Energiemeter

Meet uw energieverbruik met de Ecosavers energiemeter en ontdek waar de besparingen te halen zijn. Meten is immers weten... Plaats de energiemeter eenvoudig tussen de stekker en het stopcontact. Specificaties - Totale aangesloten tijd - Wattage - Voltage - Ampère - Frequentie - Laagste wattage - Hoogste wattage - Prijs in euro per kWh - Totaal verbruik in kWh en euro´s - Spanningsweergave 100-240V - Stroomweergave 0-16A - Energieverbruikweergave 1W - 3600W - Weergave verbruikstijd: uren / min. sec. - Weergave kosten in euro´s instelbaar - Maximale belasting 16 A - Deze energiemeter is Tuv gekeurd, o.a. op nauwkeurigheid De Ecosavers verbruiksmeter maakt gebruik van Calculus Calculatie voor het meten van de stroom. Het bijzondere aan deze meter is dat deze al nauwkeurig meet vanaf 0,2 Watt. Dit komt goed van pas als u het sluipverbruik van uw apparaten wilt meten. Veel andere meters beginnen pas vanaf 8 Watt nauwkeurig te meten. Belangrijk Niet geschikt voor het meten van de opbrengst van zonnepanelen.

€ 22.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Lampbase timer

Met de Ecosavers Lampbase Timer kunt u eenvoudig geld besparen. Iedereen kent het wel. U komt in een ruimte waar iemand voor u het licht heeft laten branden. Hierdoor wordt veel energie en geld weggegooid. Ecosavers heeft met deze Ecosavers Lampbase Timer de oplossing. U hoeft alleen de timer tussen uw bestaande lamp en uw fitting te plaatsen. U kunt de tijd instellen waarbij de lamp automatisch uitgaat. De timer is in te stellen op 5 t/m 60 minuten. Wanneer u of iemand anders vergeet het licht uit te doen wordt de lamp na de ingestelde tijd uitgeschakeld. De bestaande wandschakelaar kunt u uiteraard blijven gebruiken. Specificaties - Fitting: E27 - Schakeltijd: 5 t/m 60 minuten - Eenvoudige instelknop aan de zijkant van de timer - Montage binnen enkele seconden LET OP: ALLEEN VOOR BINNEN GEBRUIK.

€ 17.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Venster isolatiefolie 2 x 157 x 120 cm

Isoleer uw ramen eenvoudig en goedkoop. Deze transparante isolatiefolie van Ecosavers is ontwikkeld voor uw ramen. Naast dubbelglas is deze folie ook ideaal voor het isoleren van enkelglas. Er gaat minder warmte verloren en condens op de ramen wordt tegengegaan. Montage De folie vormt een onzichtbare lucht isolatiebuffer, de werking is vergelijkbaar met een extra glaslaag. De folie is onzichtbaar en eenvoudig met de bijgeleverde tape aan te brengen. Met een fohn kan de folie worden afgevlakt. Let op: de folie komt niet op het glas maar op de raamlijsten. Specificaties - Merk: Ecosavers - Afmetingen: 2 vellen van 157 x 120 cm en 17,5 meter dubbelzijdigetape - Besparing: Bij enkelglas tot maximaal 50% De plus en minpunten van dit product + Isoleert goedkoop uw woning - Gaat enkele jaren mee + Eenvoudig aan te brengen + Geen condens meer op uw raam

€ 12.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Radiatorfolie

Achter radiatoren verdwijnt veel warmte, omdat hier het temperatuurverschil met buiten het hoogst is. Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing. De folie zorgt dat de warmte binnen blijft en dat u veel gas bespaart. Uw Besparing met HR Radiator Folie: 44 m3 Gas 78 KG CO2 27,00 Euro 6 maanden Besparing per jaar voor een gemiddeld huishouden van 3 personen. Globale besparing per m² per jaar Steensmuur ongeïsoleerd 35 m³ Spouwmuur ongeïsoleerd 25 m³ Spouwmuur gevuld 10 m³ Zeer goed geïsoleerd muur 4 m³ Montage Deze HR radiatorfolie kan eenvoudig achter iedere bestaande radiator geplakt worden met magneet tape, zonder dat de radiator hiervoor gedemonteerd hoeft te worden. U kunt stroken op maat knippen en deze achter tegen de radiator plaatsen met de bijgeleverde tape. De folie hoeft niet uit 1 stuk te bestaan. Het plaatsen van meerdere stroken heeft geen negatief effect op de werking van de folie. Levering De radiatorfolie wordt geleverd in de vorm van een handig pakketje voor de doe-het-zelver met - 50cm x 5 meter radiatorfolie; - 10 meter montage tape; - handleiding voor montage Productvideo

€ 17.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Deurveer universeel

Deze deurveer zorgt ervoor dat de deur vanzelf dicht gaat en is binnen enkele seconden geplaatst. Met de deurveer zorgt u ervoor dat de warmte in de woonkamer blijft of wanneer u een raam open heeft op de slaapkamer, de kou in de slaapkamer blijft. Deze deurveer past op opdekdeuren. Dit zijn deuren die u er zo zonder gereedschap uit kunt tillen. De opening in de spiraal is 1,5 cm. Wanneer u geen opdekdeur heeft kan de veer op een bijgeleverd scharnierstuk gemonteerd worden. Tip: Gebruik twee deurveren bij een zware deur. Uw Besparing met de Deurveer: 15 m3 Gas 27 KG CO2 10,00 Euro 9 maanden Besparing per jaar voor een gemiddeld huishouden van 3 personen.

