Ecozone Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel zonder enzymen 5L

Uit het assortiment van de huishoudelijke schoonmaakmiddelen van Ecozone, die moeiteloos hardnekkige vlekken verwijderen, zonder verlies van de reinigingskracht. Zonder enzymen Met essentiële oliën Zonder synthetische geur Zonder kleurstoffen Zonder petrochemische afgeleide reinigingsmiddelen Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen Niet getest op dieren 166 wasbeurten

€ 44.95

naar Big Green Smile

Huis en tuin
Product
 

Ecozone Vloeibaar Wasmiddel zonder enzymen

Uit het assortiment van de huishoudelijke schoonmaakmiddelen van Ecozone, die moeiteloos hardnekkige vlekken verwijderen, zonder verlies van de reinigingskracht. Zonder enzymen Met essentiële oliën Zonder synthetische geur Zonder kleurstoffen Zonder petrochemische afgeleide reinigingsmiddelen Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen Niet getest op dieren

€ 9.00

naar Big Green Smile

Huis en tuin
Product
 

Ecozone Full Service Machine Cleaner

Een krachtige en effectieve oplossing in tabletvorm. Reinigt je apparaten. Verwijdert kalkaanslag, wasvloeistoffen en poeders die in de trommel zitten en in de leidingen. Twee tabletten bieden één behandeling en zijn geschikt voor gebruik in zowel wasmachines als vaatwassers.  Het is aan te raden om de 1 tot 3 maanden je machines te reinigen.  verwijdert aangekoekte kalkaanslag en wasmiddelaanslag uit apparaten elimineert bacteriën en geuren biedt een eenmalige volledige service om maximale prestaties van het apparaat te garanderen 2 tabletten in een verpakking Gebruik:Wasmachines - de tabletten uitpakken en beide tabletten gebruiken. Plaats beide tabletten in de trommel van de lege machine. Op een 60 graden programma zetten, zonder voorwas.  Vaatwassers - de tabeletten uitpakken en beide tabletten gebruiken. Plaats beide op de bodem van de lege machine. Op een 60 graden progamma zetten  zonder een voorspoeling.

€ 6.50

naar Big Green Smile

Huis en tuin
Product
 

Ecozone Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel 5L

Tot wel 166 wasbeurten - telkens met verbluffend resultaat! De geconcentreerde formule van de Ecozone Vloeibaar Wasmiddel 5L gaat tot wel 166 wasbeurten mee. Telkens met verbluffende resultaten. Zijn innovatieve formule met oppepende frisse geur gaat de strijd aan met hardnekkige vlekken zoals wijnvlekken, vetvlekken, grasvlekken,... En dit geldt ook voor koude wasbeurten! Veganistisch Niet getest op dieren Cruelty Free Gebruiksaawijzing: Kijk eerst de instructies na op je kleding. Baseer je vervolgens op de indicatie aanwezig op de fles om de juiste hoeveelheid van het product per wasbeurt in the schatten. Denk eraan je wasmachine op 30 te zetten om zo energie te besparen en je CO2 uitstoot te verminderen!

€ 44.95

naar Big Green Smile

Huis en tuin
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea rose butter cold pressed organic 60g

Voor de gecombineerde, normale, droge, rijpe en gevoelige huid. Bulgaarse rozenolie werkt als een natuurlijke huid tonic, terwijl koudgeperste shea boter zorgt voor een diepe hydratatie. We hebben beide oliën met jojobaolie gemengd bij een temperatuur onder 40*C om zo een rijk mengsel te verkrijgen wat gemakkelijk geabsorbeerd word door de huid. Geschikt voor de gecombineerde, normale, droge, rijpe en gevoelige huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en lichaam.

€ 13.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea lavender butter cold pressed organic 60g

Voor de rijpere en gevoelige huid. Bulgaarse lavendel olie brengt de huid in balans, terwijl koud geperste shea butter zorgt voor een diepe hydratatie. We hebben deze twee oliën gemixed met jojoba olie bij een temperatuur onder de 40*C. om zo een rijk mengsel te verkrijgen wat gemakkelijk geabsorbeerd word door de huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en lichaam.

€ 7.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea coconut butter cold pressed organic 60g

Normale, droge, rijpere en gevoelige huid Kokosolie vormt een beschermende film op de huid, terwijl koudgeperste shea butter zorgt voor een diepe hydratatie. We hebben beide oliën met jojoba olie gemengd bij een temperatuur beneden 40 ° С om zo een rijk mengsel te verkrijgen wat gemakkelijk wordt opgenomen door de huid. Geschikt voor de normale, droge, rijpere en gevoelige huid. Breng een kleine hoeveelheid aan het lichaam.

€ 7.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea, cacao coconut butter cold pressed orga...

Voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Geurige cacaoboter is een aanvulling op de hydraterende en verzachtende eigenschappen van koud geperste shea butter. We hebben deze twee oliën gemengd samen met kokosolie bij een temperatuur onder de 40*C. om zo een rijk, zacht en geurig mengsel te verkrijgen wat gemakkelijk wordt geabsorbeerd door de huid. Geschikt voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op lichaam en gezicht

€ 9.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea cacao butter cold pressed organic 60g

Geurige cacaoboter aangevuld met de hydrater- ende en verzachtende eigenschappen van koud geperste shea boter. We mengden deze twee oliën samen met jojoba-olie bij een temperatuur beneden 40 °С teneinde een rijk en zacht mengsel te verkrijgen wat gemakkelijk geabsorbeerd word door de huid. Geschikt voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en lichaam.

€ 7.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Zoya Goes Pretty Shea butter cold pressed organic 60g

Koudgeperste shea boter is bekend om zijn uitzonderlijke hydraterende eigenschappen. Het hydrateert diep, verzacht de huid en beschermt tegen uitdroging. Shea boter is van nature hard en de textuur kan variëren, afhankelijk van de temperatuur. Het zal zachtjes smelten wanneer het door lichaamstemperatuur opgewarmd word en zal weer stevig worden bij afkoelen. Geschikt voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en lichaam. Smelt au bain-marie onder de 40°С voor eenvoudiger gebruik.

€ 7.89

naar Big Green Smile

Gezondheid en persoonlijke verzorging
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!