Sodasan Wasverzachter Perzik 750ml

Sodasan Wasverzachter geeft wasgoed een fluweelzachte frisheid van perzik. De formule met plantaardige ingrediënten maakt kledij aangenaam zacht en comfortabel om te dragen. Het is bovendien geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Biologisch gecertificeerde aloë vera en sojalecithine. Verwijdert op milde wijze wasmiddelresten en maakt de vezels glad, zodat je kleding gemakkelijker te strijken is. Geschikt voor alle stoffen. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Gebruik:Machinewas voor een lading wasgoed van 4-5 kg: voor een subtiele geur: 1 doseerdop (35 ml) voor een sterkere geur: Voeg 2 maatdoppen toe aan het wasverzachtervak van uw wasmachine. Handwas: voor een subtiele geur: 1/2 doseerdop (18 ml) voor een sterkere geur: Voeg 1 doseerdop toe aan de laatste spoelbeurt.

€ 3,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Sensitive 500ml

Sodasan Afwasmiddel Sensitive is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het is speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Zonder parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 5 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 2,69

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Sinaasappel Navulverpakking 500ml

De laatste warme zonnestralen van de herfst zijn gevangen in deze fruitige compositie van Sodasan Luchtverfrisser Sinaasappel en creëren een verkwikkende sfeer dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Vul de sodasan luchtverfrisser flacon bij. Vervang de houten stokjes indien nodig.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Sinaasappel 200ml

De laatste warme zonnestralen van de herfst zijn gevangen in deze fruitige compositie van Sodasan Luchtverfrisser Sinaasappel en creëren een verkwikkende sfeer dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 14,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Magnolia Navulverpakking 500ml

Sodasan Luchtverfrisser Magnolia geeft je huis een zomerse bloemengeur dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur. 95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Vul de sodasan luchtverfrisser flacon bij. Vervang de houten stokjes indien nodig.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Rose Navulverpakking 500ml

Het zachte en aangename aroma van Sodasan Luchtverfrisser Rose straalt een sensuele geur uit dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Vul de sodasan luchtverfrisser flacon bij. Vervang de houten stokjes indien nodig.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Glasreiniger 500ml

De geurvrije Glasreiniger van Sodasan maakt oppervlakken sprankelend schoon met een streeploze & levendige glans. Voor oppervlakken zoals ramen, autoruiten, spiegels en tegels. Verwijdert substanties zoals haarlak, make-up of stof. Geurvrij en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles uit 100% gerecycleerd PET. Gebruik:Vanop een afstand van ca. 20 cm royaal verstuiven en droogwrijven met een pluisvrije doek.

€ 3,89

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Magnolia 200ml

Sodasan Luchtverfrisser Magnolia geeft je huis een zomerse bloemengeur dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur. 95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 14,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Rose 200ml

Het zachte en aangename aroma van Sodasan Luchtverfrisser Rose straalt een sensuele geur uit dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 14,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Sandelhout 200ml

De exotische, warme en omhullende compositie van Sodasan Luchtverfrisser Sandelhout straalt het gevoel van harmonie met de natuur uit dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 14,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Sandelhout Navulverpakking 500ml

De exotische, warme en omhullende compositie van Sodasan Luchtverfrisser Sandelhout straalt het gevoel van harmonie met de natuur uit dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur.  95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Vul de sodasan luchtverfrisser flacon bij. Vervang de houten stokjes indien nodig.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Limoen 500ml

Sodasan Afwasmiddel Limoen is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het reinigt de vaat op een natuurlijke krachtige manier en is bovendien bijzonder zacht voor de huid. Zeer efficiënt afwasmiddel voor de handafwas. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. Frisse citrusgeur. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1 l, 5 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 2,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Homespray Orange 50ml

Sodasan biologische Homespray Sandelhout geeft je huis een opwekkende frisse geur dankzij de pure, gecertificeerde biologische etherische oliën. 96% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Recyclebare glazen fles. Beukenhouten dop. Gebruik:Verstuiven naar behoefte en om de gewenste intensiteit van de geur in de ruimte te bereiken.

