Green Science Dynamo Torch

Met dit bouwpakket maak je zelf een dynamo aangedreven lamp. Zodra je aan de hendel draait gaat de lamp branden. Erg handig als je gaat kamperen of in geval van nood. In de verpakking: - speelgoed motor - led lamp - plastic behuizing - alle onderdelen om de zaklamp te maken die zonder batterijen werkt. - handleiding Grootte zaklamp: 12 cm. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

€ 14.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Horizon Hydrocar

Bouw je eigen waterstof auto! Deze waterstofauto komt rechtstreeks uit de toekomst. De waterstofauto loopt alleen op waterstofbrandstof gebruik makend van de uit de volgende generatie komende Polymer Electrolyte Membrane (PEM) brandstofcel. Het mooie nieuwe design geeft een futuristisch blik op wat de toekomst in de transportsecter ons zou kunnen brengen. Spannend kijken wanneer het zuurstofgas en waterstofgas gevormd worden in de twee transparante container achterop de waterstofauto. Dit pakket combineert electrolyse en waterstofcellen in 1 toepassing. De waterstofauto zoekt zijn eigen weg wanneer hij ergens tegenaan stoot. Er komen cool blauw ledlampjes vanuit de cabine van de waterstofauto.

€ 129.00

naar BespaarBazaar

Product
 

Powerplus Albatross Flexibel Zonnepaneel

De Powerplus Albatross maakt gebruik van de laatste technologie flexibele zonnecellen. Het paneel is flexibel, sterk, licht gewicht, waterdicht en eenvoudig mee te nemen. Het paneel geeft 15 Volt en 10 Watt energie. Met dit paneel is een 12V accu op te laden. Een complete accesoireset wordt meegeleverd met een nylon draagtas voor transport, bevestigingselastieken met kunststof haken voor eenvoudige plaatsing, verleng kabel, klemmen en verbindingskabel. Dit zonnepaneel kan tevens gebruikt worden voor het opladen van de Elephant noodstroom voorziening .

€ 229.00

naar BespaarBazaar

Product
 

Solar Weerstation

Dit fraai vormgegeven weerstation werkt op zonne energie. Het is het eerste weerstation op zonne energie ter wereld dat ook de luchtdruk kan meten. Hierdoor kan dit weerstation ook betrouwbare voorspellingen geven. Het effectieve zonne paneeltje is op een elegante manier verwerkt in het design. Het zonne paneeltje laadt de interne accu op zodat het weerstation ook blijft werken als de zon niet schijnt. Voor lange periodes zonder zon kan optioneel een back- up batterij geplaatst worden.

€ 39.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Lynx dynamo solar radio zaklamp

Of u nu in de tuin, op het zwembad of op de camping bent. Met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand, zonder dat er batterijen voor nodig zijn! Het enige wat u hoeft te doen is de radio in de zon te leggen of aan de hendel te draaien en de radio laadt zichzelf op. De Lynx maakt gebruik van een zonnepaneel en een 3 fase generator voor het efficiënt opladen van de ingebouwde 300 mAh 3,6V Ni-Mh batterij. De Lynx kan ook opgeladen worden door middel van de computer met de bijgeleverde USB kabel of door middel van het stopcontact met de optionele AC lader. Specificaties - 1 minuut roteren geeft: 18-27 minuten muziek of 27-36 minuten licht; - 1 uur laden in de zon geeft: 20-30 minuten muziek of 23-32 minuten licht; - volledig opgeladen door middel van de zon in 35-43 uur; - volledig opgeladen goed voor 7-9 uur luisterplezier; - volledig geladen goed voor 4-6 uur licht; - Compact en uniek design; - Led-indicatie voor efficiënt laden; - Krachtige 3 led zaklamp - Digitale displayband en frequentie; - Digitale klok, alarm en timer functie. Belangrijk Opladers op zonne energie hebben direct zonlicht nodig om zich optimaal op te kunnen laden. De zon- uren die nodig zijn om de accu van de zonne oplader volledig op te laden, zoals vermeld in de specificaties, zijn gebaseerd op een situatie in de zomer. Deze oplader is tevens via een meegeleverde USB kabel op te laden, voor als er onvoldoende direct zonlicht beschikbaar is.

