Dri Pak Oxi Boost

Na feedback van klanten die minder plastic verpakkingen vroegen, heeft Dri Pak Soda Crystals Laundry Boost opnieuw gelanceerd als Oxi-Boost. Het is hetzelfde geweldige product, MAAR verpakt in een KARTONNEN DOOS. Oxi-Boost bevat geen parfums, geuren of enzymen - perfect voor mensen met huidallergieën en gevoelige huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis. Hoe Oxi-Boost te gebruiken?Oxi-Boost conatines zuurstofbleekmiddel (niet te verwarren met chloorbleekmiddel) en heeft een aantal voordelen bij gebruik in combinatie met uw gebruikelijke wasmiddel: Pakt vlekken aan Houdt wit wit (maar vervaagt de kleuren niet) Verzacht uw water om kalkaanslag te helpen voorkomen Oxi-Boost kan op drie manieren worden gebruikt: Als vlekbehandeling: Maak een pasta en breng deze direct op de vlek aan. Minstens 20 minuten laten inwerken vooraleer af te wassen. Als een soak/handwasbeurt: Los de benodigde hoeveelheid Oxi-Boost op in een kom, tot de temperatuur die het kledingstuk adviseert en laat het minstens een uur weken. Handwas indien gewenst/nodig. In de wasmachine: Gebruik met uw gebruikelijke wasmiddel zoals hierboven beschreven.

€ 1,65

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Citric Acid Citroenzuur

Ideaal voor gebieden met hard water. Je ziet vrij snel of je hard water hebt. Je krijgt kalkaanslag op kranen, douchekoppen en in huishoudelijke apparaten. Het is aangewezen om regelmatig te ontkalken. Je watermaatschappij kan je aangeven hoe hard je water is. Het gebruik van citroenzuur is een eenvoudig manier om kalkaanslag te verwijderen.  Gebruik citroenzuur niet op aluminium, koper en marmer of poreuze gesteenten.  

€ 2,70

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak White Vinegar Witte Azijn

Witte azijn is mild-zuur, 100% natuurlijk en een traditionele oplossing die effectief is voor het reinigen van ramen, spiegels en werkoppervlakken. Ook ideaal voor het verwijderen van kalkaanslag en het behandelen van vlekken op de bekleding en stoffen. Probeer bijvoorbeeld het op kraagvlekken of vlekken veroorzaakt door deodorant. Witte azijn wordt al eeuwenlang gebruikt als schoonmaakmiddel. Het actieve ingrediënt in deze witte azijn is azijnzuur. Het heeft reinigings- en ontkalkings-eigenschappen. Hoewel het een milde geur heeft, verdwijnt de geur snel, in tegenstelling tot moutazijn. Moutazijn is niet geschikt voor reiniging. Witte azijn is ideaal voor het reinigen van ramen, spiegels, glas en werkoppervlakken. Is het niet schadelijk voor de gezondheid. Verwijdert kalkaanslag op kranen en douchekoppen. Ontgeurt kamers en kleding. Deze witte azijn is verkrijgbaar in triggerflessen, waardoor hij ideaal is voor het behandelen van vlekken op de bekleding en stoffen. (Controleer op kleurechtheid door eerst een onopvallend deel van de stof aan te brengen) Het is ook ideaal voor het behandelen van urine-vlekken van huisdieren en de restgeur (ook voor die vlekken die wij als mens niet kunnen ruiken zodat je huisdier niet iedere keer naar dezelfde plek terug keert) Je kunt het ook gebruiken in de vaatwasser als glansspoelmiddel. Zelfs als wasverzachter door een klein beetje toe te voegen in in het vakje voor de wasverzachter. 