€ 7,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Lavendel Navulverpakking 500ml

Sodasan Luchtverfrisser Lavendel geeft je huis een vleugje Provençaalse joie de vivre dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur. 95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Citrus 200ml

Sodasan Luchtverfrisser Citroen geeft je huis een ongeëvenaarde frisheid van citrusnoten dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur. 95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Open de glazen flacon en plaats de houten stokjes in de geur. Zodra de stokjes de geur volledig hebben geabsorbeerd, zullen ze precies de juiste hoeveelheid van de aangename geur in de kamer vrijgeven.Je kan de intensiteit van de geur aanpassen door meer of minder houten stokjes te gebruiken. Door de stokjes af en toe om te draaien wordt de intensiteit van de geur vernieuwd.

€ 14,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Wol Fijnwasmiddel 5L

Sodasan Wol & Fijnwasmiddel is een zeepvrij, niet-alkalisch wasmiddel dat delicaat textiel op milde en zachte wijze verzorgt. De innovatieve formule bevat uitsluitend plantaardige wasstoffen en is geschikt voor hand- en machinewas. Zacht wasmiddel voor de verzorging van delicate wol, stoffen en zelfs dons. Maakt stoffen zachter en extra comfortabel om te dragen. Een verzachtende combinatie van essentiële oliën en natuurlijke geuren doordrenkt uw wasgoed met de bloemige frisheid van magnolia. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. 142 wasbeurten bij normale waterhardheid Verkrijgbaar in: 750 ml, 5 l Gebruik:Aantal ladingen wasgoed van 4-5 kg met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuilde was: 35 ml Zwaar vervuilde was: 45 ml

€ 31,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Power Cleaner 500ml

Sodasan Power Cleaner is een bijzonder zuinige krachtreiniger voor een grondige reiniging van alle oppervlakken. Zeer effectieve plantaardige ingrediënten en pure sinaasappelolie verwijderen vet en hardnekkig vuil. Sterk geconcentreerde reinigingskracht voor alle gladde en afveegbare oppervlakken. Zuivere etherische oliën laten een frisse sinaasappelgeur achter. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn door dermatologen bevestigd. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles gemaakt van 100% gerecycleerd PET. Gebruik:Voor normale reiniging is één verstuiving van ca. 3 ml voldoende voor 10 liter water. Deze reiniger is sterk geconcentreerd - een fles van 500 ml levert meer dan 1.650 liter reinigingsoplossing op.

€ 3,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Luchtverfrisser Citrus Navulverpakking 500ml

Sodasan Luchtverfrisser Citroen geeft je huis een ongeëvenaarde frisheid van citrusnoten dankzij zuivere etherische oliën en natuurlijke parfums. Dit huisparfum ruikt niet alleen lekker, het staat ook mooi in je interieur. 95% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geuren. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Beschikbaar in 200ml en 500ml navulverpakking. Recyclebare glazen fles. Recyclebaar doosje gemaakt van 100% gerecycled papier. Gebruik:Vul de sodasan luchtverfrisser flacon bij. Vervang de houten stokjes indien nodig.

€ 19,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Fragrance Care 750ml

Sodasan Fragrance & Care maakt kleding aangenaam zacht en comfortabel om te dragen. Het verwijdert op milde wijze wasmiddelresten en verzacht de vezels zodat kleding makkelijker te strijken is. Ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Combineert een milde verzorging met een subtiele geurbooster voor alle soorten vezels. Een combinatie van essentiële oliën zoals lavendel, roos, magnolia en geranium geeft wasgoed een bloemige frisheid. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Gebruik:Machinewas van een lading wasgoed van 4-5 kg: voor een subtiele geur: 1 doseerdop (35 ml) voor een sterkere geur: Voeg 2 maatdoppen toe aan het wasverzachtervak van de wasmachine. Handwas: voor een subtiele geur: 1/2 doseerdop (18 ml) voor een sterkere geur: Voeg 1 doseerdop toe aan de laatste spoelbeurt.