€ 8.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Tochtband P model

Gemiddeld wordt in een jaar 4m³ gas per meter tochtstrip bespaard. Voor een gemiddelde woning met 2 buitendeuren en 5 ramen wordt 140m³ gas bespaard ter waarde van €84;- (35 meter x 4 m³) De tochtstrip heeft een zeer hoog rendement. Ze leveren een forse besparing op en verdienen snel terug. Tochtband P-Profiel Met dit type tochtband kunnen kieren en naden gedicht worden van 2-5 mm. De tochtband wordt geleverd als een rolletje van 2 x 3 meter.

€ 8.00

naar BespaarBazaar

Product
 

Tochtband E model

Gemiddeld wordt in een jaar 4m³ gas per meter tochtstrip bespaard. Voor een gemiddelde woning met 2 buitendeuren en 5 ramen wordt 140m³ gas bespaard ter waarde van €84;- (35 meter x 4 m³) De tochtstrip heeft een zeer hoog rendement. Ze leveren een forse besparing op en verdienen snel terug. Met dit type tochtband kunnen kieren en naden gedicht worden van 1-3 mm. De tochtband wordt geleverd als een rolletje van 2 x 3 meter.

€ 8.00

naar BespaarBazaar

Product
 

Brievenbus borstel

Deze brievenbusborstel zonder klep is eenvoudig aan de binnenzijde van de deur te plaatsen, zonder dat daarvoor voorzieningen getroffen hoeven te worden. De brievenbusborstel is voorzien van schroefgaatjes. Door een brievenbusborstel te plaatsen bespaart u gemiddeld 25m3 gas per jaar. Afmetingen: 34 x 8 cm Kleur: Zwart

€ 7.99

naar BespaarBazaar

Product
 

TV standby killer

Vergeet u de TV ook wel eens van de standby stand af te zetten? Met deze standby killer zal u dat niet meer gebeuren. De standby killer bespaart u energie en kosten. Daarnaast beschermt de standby killer ook tegen overspanning en brand. Als uw tv op standby staat ziet de standby killer dit en schakelt de tv na 5 tot 10 minuten automatisch uit. Het contact met het net wordt volledig verbroken, zodat standby verbruik niet meer mogelijk is. U kunt de tv daarna weer inschakelen met uw eigen afstandsbediening van de TV. Omdat uw TV niet meer langdurig op standby blijft staan voorkomt u kans op brand. De standby killer is tevens van een overspanningsbeveiliging voorzien, zodat uw TV ook tegen overspanning en blikseminslag is beschermd. De standbykiller verbruikt zelf minder dan 0,25 Watt, dat is verwaarloosbaar ten aanzien van het standby verbruik van uw TV. LET OP: Deze standby killer is alleen geschikt voor de TV, u kunt er niet meerdere of andere apparaten op aansluiten. Uw Besparing met de Standby killer TV: 114 kWh 63 KG CO2 25 Euro 8,5 maanden Besparing per jaar voor een gemiddeld huishouden van 3 personen. Aanvullende info: Plaats de stekker van de tv in de standby killer. Plaats de standby killer in het stopcontact. Plaats de zwarte sensor in de buurt van uw tv. De standby killer is nu klaar voor gebruik. Aan de sensor zit 1,5 meter kabel. Het gebruik van een standby killer vermindert tevens de kans op brand. De standby killer is voorzien van een overspanningsbeveiliging. Deze beschermt uw tv tegen overspanning en blikseminslag.

€ 18.76

naar BespaarBazaar

Product
 

Pir sensor doorvoerstekker

Op beweging apparatuur aan- en uit schakelen. Deze pir sensor doorvoerstekker kan al uw aangesloten apparatuur op beweging aan en uit schakelen. Werking Als de sensor binnen het detectiebereik van 6 meter beweging detecteert, zal het aangesloten apparaat voor een minimale duur van 5 minuten worden geactiveerd. Daarna zal de sensor continu scannen op beweging. De stroom wordt alleen gedeactiveerd nadat 300 seconden geen beweging is waargenomen. Specificaties Aansluiting: AC220-240V Beschermingsklasse: IP44 (binnen en buitengebruik) Eigenverbruik: 1,4 Watt Gewicht: 178 gram Kleur:Wit Materiaal:Kunststof Afmetingen: 110 x 80 x 55 mm Gemiddelde Stroombesparing: (48.1 kWh/jaar)

€ 16.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!