€ 1,80

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Borax substituut Boor

Borax is een mineraal dat dient om oude vlekken al knedend te verzachten. Het is desinfecterend en blekend. Borax is matig giftig.  Borax is een natuurlijk mineraal zo'n 4000 jaar geleden ontdekt en wordt gewonnen diep in de grond. De complete naam is dinatrium tetaborate. Het wordt vaak gebruikt om schoonmaakproducten te maken voor in huis, omdat het niet slecht voor het milieu is en de eigenschappen helpen bij het verwijderen van verschillende soorten vuil en vlekken. Gebruik dit borax-vervangingsmiddel niet in de buurt van voedsel, houd het buiten bereik van kinderen en huisdieren en zorg ervoor dat je het vóór het gebruik goed afspoelt (kleding en oppervlakken). Pure Borax staat op de EU-lijst van zorgwekkende stoffen. Borax geïmporteerd naar de EU moet daarom worden geëtiketteerd met waarschuwingen 'kan de vruchtbaarheid schaden' en 'kan het ongeboren kind schaden'. We verkopen dus geen borax, maar dit is een vervangende borax en een geweldig alternatief. Het kan worden toegepast op verschillende manieren.   Een vlekkenverwijderaar. Multifunctionele reiniger: Wanneer het wordt gemengd met water, citroensap of witte azijn, is het een uitstekend schuurmiddel. Het schuurt iets harder dan Bicarbonaat van Soda. Een ontsmettingsmiddel. Een droogmiddel voor het drogen van bloemen bijvoorbeeld. Anti-insect . Borax kan ook helpen bij het bedekken van urine-geurtjes en werken als een algemene deodoriseerder. Goede vloerreiniger. Niet gebruiken bij voedsel of medicinaal.

€ 1,95

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Extra Strength White Vinegar Geconcentreerde Witte Azijn

Soms heb je een zware schoonmaaktaak die je moeiteloos wilt aanpakken, zonder dat je je toevlucht wilt nemen tot agressieve chemicaliën. Daarom ontwikkelde Dri-Pak Extra Strength White Vinegar met 50% meer van het actieve ingrediënt - azijnzuur. Dus of het nu een bijzonder veel kalkaanslag is of een aantal extreem vuile ramen, gebruik deze azijn.  Ideaal voor het reinigen van ramen, spiegels, glas en werkbladen Verwijdert kalkaanslag van kranen en douchekoppen. Alleen op harde oppervlaktes gebruiken. Verwijdert nare geurtjes   

€ 2,30

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Bicarb Cream Schuurmiddel

Dri-Pak Liquid Bicarbonate of Soda is een traditioneel reinigingsproduct, bekend om zijn geurbestrijdende en milde schurende eigenschappen. Bicarbonaat of Soda moet niet worden verward met baking soda. Hoewel ze erg op elkaar lijken, heeft Bicarbonaat of Soda geen rijsmiddelen die nodig zijn om te bakken! Probeer het als een mild schuur- of schuurmiddel op glanzende materialen, omdat het kan reinigen zonder te krassen. Het is geschikt voor gebruik op aluminium, chroom, sieraden, plastic, porselein, zilver, roestvrij staal en tin. Het is een uitstekende deodoriseerder en kan worden gebruikt in de koelkast, op tapijten, stoffering, vinyl, afvalbakken en riolering.

€ 2,55

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Bicarbonate of Soda zuiveringszout

Bicarbonate of Soda is een onderdeeel van de 'Clean and Natural' lijn. Bicarbonate of Soda wordt vaak Baking Soda genoemd (hoewel het niet de nodige rijsmiddelen heeft om te bakken). Bicarbonate of Soda kan wel gebruikt worden als rijsmiddel, maar heeft zure ingrediënten nodig om dit te kunnen doen. In UK is Baking Powder = Bicarbonate of Soda + cream of tartar (=wijnsteen)  Bicarbonaat van Soda heeft een aantal nuttige eigenschappen: Neutraliseert zuur Een mild schuur- / schuurmiddel voor glanzende materialen zonder krassen op aluminium, chroom, juwelen, plastic, porselein, zilver, roestvrij staal en tin. Gebruik Borax voor een meer abrasieve schurende werking, bijvoorbeeld in closetpotten. Dooft vuur dat met vet in (Tip - gooi nooit water op een frituurpanbrand) Ontgeurder voor de koelkast, tapijten, stoffering, vinyl, bakken, afvoeren. Zacht maken van stoffen en verwijderen van enkele vlekken (gebruik Soda Crystals voor hardnekkiger vlekken) Verzacht hard water Niet voor culinair of medicinaal gebruik. 100% natuurlijk.