€ 4,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Wol Fijnwasmiddel 750ml

Sodasan Wol & Fijnwasmiddel is een zeepvrij, niet-alkalisch wasmiddel dat delicaat textiel op milde en zachte wijze verzorgt. De innovatieve formule bevat uitsluitend plantaardige wasstoffen en is geschikt voor hand- en machinewas. Zacht wasmiddel voor de verzorging van delicate wol, stoffen en zelfs dons. Maakt stoffen zachter en extra comfortabel om te dragen. Een verzachtende combinatie van essentiële oliën en natuurlijke geuren doordrenkt uw wasgoed met de bloemige frisheid van magnolia. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. 21 wasbeurten bij normale waterhardheid Verkrijgbaar in: 750 ml, 5 l Gebruik:Aantal ladingen wasgoed van 4-5 kg met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuilde was: 35 ml Zwaar vervuilde was: 45 ml

€ 5,39

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Wasmiddel Sports Outdoor 750ml

Sodasan Wasmiddel Sports & Outdoor verzorgt sportkleding en kunstvezels op milde en zachte wijze. De innovatieve formule bevat uitsluitend plantaardige wasstoffen en is geschikt voor hand- en machinewas. Sportkledij niet wassen met wasverzachters. Speciaal geformuleerd om sportkleding en kunstvezels een diepe en hygiënische reiniging te geven. Geschikt voor natuurlijke vezels en hightechstoffen zoals microvezels of stoffen met een membraan, waaronder GoreTex® en SympaTex®. Behoudt windbestendige, waterafstotende en ademende eigenschappen. Verwijdert onaangename geurtjes en geeft kleding een verfrissende boost. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Goed voor 21 wasbeurten. Gebruik:Aantal ladingen wasgoed van 4-5 kg met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuilde was: 35 ml Zwaar vervuilde was: 45 ml

€ 5,94

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vlekkenverwijderaar Gel 200ml

Deze krachtige, ongeparfumeerde formule van Sodasan Vlekkenverwijderaar Gel met gecertificeerde biologische plantaardige zeep dringt diep door in de vezels en verwijdert zelfs hardnekkige vlekken. Het is gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Krachtige en betrouwbare vlekverwijdering. Verwijdert hardnekkige vlekken zoals gras, bloed, cacao, fruit. Met handig aanbrengborsteltje. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Tip: Behandel vlekken zo snel mogelijk. Hoe langer een vlek op de stof blijft zitten, hoe moeilijker het wordt om deze volledig te verwijderen. Dosering:Breng Stain R:emover aan met de applicatorborstel en laat het even inwerken. Spoel het wasgoed grondig uit of was het in de machine. Niet geschikt voor zeer gevoelige vezels zoals wol en zijde.Neem de wasvoorschriften voor textiel in acht.

€ 5,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Limoen 1L

Sodasan Afwasmiddel Limoen is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het reinigt de vaat op een natuurlijke krachtige manier en is bovendien bijzonder zacht voor de huid. Zeer efficiënt afwasmiddel voor de handafwas. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. Frisse citrusgeur. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1 l, 5 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 3,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Sensitive 5L

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Sensitive is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het is speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Zonder parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 5 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 17,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Allesreiniger 1L

Sodasan Allesreiniger verwijdert vuil op alle oppervlakken zoals hout, steen, kunststof en laminaat. De krachtige formule met gecertificeerde biologische plantaardige zeep en citruskracht verwijdert betrouwbaar vuil en vet zonder resten achter te laten. Een grondige reiniging voor alle gladde oppervlakken. Uitzonderlijke ontvettende kracht. Geschikt voor hout, tegels, laminaat en steen. Laat niets anders achter dan een hygiënisch schoon en een frisse citrusgeur. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. Verkrijgbaar in: 1 l, 5 l Gebruik:Voor normale reiniging, voeg ca. 30 ml (2 eetlepels) toe aan 5 liter water.

