortitops Aubergine Solanum melongena - Halflange Violette buiten uitplanten. Zet de plantjes buiten op een beschutte, zonnige plek. Ze groeien als tomaten planten, dus hebben ze een stok of draad nodig waaraan ze aangebonden kunnen worden. Zorg dat het hart van iedere plant open blijft. Het teveel aan scheuten moet je direct wegnemen. Je kunt de Hortitops Aubergine Solanum melongena - Halflange Violette vanaf juli oogsten. Rijpe vruchten zijn hard en de kleur wordt iets doffer. Bovendien kunnen de aubergines vrij lang rijp aan de plant blijven.

€ 1.69

lees verder.

ZADEN EN POOTGOED
Product
 

STIHL SHE 71 Elektrische zuighakselaar

De STIHL SHE 71 is een lichte, stille zuighakselaar op stroom. De zuighakselaar kun je gebruiken voor het verwijderen van blad- of grasresten rondom je huis. De STIHL SHE 71 is gereedschapsloos om te bouwen naar een bladblazer. De zuighakselaar wordt geleverd met een platte mond en blaaspijp.Deze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.

€ 135.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

STIHL HSE 42 45 CM Elektrische heggenschaar 45 cm

De STIHL HSE 42 is een ultralichte en handige heggenschaar om mee te werken. De heggenschaar is ideaal om twijgen en dunne takken geruisloos te trimmen en snoeien. De heggenschaar is ook heel veilig in gebruik dankzij een tweehandsbediening, compacte handbescherming, geïntegreerde bescherming tegen snijwonden en een mechanische messenrem. De STIHL HSE 42 heeft een zwaardlengte van 45 centimeter en een elektromotor met een vermogen van 420 watt.Deze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.

€ 99.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Stiga SHT 48AE op accu Accu heggenschaar 56 cm

De Stiga SHT 48AE op Accu is een perfect voorbeeld van de moderne batterijtechnologie. Met deze heggenschaar heb je het gemak van knippen zonder snoer en het vermogen van een lichte benzineheggenschaar. De heggenschaar heeft een brushless motor en een zwaardlengte van 56 centimeter. Het handvat is 180 graden te draaien en maakt het mogelijk om horizontaal en verticaal te knippen. De Stiga SHT 48AE op Accu is geschikt voor het snoeien van middelgrote en grote heggen. De Stiga SBC 48 AE Accu Trimmer is onderdeel van het Power Pack batterij systeem van Stiga. Of je nu een grasmaaier, kettingzaag, trimmer, heggenschaar, bladblazer of multi-tool nodig hebt - of je wilt ze gewoon allemaal - dan is het Stiga PowerPack wat je zoekt. Alle tuinamachines behorende tot dit Power Pack systeem werken op dezelfde batterij. Je klikt gewoon de batterij vast en begin met tuinieren. Let op: de Power Pack batterijen en oplader zijn apart te verkrijgen: Stiga SBT 5048 AE 48V-5AH - Power PackStiga SBT 2548 AE 48V-2.5AH - Power PackStiga SCG 48 AE 48V-1.5AH - Power Pack acculaderDeze machine verzenden wij graag voor je, maar liever zien we je in één van onze winkels de machine afhalen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken.

€ 99.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

STIHL MS 211 Benzine kettingzaag 40 cm

De STIHL MS 211 is een moderne benzinemotorzaag voor perceelonderhoud. De zaag is makkelijk in gebruik met zijn zeer lage trillingsniveau, uitgebreide uitrusting en luchtfiltersysteem met voorafscheiding. De STIHL MS 211 verbruikt 20 procent minder brandstof en produceert 70 procent minder uitlaatgassen dan de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Met een zwaardlengte van 40 centimeter is deze kettingzaag goed voor het vellen van bomen met een diameter van 30 centimeter en het zagen van haardhout en houtconstructies. De zaag heeft een zijdelingse kettingspanner met automatische kettingsmering en is voorzien van de STIHL Elastostart, een speciale startgreep met demping voor een gelijkmatige start.Het is alleen mogelijk om deze machine bij één van onze winkels af te halen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken. Daarnaast maken wij de machine geheel startklaar voor je. De machine wordt, afhankelijk van het type, in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof.  Deze service kost je helemaal niets.

€ 364.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

STIHL HS 45 60 CM Benzine heggenschaar 60 cm

De STIHL HS 45 benzine heggenschaar heeft een vermogen van 0,75 kW. Met een zwaardlengte van 60 cm is hij zeer geschikt voor het trimmen van lage tot op borsthoogte hoge hagen en struiken. Dankzij de bijzondere mesgeometrie kun je een precieze snit leveren. De messen van de heggenscharen worden met "Zwitsers precisiewerk"" in de STIHL fabriek in Wil geproduceerd. Deze machine is voorzien van een antivibratiesysteem en zorgt voor een gelijkmatige start.Het is alleen mogelijk om deze machine bij één van onze winkels af te halen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips

€ 269.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Gardena Garage Robotmaaier Zwart

De Gardena Garage biedt je robotmaaier de ideale bescherming tegen zonlicht en externe weersinvloeden. Je robotmaaier krijgt een langere levensduur als je 'm parkeert in de garage. Deze garage is geschikt voor de robotmaaiers Gardena R50 Li, R70 Li en R80 Li. De Gardena Garage wordt geleverd in een doos van 730 x 550 x 380 centimeter en is in een paar stappen te installeren.

