Waschbaer: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten

 Waschbaer: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproductenDe Waschbär Umweltversand is één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! De producten zijn van superieure kwaliteit en zijn onderworpen aan de strengste milieunormen en controles, die de hoogste maat van kwaliteit garanderen.

 

Naar Waschbaer

Waschbear Huishoudelijk

Waschbear zepen

Het complete assortiment

0
0
0
s2smodern

Winkelglutenvrij.nl richt zich op mensen die last hebben van een gluten allergie of een gluten intolerantie. Een andere omschrijving voor deze aandoening is coeliaki.

Winkelglutenvrij.nl (WGV) richt zich exclusief op mensen die last hebben van een gluten allergie of een gluten intolerantie. Een andere omschrijving voor deze aandoening is coeliaki.
Deze mensen zijn op zoek naar voedingsmiddelen zonder gluten. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasan tarwe. Gluten zit ook in producten die van deze granen zijn gemaakt. Denk aan brood, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart. Het zit ook verstopt in producten waar je het niet direct in verwacht. Bijvoorbeeld in de ingrediënten van soepen (bindmiddel, vermicelli of vlees), in sauzen, sommige snoepjes en bier. Gluten veroorzaken problemen met de dunne darm, deze problemen kunnen resulteren in diverse lichamelijke klachten.
WGV presenteert op haar site het grootste online assortiment aan glutenvrije producten van Nederland. De doelstelling van WGV is om dit grootste glutenvrije assortiment zo goed mogelijk beschikbaar te maken voor mensen die online hun speciale glutenvrije producten willen aanschaffen. WGV biedt het grootste assortiment en maakt mogelijk dat producten die op werkdagen voor 20.30 uur worden besteld, de volgende dag al in huis zijn. Ook worden bestellingen van € 45,- bestelwaarde gratis thuis bij de klant geleverd.

Naar Winkelglutenvrij.nl

Assortiment

0
0
0
s2smodern

Een nieuwe liefde, creatieve stadsoase, café en bar, stadsstrand en culturele vrijplaats: Amsterdam Roest.

Roest is een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek, het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland. Alleen het hoognodige is gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren: warm, industrieel en vooral uitnodigend. Sinds de opening, 17 juni 2011, staat Roest voor verrassende initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer. Zo is Roest naast een uniek café ook een creatieve vrijplaats voor film, theater, festival en DJ's waar vernieuwing en inspiratie altijd de boventoon voeren.

Zowel binnen in het Roest Café als in de buitenlucht op de kavel geniet je van de veelzijdigheid en originaliteit die deze stadsoase biedt. Van ontspannen nippen aan glas punch op het strand, tot dansen in het café, struinen door een van de markten in de loods of achteroverleunen in een van de chesterfields. Roest staat voor onbekommerd genieten en nodigt je uit mee te doen.

Het programma van Amsterdam Roest

0
0
0
s2smodern

Yumeko - dekbedden van biologisch katoen & eco badgoed

Yumeko gebruikt alleen de beste, mooiste en zzzachtste ecologische materialen met eco- en/of fairtrade certificaat. Alle producten zijn gemaakt van 100% biologisch en fair trade katoen van een coöperatie van kleine boeren uit India. De wol en het dons in de dekbedden komt van Nederlandse bodem.

Assortiment

 

 

Naar Yumeko

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!