Zeepschaal keramiek

Deze zeepschaal heeft een?mooie uitstraling door de combinatie van keramiek en bamboe. Doordat de zeep op de bamboe stokjes ligt, kan de zeep ook aan de onderkant drogen. Een mooi accessoire voor in de douche, bij een ligbad of een wastafel om de badkamer compleet te maken. Combineer de zeepschaal met de natuurlijke zeep van Cool Soap of de biologische shampoo zeep van Flow Cosmetics. Diameter: 12 cm

€ 14.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Bamboe whisk

Bamboe whisk Matcha thee kan niet zonder bamboe whisk. Met deze handgemaakte bamboe whisk, die bestaat uit 80 baby bamboe borstelharen, klop je de matcha schuimig. Voor het eerste gebruik, zet de bamboe whisk in een kopje met water zodat de bamboe zacht wordt en niet breekt.

€ 12.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Bamboe lepel

Bamboe lepel Deze originele bamboe lepel verzekert je van de juiste dosering Matcha! Twee lepels, dat is ongeveer 1 gram, is de ideale dosering voor het bereiden van je Matcha thee. De lepel krijgt deze vorm tijdens het productieproces, wanneer het met stoom krom gebogen wordt. Je zult zien dat je met de juiste accessoires nog meer gaat genieten van een Kissa Matcha. Probeer de lepel in combinatie?met onze bamboe whisk. Tip: Maak de lepel schoon met wat nat keukenpapier, in plaats?van?de lepel onder te dompelen in water. Zo blijft de lepel mooi in zijn originele vorm.

€ 3.30

lees verder

Accessoires
Product
 

Rotterdamse Oogst Markt

september
zaterdag
29
Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker, daar staan we voor. Want wat je van dichtbij haalt, is lekker!
10:00 h - 17:00 h

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!