€ 199.99

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Robomow Draadpinnen

Met de Robomow draadpinnenzet je het begrenzingsdraad vast. Deze set bevat 50 stuks.

€ 9.99

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Havep Attitude werkbroek 64 Zand donkergrijs

HAVEP® Attitude is door professionals getest in de praktijk. Zo heeft deze werkbroek een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en is er op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toegevoegd zodat de werkbroek nog langer meegaat. Ook is er versteviging in het kruis geplaatst om uitscheuren te voorkomen. Nog zoiets fijns: het zeer sterke en ademende stretch doek in de knieholtes. Werk je bovendien vaak in een geknielde houding dan is deze werkbroek met Cordura® kniezakken onmisbaar. Door in deze zakken aparte kniestukken te plaatsen, bescherm je je knieën tegen onnodig letsel. Dat maakt het werk een heel stuk aangenamer. De werkbroek met kniezakken is verkrijgbaar in de gangbare maten en is geschikt voor dragers die werkzaam zijn in diverse sectoren.

€ 67.50

lees verder.

WERKBROEKEN
Product
 

Havep Attitude werkbroek 44 Groen donkergrijs

HAVEP® Attitude is door professionals getest in de praktijk. Zo heeft deze werkbroek een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en is er op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toegevoegd zodat de werkbroek nog langer meegaat. Ook is er versteviging in het kruis geplaatst om uitscheuren te voorkomen. Nog zoiets fijns: het zeer sterke en ademende stretch doek in de knieholtes. Werk je bovendien vaak in een geknielde houding dan is deze werkbroek met Cordura® kniezakken onmisbaar. Door in deze zakken aparte kniestukken te plaatsen, bescherm je je knieën tegen onnodig letsel. Dat maakt het werk een heel stuk aangenamer. De werkbroek met kniezakken is verkrijgbaar in de gangbare maten en is geschikt voor dragers die werkzaam zijn in diverse sectoren.

€ 67.50

lees verder.

WERKBROEKEN
Product
 

STIHL Hout Zaagbok

Schaarzaagbok op comfortabel haardhout te zagen en afkorten van stammen.

€ 50.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

STIHL BG 56 D Benzinebladblazer 60 m s

De STIHL BG 56 D is een handgedragen bladblazer op benzine. De bladblazer verwijdert gemakkelijk en snel bladeren en maaigoed van alle oppervlakken rondom je huis. De praktische STIHL BG 56 D is voorzien van een 2-MIX-motor, stopknop en een ronde blaasmond.Het is alleen mogelijk om deze machine bij één van onze winkels af te halen. Wij geven je in onze winkel  graag veiligheids- en gebruikstips, zodat je efficiënt maar vooral veilig kunt werken. Daarnaast maken wij de machine geheel startklaar voor je. De machine wordt, afhankelijk van het type, in elkaar gezet, afgesteld en afgevuld met olie en brandstof.  Deze service kost je helemaal niets.

€ 279.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Soezie Original Luxebrood Broodmeel 2,5 kg

Voor zoet koekenbrood, rozijnenbrood, suikerbrood, zachte puntjes en Limburgse vlaaien.

€ 5.99

lees verder.

Food FOOD
Product
 

Soezie Original Bio Wit brood Broodmeel 2,5 kg

Voor biologisch witbrood met fijn aroma.

€ 5.49

lees verder.

Food FOOD
Product
 

Grisport Wandelschoenen Bruin 39

De Grisport Stelvio is een stevige allround trekkingschoen met een hogere schacht, een goed profiel en extra ondersteuning. Uitgevoerd met een ademende Cambrelle voering en een New Hiking zool. Deze zool is klassiek in zijn ontwerp en heeft een gemiddelde hardheid. Ontworpen voor langdurig comfort en biedt stabiliteit en grip op zowel verharde als onverharde wegen. De Stelvio is voorzien van een Support System, dit is een effectief sluitsysteem rondom de hiel. Het is speciaal ontworpen voor een perfecte controle tijdens het afwikkelen van de voet in alle fasen van de beweging. De buitenzijdeis van gevet leder. Deze kan je onderhouden met blank ledervet. Aan de binnenzijdehoef je de schoen niet te behandelen.[nbsp]

€ 94.95

lees verder.

SCHOENEN
Product
 

Stiga Combi 40E Elektromaaier Geel 100 200 m² Maaien Mulchen

De Stiga Combi 40E met een maaibreedte van 38 centimeter is geschikt voor gazons tot 200 vierkante meter. Deze grasmaaier heeft een elektrische motor met een vermogen van 1600 watt. De Stiga Combi 40E is voorzien van grote achterwielen en is daardoor eenvoudig voort te duwen. De hendel heeft verschillende greephoogtes voor extra gemak. Dankzij de inklapbare duwboom kun je maaier eenvoudig en compact opbergen. De centrale maaihoogte van de Stiga Combi 40E heeft 6 niveaus van 25 tot 75 millimeter. De maaier heeft een grasopvangbak met een inhoud van 40 liter en een combiplug waarmee je kunt kiezen of je het gras wilt opvangen of mulchen. Dankzij de mulchingfunctie wordt het gras in de bak versnipperd en kun je dit gebruiken als bijvoorbeeld meststof voor je gazon.

€ 189.00

lees verder.

TUINMACHINES
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!