telefoon 0625492100 --> inzenden artikelen en andere bijdragen via email info@linkmaat.nl

big green smile

 

Natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten bij Big Green Smile

Welkom in de groene wereld van Big Green Smile! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Kies voor een goed alternatief voor producten waarin chemische stoffen verwerkt zijn. Bij ons ben je verzekerd van milieuvriendelijke en effectieve producten.

Onze natuurlijke cosmetica bieden optimale schoonheid zonder de huid en het haar onnodig te belasten met chemische stoffen. We hebben een ruim aanbod voor het hele gezin, zelfs voor de allerkleinsten. Ook voor ecologische schoonmaakmiddelen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo wordt jouw omgeving stralend schoon en het milieu minder belast door de afwezigheid van schadelijke chemicaliën.

Bewust kiezen voor biologisch is de trend van de toekomst. Onze producten zijn geaccrediteerd door derde instellingen, zoals de Soil Association, USDA National Organic Program, Eco Cert of Vegan Society. Kies voor puurheid en schoonheid voor jezelf, je gezin en omgeving.

Waarom kiezen voor Big Green Smile? Onze producten zijn niet alleen milieuvriendelijk en niet getest op dieren, maar ook voorzien van mooie ontwerpen en uitgebreide beschrijvingen. Bij ons weet je precies wat je koopt en waar het vandaan komt. Maak bewust de keuze voor natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten bij Big Green Smile. 

Het hele assortiment van Big Green Smile