Tidoo Stand Up Slip Maat 5 12 18kg

De ecologische luierbroekjes maat 5 van Tidoo zijn dermatologisch getest en beschermen tot 12u lang tegen lekken. De luierbroekjes voelen aan als een slipje en zijn goed ademend zodat de kans op roodheid en irritatie minimaal is. Deze milieuvriendelijke trainingsbroekjes bevatten geen latex of parfum. Voor peuters van 12 tot 18kg Comfortabel als een slipje Dermatologisch getest Ademende buitenlaag Bevatten geen latex Parfumvrij Beschermd tot 12u lang De trainingsbroekjes van Tidoo zijn speciaal ontwikkeld om uw peuter te helpen bij de potjestraining. De luierbroekjes kunnen makkelijk omlaag en omhoog getrokken worden zonder te scheuren. Voor makkelijk verschonen kunnen ze aan de zijkant opengescheurd worden. Deze luierbroekjes maat 5 zijn geschikt voor peuters van 12 tot 18 kg. De luierbroekjes zijn eveneens verkrijgbaar in maat 4 (8 tot 15kg) en maat 6 (16 tot 30 kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en zwemluiers.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Nature Luiers Maat 3 Midi 4 9kg

De ecologische luiers maat 3 van Tidoo bevatten geen latex of parfum. De luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor baby's van 4 tot 9kg Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming De Tidoo luiers maat 3 zijn geschikt voor baby’s van 4 tot 9 kg. De volgende maat, maat 4, is geschikt voor baby’s van 7 tot 18 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes. Maat 3 is verkrijgbaar als zwemluier.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Baby Lotion Bioliniment 450ml

De ideale oplossing tegen rode en geïrriteerde billetjes. De Bioliniment Baby Lotion van Tidoo is de ideale oplossing tegen rode en geïrriteerde billetjes. Het reinigt en beschermt de huid van je baby. Een zalvende emulsie bestaande uit 48% olijfolie en een calcium oplossing De lotion reinigt zacht en beschermt de bovenste huidlaag  Ideaal voor gevoelige babybilletjes Hypoallergeen en getest onder toezicht van kinderartsen Uit de test van het Farcodem Instituut – uitgevoerd op 50 proefpersonen -  is gebleken dat het product geen irritie veroorzaakt Geproduceerd in Frankrijk Gebruiksaanwijzing: Aan te brengen op de huid ’s morgens en ’s avonds of naar gelang de behoefte. Bij voorkeur na het geven van een bad.

€ 9,90

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Grote Wattenschijfjes

100% biologisch en ultra zacht! De grote wattenschijven van Tidoo Baby Care zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Deze wordt gekweekt zonder gebruik van chemische pesticiden en wordt gebleekt met geoxideerd water voor een extra zacht en puur resultaat.  Handig formaat Bevat geen chloor Stevig en resistent - pluizen niet Praktische verpakking. Kan worden opgehangen dankzij het aanwezige koord. Aan de onderkant van de verpakking is een handige opening voorzien. Gebruiksaanwijzing: Te gebruiken in combinatie met de Tidoo Baby Lotion Bioliniment. Kan op elk moment van de dag worden gebruikt om de huid te reinigen.

€ 2,80

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Nature Luiers Maat 4 Maxi 7 18kg

Deze milieuvriendelijke luiers maat 4 van Tidoo zijn geschikt voor baby's van 7 tot 18 kg. De luiers zijn dermatologisch getest en bevatten geen latex of parfum. Deze ecologische luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor baby's van 7 tot 18kg Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming De Tidoo luiers maat 4 zijn geschikt voor baby’s van 7 tot 18 kg. De volgende maat, maat 4+, is geschikt voor baby’s van 9 tot 20 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes. Maat 4 kan je kopen als zwemluier en als luierbroekje.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Zwemluier Maat 4 8 15 kg 12 stuks

Deze zwemluiers maat 4 Swim&Play van Tidoo bieden een betrouwbare bescherming in het water voor baby's van 8 tot 15kg. De beenelastieken en elastische tailleband beschermen tegen lekken en zijn bovendien latexvrij. De milieuvriendelijke zwemluiers zijn comfortabel, ultra-absorberend en zwellen niet op in het water. Voor baby's van 8 tot 15kg Latexvrij Zwellen niet op in het water Hypoallergeen Met extra bescherming tegen doorlekken Deze zwemluiers maat 4 zijn geschikt voor baby’s van 8 tot 15 kg. De zwemluiers zijn eveneens verkrijgbaar in maat 3 (4 tot 9kg) en maat 5 (12 tot 18kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en luierbroekjes.

€ 8,90

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Zwemluier Maat 5 12 18 kg 11 stuks

De zwemluiers Swim&Play van Tidoo in maat 5 bieden een betrouwbare bescherming in het water. De beenelastieken en elastische tailleband beschermen tegen lekken en zijn bovendien latexvrij. De milieuvriendelijke zwemluiers zijn comfortabel, ultra-absorberend en zwellen niet op in het water. Voor peuters van 12 tot 18 kg Latexvrij Zwellen niet op in het water Hypoallergeen Met extra bescherming tegen doorlekken Deze zwemluiers maat 5 zijn geschikt voor peuters van 12 tot 18 kg. De zwemluiers zijn eveneens verkrijgbaar in maat 4 (8 tot 15kg) en maat 3 (4 tot 9kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en luierbroekjes.

