Dr.'s Remedy Bountiful Blue Nagellak

Een rustige, korenbloemblauw gevlekt met een subtiele glans. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Nagellak Remover

Bevat geen aceton. Verrijkt met vitaminen. D.'s Remdy naggallak remover bevat vitaminen, eiwitten en natuurlijk anti-schimmel ingrediënten. Waarom niet iets goeds doen voor je nagels, zelfs als je de nagellak wegneemt?

€ 12,30

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Basic Base Coat

Heldere base coat. Aanbevolen om onder iedere Dr.'s REMEDY nagellak te dragen. Kan ookalleen gedragen worden en geeft een natuurlijke glans.  Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Balance Brick Red Nagellak

Balance Brick Red : Een diepe moderne kastanjebruin (creme). Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Hydration Moisture Treatment

Een nagelbehandeling voor droge broese nagels. Deze natuurlijke nagelconditioner bevat Biotin en het koolhydratencomplex Pentavitine. Beide hebben vochtinbrengende eigenschappen. Hydratatie wordt ook verrijkt met volkoren eiwit en vier belangrijke vitaminen. Helpt je nagels te hydrateren, versterken en beschermen van de look van nagels. Draag alleen als een behandeling of als basis onder je favoriete nagellak.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Cozy Cafe Nagellak

Cozy Cafe: De kleur van een cafe au lait met hints van roze.  Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Calming Clear Top Coat

Heldere top coat. Gebruik deze top coat om de nagellak langer mooi te houden.   Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr's Remedy Relaxing Rose Remedy Nagellak

Een vintage tint van rozenblaadjes (mat). Dr.'s Remedy Nagellak is geformuleerd door vooraanstaande podologen om te zorgen voor een levendige kleur naast de gezondheid van de nagels op lange termijn. Langdurige, briljante kleur Vrij van vervelende stoffen zoals formaldehyde, formaldehydehars, tolueen, ftalaten en parabenen. Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Olie: bekend om zijn antiseptische en schimmelwerende eigenschappen Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, schimmelwerend en antiviraal middel dat met Vitamine C werkt om schadelijke kiemen te helpen doden. Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die zowel uw huid als uw nagels helpen versterken Tarwe Proteïne: een hoogwaardig, plantaardig eiwit dat de natuurlijke glans van de nagel op natuurlijke wijze kan versterken. Perfect voor: Gele, verkleurde nagels en droge, broze nagels Diabetici Zwangere vrouwen die harde chemicaliën willen vermijden Kinderen die de blootstelling aan formaldehyde willen beperken Iedereen met sterke gezonde nagels die dat zo wil houden

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Pleasing Peach Nagellak

Pleasing Peach: Een bleke, perzik-koraalcrème die met een glans.  Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Hopeful Hot Pink Nagellak

Hopeful Hot Pink: Roze, roze en nog eens roze. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Remedy Red Nail Polish

Red Nails: De ultimatieme kleur van glamour and sophistication. Het klassieke hollywood rood. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr's Remedy Blush Nagellak

Een coole roze suikerspin met subtiele blauwe ondertonen! Dr.'s Remedy Nagellak is geformuleerd door vooraanstaande podologen om te zorgen voor een levendige kleur naast de gezondheid van de nagels op lange termijn. Langdurige, briljante kleur Vrij van vervelende stoffen zoals formaldehyde, formaldehydehars, tolueen, ftalaten en parabenen. Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Olie: bekend om zijn antiseptische en schimmelwerende eigenschappen Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, schimmelwerend en antiviraal middel dat met Vitamine C werkt om schadelijke kiemen te helpen doden. Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die zowel uw huid als uw nagels helpen versterken Tarwe Proteïne: een hoogwaardig, plantaardig eiwit dat de natuurlijke glans van de nagel op natuurlijke wijze kan versterken. Perfect voor: Gele, verkleurde nagels en droge, broze nagels Diabetici Zwangere vrouwen die harde chemicaliën willen vermijden Kinderen die de blootstelling aan formaldehyde willen beperken Iedereen met sterke gezonde nagels die dat zo wil houden

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Peaceful Pink Coral Nagellak

  Een felroze koraal kleur Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Mindful Mulberry Nagellak

Mindful Mulberry: een sappige bessenschaduw, zoet en vrouwelijk.  Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Playful Pink Nagellak

Playful Pink: een vrolijke roze tint. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Altruistic Auburn Nagellak

Altruistic Auburn: Een speelse, diepe oranje kleur met aardse, herfstachtige undertonen. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Kinetic Khaki Nagellak

Kinetic Khaki: een perfecte neutrale kleur. gaat met alles samen wat je in je kast hebt.  Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Dr.'s Remedy Modest Matte Topcoat

Een unieke unisex topcoat transformeert nagels Voor vrouwen: draag het over je favoriete nagellak. De topcoat behoudt de kleur langer en heeft een mat effect. Voor mannen: aanbrengen op de probleem zone van de nagels. Heeft geen glans. Dr.’s Remedy is ontworpen door podologen om een langdurige gezondheid van de nagel te waarborgen. Langdurige, briljante kleur Zonder nare ingrediënten zoals Formaldehyde, Formaldehyde Hars, Tolueen, Ftalaten en Parabenen Vegan Elke nagellak is verrijkt met: Tea Tree Oil: bekend om zijn antiseptische en antifungale werking Knoflook Extract: een krachtig antibacterieel, antifungale en antivirale ingrediënt. die werkt met vitamine C om de schadelijke kiemen te vermoorden Vitaminen C & E: voedende antioxidanten, die je huid en nagels versterken Tarwe Proteïne: een plantaardig afgeleid eiwit. Zorgt voor natuurlijke glans Perfect voor: Als je gele, verkleurde, droge en broze nagels hebt Voor diabetici Zwangere vrouwen Kinderen Iedereen met sterke gezonde nagels en deze wilt behouden Kan zelfs gebruikt worden als je last hebt van nagelschimmel. In tegenstelling tot andere nagellak zal deze lak de conditie van de nagel niet verslechteren.

€ 18,50

Lees verder

Gezondheid en persoonlijke verzorging Drs Remedy
Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.