€ 3,39

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Limoen Power Cleaner 250ml

Sodasan Limoen Power Cleaner is een geconcentreerde reiniger met natuurlijke terpenen uit citrusvruchten om hardnekkig vuil te bestrijden. Vet, make-up, inkt, stift, kauwgom, vet en lijmresten worden spoorloos verwijderd. Verwijdert vlekken van textiel, tapijt, bekleding en alle veegbare oppervlakken. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Glazen fles. Gebruik:Onverdund gebruik : Breng aan op de vlek of het vuil en laat het product korte tijd inwerken. Grondig afvegen of uitspoelen.Verdund gebruik : 1/2 à 2 dopjes (5-20 ml) toevoegen aan 5 liter water. Geeft een melkachtig, sopachtig water voor gebruik op grote oppervlakken.Niet gebruiken op bloedvlekken. Tip: gebruik de reiniger eerst op een onopvallende plaats.

€ 5,79

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Schuurcreme 500ml

De Schuurcrème van Sodasan bevat krachtige plantaardige ingrediënten zoals microfijn marmerstof reinigen harde oppervlakken zonder ze te krassen. Hiermee verwijdert hij het meest hardnekkige vuil en aangebrande resten. Verwijdert hardnekkige of ingebrande resten van keramische, roestvrijstalen, glaskeramische en inductiekookplaten. Krachtige plantaardige ingrediënten zorgen voor een stralende netheid in keuken en badkamer en laten een frisse citrusgeur achter. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. Gebruik:Direct aanbrengen op het vuile oppervlak of op een doek. Krachtig wrijven en vervolgens grondig afspoelen.

€ 2,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Homespray Lavendel 50ml

Sodasan biologische Homespray Lavendel geeft je huis onmiddellijke frisheid dankzij de pure, gecertificeerde biologische etherische oliën. 96% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Recyclebare glazen fles. Beukenhouten dop. Gebruik:Verstuiven naar behoefte en om de gewenste intensiteit van de geur in de ruimte te bereiken.

€ 7,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Homespray Sandelhout 50ml

Sodasan biologische Homespray Sandelhout geeft je huis een exotische aardse geur dankzij de pure, gecertificeerde biologische etherische oliën. 96% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder microplastics. Vegan. Recyclebare glazen fles. Beukenhouten dop. Gebruik:Verstuiven naar behoefte en om de gewenste intensiteit van de geur in de ruimte te bereiken.

€ 7,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Lavendel Munt 500ml

Sodasan Afwasmiddel Limoen is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het reinigt de vaat op een natuurlijke krachtige manier en is bovendien bijzonder zacht voor de huid. Zeer efficiënt afwasmiddel voor de handafwas. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. Gecertificeerde biologische etherische oliën verspreiden een frisse aromatische geur. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 2,69

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Wasverzachter Limoen 750ml

Sodasan Wasverzachter geeft wasgoed een natuurlijk frisse geur van limoen. De natuurlijke formule met plantaardige ingrediënten maakt kledij aangenaam zacht en comfortabel om te dragen. Het is bovendien geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Biologisch gecertificeerde aloë vera en sojalecithine. Verwijdert op milde wijze wasmiddelresten en maakt de vezels glad, zodat je kleding gemakkelijker te strijken is. Geschikt voor alle stoffen. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Gebruik:Machinewas voor een lading wasgoed van 4-5 kg: voor een subtiele geur: 1 doseerdop (35 ml) voor een sterkere geur: Voeg 2 maatdoppen toe aan het wasverzachtervak van uw wasmachine. Handwas: voor een subtiele geur: 1/2 doseerdop (18 ml) voor een sterkere geur: Voeg 1 doseerdop toe aan de laatste spoelbeurt.

