Kokosnoot Olie, Biologisch Extra Vierge (858 gram) Nutiva

Nutiva Biologische Extra Vierge kokosnootolie is koudgeperst en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Supergezond, en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Ideaal om mee te koken, te bakken en voor de huidverzorging.

€ 46.95

Naar Biosuperfoods

Kokosolie
Product
 

Kokosnootolie Extra Vierge (325 ml) Royal Green

Kokosnootolie Extra Vierge van Royal Green is 100% natuurlijke, supergezonde kokosolie van de eerste koude persing. Nog lekkerder, en nog voedzamer. Bevat weinig calorieeen en is cholesterol-vrij. Ideaal om in te bakken en braden, of voor de huid- en haarverzorging.

€ 9.50

Naar Biosuperfoods

Kokosolie
Product
 

Biologische Chlorella (500 gram) Superfoodme

Biologische Chlorella van Superfoodme is mechanisch gekraakt, voor het behoud van alle voedingsstoffen van deze heilzame en superpotente groenalg.

€ 39.95

Naar Biosuperfoods

Chlorella
Product
 

Biologische Spirulina (500 gram) Superfoodme

Biologische Spirulina van Superfoodme in tabletvorm bevat geen hulpstoffen: de groenalg is een van s'werelds rijkste natuurlijke voedingsbronnen, met vrijwel alle vitaminen, mineralen, omega-3 vetzuren en meer.

€ 34.95

Naar Biosuperfoods

Spirulina
Product
 

Best Curcumin C3 Complex 500 mg (120 Capsules) Doctor apos s Best

Best Curcumin C3 Complex with BioPerine contains a standardized extract of Curcuma longa root, commonly known as "Turmeric".

€ 73.95

Naar Biosuperfoods

Curcumine
Product
 

Tulsi Holy Basil Tea Original Caffeine Free 25 Infusion Bags (32 Gram) Organic India

Drie heilige variëteiten van Tulsi met sterke herstellende krachten zijn gemengd om deze heerlijke, kalmerende en toch energieke thee te maken met snufjes van citroen en citrusvruchten van Vana, de licht kruidige tonen van Krishna en de kalme diepte van Rama.

€ 5.49

Naar Biosuperfoods

Tulsi
Product
 

Now Foods, Solutions, Organic Sweet Almond Oil, 8 fl oz (237 ml)

100% pure amandel-olie is een volledig natuurlijke olie welke perfect is voor de voeding en heropleving van elk huid type. Amandelolie wordt gemakkelijk geabsorbeerd en verstopt de poriën niet, en ondersteunt een heldere, zachte en gezonde huid. Deze volledig natuurlijke huid voedende-olie is ideaal voor het hele lichaam. Amandel olie is een volledig natuurlijke olie verkregen uit geperste amandelen. Plantaardig verkregen oliën dateren terug naar bijbelse tijden, toen zij werden gemengd met geurige kruiden om er traditionele zalven van te maken.

€ 28.00

Naar Biosuperfoods

Amandel olie
Product
 

Tulsi Holy Basil (90 Veggie Capsules) Organic India

Tulsi - Heilige Basilicum is bekend als "De koningin van alle kruiden." Deze 100% biologische Tulsi - Heilige Basilicum is een verjongende, anti-veroudering en stress verminderende adaptogeen welke energie en uithoudingsvermogen opbouwt en het immuunsysteem ondersteunt. Het helpt de natuurlijke detoxificatie processen van het lichaam te ondersteunen. Gebruik Tulsi - Heilige Basilicum dagelijks om uw energiereserves te herbouwen, stress te verminderen, uw stemming stabiel te ondersteunen en om u fris en re-energized te voelen.

€ 31.95

Naar Biosuperfoods

Tulsi
Product
 

Olijfblad Complex, pepermunt smaak (454 g) Barleans

Medicinaal gebruik van olijven dateert terug naar het oude Egypte. Er wordt veelvuldig naar verwezen door Hippocrates en ook in de moderne medische teksten. Olijfblad wordt gebruikt over de hele wereld als een gezondheids tonic en een krachtige antioxidant. Barlean's olijf bladeren zijn vers geplukt en meteen daarna geperst om het volledige spectrum van nutritionele potentie te behouden. Ondersteunt: • Gezond immuunsysteem • Gezonde bloeddruk • Gezond cardiovasculair systeem • Gezonde gewrichten

€ 58.95

Naar Biosuperfoods

Olive Leaf Extract
Product
 

Kies groene stroom

 
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!