€ 1,95

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Liquid Soda Crystals

Dri-Pak Liquid Soda Crystals zijn effectief en geschikt voor alle vormen van vet- en vlekverwijdering, zowel binnen als buiten. Vóór de komst van moderne schoonmaakproducten was Soda Crystals (voorheen bekend als Washing Soda) het belangrijkste product dat werd gebruikt voor zowel huishoudelijk reinigen als voor het wassen van wasgoed. Handig voor vele reinigingstaken, Dri-Pak Soda Crystals zijn de veelzijdige oplossing voor al uw reinigingsbehoeften! Bovendien beschadigt Soda Crystals het milieu niet en helpt u tegelijkertijd geld te besparen! Liquid Soda Crystals zijn een veelzijdige reiniger met een verscheidenheid aan toepassingen rond het huis, waaronder: Schoonmaken van zeepresten, schimmel en kalkafzetting van badkamersuites, evenals tegels en douchegordijnen Keukenoppervlaktereiniging en vetverwijdering en verbrand op voedsel van ovens Gemakkelijk schoonmaken van barbecues Verwijderen van hardnekkige vlekken van kleding

€ 1,75

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Soda Crystals huishoudsoda

Soda Crystals is ook bekend als washing soda of als huishoudsoda. Maar verwar het niet met caustic soda. Voordat er wasproducten waren, gebruikten we Soda Crystals als schoonmaakmiddel en om de was ermee te doen.  Soda Crystals zijn ideaal voor het verwijderen van vet en vuil, waardoor ze een echte multifunctionele reiniger zijn. Als je je handen voor langere tijd onder water houdt, is het het beste om rubberen handschoenen te dragen. Soda Crystals heeft vele toepassingen, waaronder: Verbrandde resten in potten en pannen te verwijderen Helpt om gootstenen en afvoeren fris en verstoppingsvrij te houden Het verwijderen van mos en algen van terrassen Een vloerreiniger met natuurlijke desinfecterende eigenschappen. Soda Crystals zijn goedgekeurd door DEFRA voor de preventie van 'mond- en klauwzeer'. Geschikt voor septictanks Soda Crystals kunnen ook worden gebruikt om het water in je wasmachine te verzachten. Dit betekent dat je minder wasmiddel nodig hebt. Het helpt ook helpen om je kleding zachter te maken. Bij regelmatig gebruik zal Soda Crystals helpt het om je wasmachine vrij van kalkaanslag en ophoping van reinigingsmiddel te houden.

€ 1,80

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Dri Pak Liquid Soap Flakes vloeibare zeepvlokken

Dri-Pak Liquid Soap Flakes bevat alleen pure zeep zonder toegevoegde parfums of ingrediënten. Waardoor het een uitstekende keuze zijn voor mensen met een gevoelige huid of die gevoelig zijn voor allergieën. Liquid Soap Flakes bevatten geen dierlijke producten en zijn niet op dieren getest, dus ze zijn geschikt voor veganisten. Bovendien bevatten vloeibare zeepflakes geen palmolie - de plantaardige component van de zeep is afkomstig van zonnebloem- en kokosolie. De vloeistof is direct oplosbaar en vormt geen gel in koud water. Het kan worden gebruikt bij lage wastemperaturen, waardoor minder energie nodig is per wasbeurt. Vloeibare zeepvlokken zijn geschikt voor het reinigen van delicate stoffen zoals wol, kant, zijde en leer. Als je vloeibare zeepvlokken in een wasmachine wilt gebruiken, voeg je eenvoudig één tot twee dopjes (afhankelijk van de waterhardheid) toe aan de wasmiddellade en selecteer je het gewenste programma volgens de wasinstructies van het kledingstuk.

€ 3,90

Lees verder

Huis en tuin Dri Pak
Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.