Winkelgids

Eco en duurzaam winkelenEco en duurzaam winkelen

 overzicht van de leukste en beste duurzame webwinkels! Al deze webwinkels verkopen producten die duurzaam, fair trade of biologisch zijn of bijvoorbeeld energie helpen besparen.

Bamboeprodukten

bamboe neemt van nature CO2 en ook produceert zuurstof produceert, is het een uitstekende luchtzuiveraar. De plant produceert tot wel 35% meer zuurstof produceert dan een gemiddelde boom van dezelfde omvang. En daarmee helpt de bamboeplant ons enorm bij onze klimaatproblemen.
Amanvida, de biologische, ethische en duurzame webwinkel. Opgericht in 2007, is Amanvida nu uitgegroeid tot de officiële Amanprana-Webshop en voert naast het volledig Amanprana assortiment nog 30 andere merken.
B-ORIGINAL.nl is een nieuwe speler in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Met een originele en frisse kijk op het gebruik van materialen en het hergebruik daarvan. Vanuit een passie voor oude, doorleefde en robuuste materialen (materialen met een verhaal) is de webshop ontstaan. Met een ruim assortiment van hoogwaardig sloophouten (kinder)meubels, woonaccessoires, industriële en gerecyclede producten. Voor bijzondere relatiegeschenken.
GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby- en kinderwinkel. Hier vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van veilige baby- en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk, omdat alles in één winkel aangeschaft kan worden. Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl.
Powered by SobiPro