€ 3,99

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Gekleurde Was Lavendel 5L

Het ecovriendelijke vloeibare wasmiddel van Sodasan voor gekleurde was bevat geen bleekmiddelen, beschermt de vezels, geeft wasgoed een levendige kleur en een frisse lavendel geur afkomstig van etherische oliën. Geschikt voor alle kleuren. Niet gebruiken op zijde en wol. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. De kleuren blijven levendig zelfs na meerdere wasbeurten. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Goed voor 66 wasbeurten bij normaal vervuild wasgoed. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Tips: Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 19,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Gekleurde Was Lavendel 1,5L

Het ecovriendelijke vloeibare wasmiddel van Sodasan voor gekleurde was bevat geen bleekmiddelen, beschermt de vezels, geeft wasgoed een levendige kleur en een frisse lavendel geur afkomstig van etherische oliën. Geschikt voor alle kleuren. Niet gebruiken op zijde en wol. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. De kleuren blijven levendig zelfs na meerdere wasbeurten. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Aantal ladingen wasgoed van 4-5 kg: Licht vervuild wasgoed: 27 ladingen wasgoed Normaal bevuild wasgoed: 20 ladingen wasgoed Zwaar vervuild wasgoed: 14 ladingen wasgoed Tips: Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 6,62

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Gekleurde Was Limoen 5L

Het ecovriendelijke vloeibare wasmiddel van Sodasan voor gekleurde was bevat geen bleekmiddelen, beschermt de vezels, geeft wasgoed een levendige kleur en een frisse limoengeur afkomstig van natuurlijk parfum. Geschikt voor alle kleuren. Niet gebruiken op zijde en wol. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. De kleuren blijven levendig zelfs na meerdere wasbeurten. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Goed voor 66 wasbeurten bij normaal vervuild wasgoed. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Tips: Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 19,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloerreiniger Sandelhout 1L

Sodasan Vloerreiniger met Sandelhout geeft een krachtige reiniging & natuurlijke verzorging van alle vloeren en houten oppervlakken. Met gecertificeerde biologische plantaardige zeep gemaakt van zonnebloem- en olijfolie en andere zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Bijzonder geschikt voor houten vloeren met open poriën en parketvloeren, evenals vloerplanken, tegels en marmer. Ceder- en sandelhoutolie verspreiden een subtiele, aromatische geur. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. Gebruik:Voor normale reiniging, voeg ca. 30 ml (2 eetlepels) toe aan 5 liter water.

€ 4,49

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Afwasmiddel Limoen 5L

Sodasan Afwasmiddel Limoen is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op plantaardige basis. Het reinigt de vaat op een natuurlijke krachtige manier en is bovendien bijzonder zacht voor de huid. Zeer efficiënt afwasmiddel voor de handafwas. Ook geschikt voor delicaat servies en bestek. Frisse citrusgeur. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Gemakkelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Verkrijgbaar in: 500 ml, 1 l, 5 l Dosering:Gebruik ca. 5 ml (=1 verstuiver) op 5 l water voor normaal vuil vaatwerk. De dosering kan worden verhoogd voor zeer vuile, vette vaat.

€ 17,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Azijn Reiniger 1L

Kalk en vuil hebben geen schijn van kans tegen de uiterst effectieve, beproefde kracht van gecertificeerde biologische azijn van de Sodasan Azijnreiniger. Zeer effectief en grondig tegen vuil en geurtjes. Voor dieptereiniging in keuken en badkamer. Verwijdert onaangename geurtjes in o.a. koelkasten. Verwijdert kalkaanslag, watersporen en zeepresten van kranen, tegels en gladde oppervlakken. Maakt oppervlakken glanzend en sprankelend schoon. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn door dermatologen bevestigd. Vrij van synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geurstoffen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. Verkrijgbaar in: 1 l, 5 l Gebruik:Voor normale reiniging, voeg ca. 100 ml toe aan 10 liter water.Kan ook onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil.

