duurzaam wegwerpservies een volledig composteerbaar product met enkel positieve impact op de natuur

Disposables.bio produceert en distribueert duurzaam wegwerpservies met een ongeëvenaard design. Alle producten worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals bagasse en afgevallen palmbladen, wat resulteert in een volledig composteerbaar product met enkel positieve impact op de natuur om ons heen. Uiteraard zijn al onze producten getest door professionele instanties met betrekking tot de "food contact" eisen en biologische afbreekbaarheid. De producten van Disposables.bio worden veelvuldig gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen. Zo werd er al samengewerkt met Tomorrowland, Taste of Amsterdam, Extrema Outdoor en Antwerpen proeft. Daarnaast zijn de Disposables.bio producten ontworpen in samenwerking met enkele bekende sterrenchefs. Top chefs als Jonnie Boer, Sergio Herman, Nick Bril, Robert Kranenborg en Peter Lute maken regelmatig gebruik van onze producten. Wij streven ernaar om de wereld nieuwe vormen van duurzame en composteerbare wegwerpservies en wegwerpbestek te presenteren.

Assortiment Disposables.bio

 

Wat zijn de voordelen van bamboe kleding

BamboeWat zijn de voordelen van bamboe kleding?


Het gebruik van bamboe in kleding kent veel voordelen, zowel voor het milieu als voor jezelf! Al sinds 2001 bestaat Bamboe als textielvezel en wordt dit steeds vaker gebruikt in bijvoorbeeld kleding. Bamboe textiel is zijdezacht en hierdoor extreem comfortabel, het heeft zelfs dezelfde eigenschappen als kasjmier! Dit komt door het ronde oppervlak van de bamboevezel.

Is bamboe sterk en comfortabel?


Ondanks dat bamboe zijdezacht is, is het heel sterk en geeft het een perfecte fit. Bamboe ondergoed omsluit ieder lichaamstype perfect en voelt super comfortabel aan. De combinatie met katoen en elastaan zorgt hiervoor. Daarnaast is bamboe hypoallergeen, als je een gevoelige huid hebt of last van allergieën dan is bamboe onderkleding heel erg fijn om te dragen.Bamboe kleding beschikt ook over thermo comfort en UV-bescherming, dit houdt in dat bamboe verkoelend werkt in de zomer, 98% van de schadelijke UV-straling filtert en in de winter warmer is dan katoen door de open structuur van de vezels. Zo kun je het bamboe ondergoed het hele jaar door dragen!

Lees meer: Wat zijn de voordelen van bamboe kleding

Subcategorieën