E-mailAfdrukkenExport ICS

Biologische markt Utrecht

Titel:
Biologische markt Utrecht
Wanneer:
vr, 23. september 2022, 10:00 h - 18:00 h
Categorie:
Biologische markt
Hits:
247
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Op de biologische boerenmarkt Utrecht is het elke week een week van de smaak. Elke vrijdag brengen de biologische boeren hun verse producten naar hartje Utrecht. Het zijn kwaliteitsproducten, de lekkerste, de mooiste, vers van de boerderij. Je proeft de aandacht. Verse groenten zo van het land, ambachtelijke boerenkazen, honing, verse vis en vers brood, en dat alles ook nog eens in tientallen verschillende smaken of soorten.
Er worden alleen biologische producten verkocht. Bijzonder is dat achter de kramen vaak degenen staan die bij de productie van het voedsel zijn betrokken. Als u wilt, kunt u direct aan de maker uw vragen stellen. Voor al uw wekelijkse boodschappen: Brood, zuivel, groenten, fruit, vlees, droogwaren, wijn, kaas, kruiden en bloemen.

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.