€ 3,69

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voor Gekleurde Was 5L

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voor Gekleurde Was zorgt voor behoud van kleuren en heeft exceptionele huidvriendelijke eigenschappen. Dit ecologische wasmiddel is gemaakt met gecertificeerde biologische plantaardige zeep en is geschikt voor wassen op temperaturen tussen 30°C en 95°C. Geschikt voor alle kleuren. Niet gebruiken op zijde en wol. Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid van mensen met allergieën. Vrij van geur- en kleurstoffen. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. Beschermt het wasgoed tegen grijs worden. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Goed voor 66 wasbeurten bij normaal vervuild wasgoed. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Tips: Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 19,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voor Gekleurde Was 1,5L

Sodasan Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voor Gekleurde Was zorgt voor behoud van kleuren en heeft exceptionele huidvriendelijke eigenschappen. Dit ecologische wasmiddel is gemaakt met gecertificeerde biologische plantaardige zeep en is geschikt voor wassen op temperaturen tussen 30°C en 95°C. Geschikt voor alle kleuren. Niet gebruiken op zijde en wol. Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid van mensen met allergieën. Vrij van geur- en kleurstoffen. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. Beschermt het wasgoed tegen grijs worden. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Aantal ladingen wasgoed van 4-5 kg: Licht vervuild wasgoed: 27 ladingen wasgoed Normaal bevuild wasgoed: 20 ladingen wasgoed Zwaar vervuild wasgoed: 14 ladingen wasgoed Tips: Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 7,79

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Sodasan Universeel Vloeibaar Wasmiddel Sensitive 5L

Sodasan Universeel Vloeibaar Wasmiddel Sensitive zorgt voor een diepe reiniging van de was met exceptionele huidvriendelijke eigenschappen. Dit ecologische wasmiddel is gemaakt met gecertificeerde biologische plantaardige zeep en is geschikt voor wassen op temperaturen tussen 30°C en 95°C. Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid van mensen met allergieën. Vrij van geur- en kleurstoffen. Geschikt voor wit en kleur. Krachtige reiniging bij temperaturen van 30°C tot 95°C. Verwijdert zelfs hardnekkige vlekken tot diep in de vezels. Beschermt het wasgoed tegen grijs worden. De uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen zijn bevestigd door dermatologen. Zonder petrochemicaliën en GMO's. Zonder enzymen en microplastics. Zonder optische witmakers. Vegan. Fles is gemaakt van 100% gerecycled PE. CO2-neutrale & zero waste productie. 100% hernieuwbare energie. Goed voor 66 wasbeurten bij normaal vervuilde was. Verkrijgbaar in: 1,5 l, 5 l Gebruik:Schudden voor gebruik.Dosering per waslading van 4-5 kg wasgoed met gemiddelde waterhardheid: Licht vervuild wasgoed: 55 ml Normaal vervuild wasgoed: 75 ml Zwaar vervuild wasgoed: 110 ml Handwas: 40ml in 10 l water Tips: Bijzonder hardnekkige vlekken kan je voorbehandelen met sodasan Vlekverwijderaar. Wij raden aan sodasan Zuurstofbleekmiddel toe te voegen aan sterk vervuild wasgoed. Voeg Sodasan Water Softener toe aan gemiddeld of hard water. Dit kan de hoeveelheid gebruikt wasmiddel verminderen en het wasmiddel op volle kracht laten werken.

€ 19,90

Lees verder

Huis en tuin Sodasan
Product
 

Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen?

Faith in Nature
Gebruik je graag vloeibare douche-en verzorgingsproducten, maar wil je ook plastic besparen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Faith in Nature. Met de Faith in Nature 5L verpakkingen douchegel, haarverzorging, handzeep en bodylotion bespaar je immers een boel plastic en ze zijn ook extra voordelig. 🌿 Kies je toch liever voor plasticvrij? Bij Faith in Nature vind je eveneens vaste zepen en shampoo-en conditionerbars.