€ 39.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Solar Afstandsbediening TV

Ook voor het bedienen van uw tv is nu een duurzame oplossing! Deze afstandsbediening laadt zichzelf op door middel van zonne-energie. De Solar Remote is de nieuwste universele afstandsbediening voor de tv op zonne-energie die geen batterijen nodig heeft. De afstandsbediening laadt zichzelf op zolang er voldoende licht aanwezig is. Zodra de batterij leeg raakt, wordt dit aangegeven door middel van een knipperend lichtje. De afstandsbediening is geschikt voor de meeste merken televisies en is eenvoudig in te stellen. Het instellen op de televisie gaat eenvoudig en snel en hoeft maar eenmalig gedaan te worden. De laatste zonne-energie technologie en een super intelligente chip met laag energieverbruik voorkomen dat de opgeslagen instellingen verloren gaan. Nooit meer last van een slecht werkende afstandsbediening, vanwege (bijna) lege batterijen! Deze afstandsbediening op zonne-energie heeft geen direct zonlicht nodig om op te laden. Zodra er licht in de ruimte is, is dit al genoeg. Let op: met deze afstandsbediening is teletekst op uw TV niet te gebruiken.

€ 5.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Mini Solar Lader

Deze PowerPlus Beetle" solar lader gebruikt zonlicht als milieuvriendelijke vorm van energie. Het sleutelhanger formaat maakt de oplader handig om overal mee naartoe te nemen. Deze lader kan iPhone of Blackberry direct opladen. Hij is ook te gebruiken voor diverse digitale producten die een USB oplaad aansluiting hebben. Deze oplader heeft een super lange levensduur. Na 500 keer opladen blijft de capaciteit meer dan 80%. De lader heeft verder een geïntegreerd lampje om het sleutelgat mee te vinden in het donker. Specificaties: Mini solar oplader met ingebouwde accu. ABS kast met rubber spay finish

€ 16.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Shower Coach

De gemiddelde Nederlander staat 8,5 minuten in de douche, dat kan natuurlijk best een paar minuten korter. De douche coach loopt 5 minuten. Houdt u zich aan de tijd van de timer, dan bespaart u al snel 42 liter warm water per douchebeurt. Als iedereen in Nederland één minuut eerder onder de douche vandaan stapt, besparen we jaarlijks 28 miljard liter water. Deze nieuwe douchetimers helpen u korter te douchen. De zandloper geeft u 5 minuten de tijd, daarna is het tijd om de kraan uit te zetten. Dit model is verkrijgbaar met een Foam (schuim) uitvoering in het blauw en een transparante uitvoering.

€ 5.95

naar BespaarBazaar

Product
 

Go Green Tijdschakelklok

Op vaste tijden apparaten in- en uitschakelen? Met de Go Green Tijdschakelklok met kinderbeveiliging kan het! Per dag kunt u tot 96 in- en uitschakeltijden instellen. De schakelperiode is minimaal 15 minuten. De dagtijdschakelklok is uitgerust met activeringsled. Specificaties: 220-240V Maximale belasting 3500 Watt Eigen verbruik: < 0,25 Watt

€ 5.50

naar BespaarBazaar

Product
 

Enkele doordrukstekker

Deze Enkele Doorvoerstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom! Het is zowel een verklikker als een schakelaar. Als het lampje brandt, kunt u besluiten de schakelaar om te zetten. Hiermee zorgt u dat ´de stroomgebruiker´ geen (stand-by)stroom meer gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een magnetron, pomp, oven, koffiezetapparaat, halogeenlamp, dimmers, oplader voor mobiele telefoon enz.. De contactschakelaar is voorzien van kinderbeveiliging. Klik hier voor een dubbele doordrukstekker >>

€ 2.35

naar BespaarBazaar

Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!