€ 8,90

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Luiers Dag en Nacht maat 5 Junior 12 25kg

De milieuvriendelijke luiers maat 5 van Tidoo zijn dermatologisch getest en bevatten geen latex of parfum. Deze ecologische luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor kinderen van 12 tot 25kg Geschikt voor overdag en 's nachts Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming De Tidoo luiers maat 5 zijn geschikt voor baby’s van 12 tot 25 kg. De volgende maat, maat 6, is geschikt voor baby’s van 16 tot 30 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes. Maat 5 kan je kopen als zwemluier en als luierbroekje.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Nature Luiers Maat 6 XL 16 30kg

De milieuvriendelijke luiers van Tidoo in maat 6 voor kinderen van 16 tot 30 kg zijn dermatologisch getest en bevatten geen latex of parfum. De ecologische luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor kinderen van 16 tot 30 kg Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming De Tidoo luiers maat 6 zijn geschikt voor baby’s van 16 tot 30 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes. Maat 6 kan je kopen als luierbroekje.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Stand Up Slip Maat 4 8 15kg

Deze ecologische luierbroekjes van Tidoo maat 4 zijn geschikt voor peuters van 8 tot 15kg. De stand up slips beschermen tot 12u lang tegen lekken. De luierbroekjes voelen aan als een slipje en zijn goed ademend zodat de kans op roodheid en irritatie minimaal is. De milieuvriendelijke trainingsbroekjes bevatten geen latex of parfum. Voor peuters van 8 tot 15kg Dermatologisch getest Ademende buitenlaag Bevatten geen latex Parfumvrij Beschermd tot 12u lang De trainingsbroekjes van Tidoo zijn speciaal ontwikkeld om uw peuter te helpen bij de potjestraining. De luierbroekjes kunnen makkelijk omlaag en omhoog getrokken worden zonder te scheuren. Voor makkelijk verschonen kunnen ze aan de zijkant opengescheurd worden. Deze luierbroekjes maat 4 zijn geschikt voor peuters van 8 tot 15kg. De luierbroekjes zijn eveneens verkrijgbaar in maat 5 (12 tot 18kg) en maat 6 (16 tot 30 kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en zwemluiers.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Nature Luiers Maat 2 Mini 3 6kg

De milieuvriendelijke luiers maat 2 van Tidoo zijn dermatologisch getest en bevatten geen latex of parfum. Deze ecologische luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor baby's van 3 tot 6kg Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming Met urine verzadigingsindicator De Tidoo luiers maat 2 zijn geschikt voor baby’s van 3 tot 6 kg. De volgende maat, maat 3, is geschikt voor baby’s van 4 tot 9 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Nature Luiers Maat 4 9 20kg

De milieuvriendelijke luiers maat 4+ van Tidoo bevatten geen latex of parfum. Deze ecologische luiers hebben een hoog absorptievermogen en een goede bescherming tegen lekken, wel tot 12u lang. De buitenzijde van de luier is geperforeerd zodat de huid kan ademen en de kans op roodheid en irritatie afneemt. De luiers worden vervaardigd in Frankrijk. Voor baby's en peuters van 9 tot 20kg Dermatologisch getest Latex vrij Parfumvrij Goed ademend materiaal Tot 12u lang lekbescherming De Tidoo luiers maat 4+ zijn geschikt voor baby’s van 9 tot 20 kg. De volgende maat, maat 5, is geschikt voor baby’s van 12 tot 25 kg. Het assortiment van Tidoo bestaat uit luiers van maat 2 tot 6,  zwemluiers en luierbroekjes.

€ 19,95

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Zwemluier Maat 3 4 9 kg 12 stuks

De zwemluiers Swim&Play in maat 3 van Tidoo bieden een betrouwbare bescherming in het water. De beenelastieken en elastische tailleband beschermen tegen lekken en zijn bovendien latexvrij. De milieuvriendelijke zwemluiers zijn comfortabel, ultra-absorberend en zwellen niet op in het water. Voor baby's van 4 tot 9 kg Latexvrij Zwellen niet op in het water Hypoallergeen Met extra bescherming tegen doorlekken Deze zwemluiers maat 3 zijn geschikt voor baby’s van 4 tot 9 kg. De zwemluiers zijn eveneens verkrijgbaar in maat 4 (8 tot 15kg) en maat 5 (12 tot 18kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en luierbroekjes.

€ 8,90

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Tidoo Stand Up Slip Maat 6 16 30kg 32 stuks

De ecologische luierbroekjes van Tidoo in maat 6 zijn dermatologisch getest en beschermen tot 12u lang tegen lekken. De luierbroekjes voelen aan als een slipje en zijn goed ademend zodat de kans op roodheid en irritatie minimaal is. Deze milieuvriendelijke trainingsbroekjes bevatten geen latex of parfum. Voor kinderen van 16 tot 30 kg Sterk en comfortabel Dermatologisch getest Ademende buitenlaag Bevatten geen latex Parfumvrij Beschermd tot 12u lang De trainingsbroekjes van Tidoo zijn speciaal ontwikkeld om uw peuter te helpen bij de potjestraining. De luierbroekjes kunnen makkelijk omlaag en omhoog getrokken worden zonder te scheuren. Voor makkelijk verschonen kunnen ze aan de zijkant opengescheurd worden. Deze luierbroekjes maat 6 zijn geschikt voor peuters van 18 tot 30 kg. De luierbroekjes zijn eveneens verkrijgbaar in maat 4 (8 tot 15kg) en maat 5 (12 tot 18 kg). Het assortiment van Tidoo bestaat verder uit ecologische luiers en zwemluiers.

€ 18,90

Lees verder

Baby en peuter TIDOO
Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.